Kabızlık baskı ve ilişki :(

Allah düşmanımın başına vermesin diyeceğim bir sıkıntı normalde kabızlık oluyor diyetteyim çünkü bazen 4 yada 5 gün bile sürdügü olurdu sonra rahat rahat çıkardım wc ye bu sefer katı gıda da yemediğim halde kabiz oldum ve ilk defa böyle bir sıkıntıyla karşılaştım çok zormuş cok
Sabahları mümkünse kahvaltıda çorba iç bol bol su ıç cnm kuru yeme sürekli ama dedigim ilaçları iç etkisini göreceksin bekunis bitkisel ilaç zaten eczanede var ucuz bisey

Sabahları mümkünse kahvaltıda çorba iç bol bol su ıç cnm kuru yeme sürekli ama dedigim ilaçları iç etkisini göreceksin bekunis bitkisel ilaç zaten eczanede var ucuz bisey
O zaman onu alayım canım bi ara bi bitki varya adını unuttum ondan icmistim ever rahatlattı beni ama bağırsakları tembellestiriyor ve mukozasini bozuyor diye bıraktım bu bitkisel olanda aynı etki yapmaz dimi bağımlılık gibi

O zaman onu alayım canım bi ara bi bitki varya adını unuttum ondan icmistim ever rahatlattı beni ama bağırsakları tembellestiriyor ve mukozasini bozuyor diye bıraktım bu bitkisel olanda aynı etki yapmaz dimi bağımlılık gibi
Cnm çıkmaya başladın mi birakirsin iki gün üç gün kullan yeter bağımlılık yapmaz merak etme

1-2 kere kullanımdan birşey olmuyor ben kullanıyorum. ancak demliyorum ertesi gün içiyorum.
Canım ben 2 ay once bilinçsiz kullandım 2 hafta boyunca hemde günde 2 defa şimdi düşünüyorum acaba o yüzden mi bu sıkıntıyı yaşıyorum :KK43:

Naçizane önerim, kefir olacak size. Anladığım kadarıyla hem diyet yapıyormuşsunuz hem de mideniz acıya karşı hassasmış. Kefir hem diyetinize yardımcı olacak tok tutacaktır, hem de midenizi rahatlatacaktır. Üstelik 2-3 gün alışkanlık haline getirince bağırsakları da düzene sokup kabızlığı önlüyor.

Senelerdir duyardım bunları, bizzat deneyimledim geçtiğimiz haftalarda. Gerçekmiş. Marketlerde bir litre olarak satılıyor, isterseniz canlı veya toz maya ile kendiniz de yapabilirsiniz evde :super:

Geçmiş olsun.

Hamileliğimin ilk 4 ayında bende seninle aynı durumdaydım. Birine beddua edilecekse kesinle bu söylenmeli yani öyle berbat birşey. Araştırmıştım bayağı yemek yememekten kaynaklı bağırsaklar yavaşlıyormuş kabız olunuyormuş. Bide uzun süre gitmeyince tuvalet alışkanlığıda zayıflıyormuş falan. Duphalac önermişti doktorum bitkiselmiş tamamen bal gibi zaten tadıda güzel.

Naçizane önerim, kefir olacak size. Anladığım kadarıyla hem diyet yapıyormuşsunuz hem de mideniz acıya karşı hassasmış. Kefir hem diyetinize yardımcı olacak tok tutacaktır, hem de midenizi rahatlatacaktır. Üstelik 2-3 gün alışkanlık haline getirince bağırsakları da düzene sokup kabızlığı önlüyor.

Senelerdir duyardım bunları, bizzat deneyimledim geçtiğimiz haftalarda. Gerçekmiş. Marketlerde bir litre olarak satılıyor, isterseniz canlı veya toz maya ile kendiniz de yapabilirsiniz evde :super:

Geçmiş olsun.
Evet canım diyet yapıyorum vallahi Hızır gibi yetiştiniz hatunlar ben hepsini deneyeceğim ve garanti kabızlık diye bir sorunum kalmayacak

Hamileliğimin ilk 4 ayında bende seninle aynı durumdaydım. Birine beddua edilecekse kesinle bu söylenmeli yani öyle berbat birşey. Araştırmıştım bayağı yemek yememekten kaynaklı bağırsaklar yavaşlıyormuş kabız olunuyormuş. Bide uzun süre gitmeyince tuvalet alışkanlığıda zayıflıyormuş falan. Duphalac önermişti doktorum bitkiselmiş tamamen bal gibi zaten tadıda güzel.
Geçmiş olsun canım sen baya zor bi dönemde yaşamışsın ama geçmiş çok şükür az önce bi hatunda önerdi onları deneyeceğim hepsini hemde isim garanti olsun izdirap gibi insanı hayattan soğutur ya eşimde çeker bu derdi çok yemek yediği halde ona da kullandiracagim bu önerilen herseyi Allah sağlıklı sıhhatli bir avazda aldirsin kucağına bebisini

Geçmiş olsun canım sen baya zor bi dönemde yaşamışsın ama geçmiş çok şükür az önce bi hatunda önerdi onları deneyeceğim hepsini hemde isim garanti olsun izdirap gibi insanı hayattan soğutur ya eşimde çeker bu derdi çok yemek yediği halde ona da kullandiracagim bu önerilen herseyi

Besinler herkeste farklı etkiler yaratıyor kayısı incir süt bende banamısın dememişti sende işe yaradıysa devam et. Birde sana tavsiyem çok zorlanır ve lavman yaptıracak olursan asla tahriş olduğunda yaptırma sanki dünya yanıyor öyle bir durumda..

Evet canım sinameki çok tehlikeliymis gerçekten o yüzden korkuyorum icmeye
Diger konuda arkadaslar yardimci olurlar kabizlik icin Sistemi tembellestirecek herseyden uzak durun sinameki cayi cok zorda kalmadikca surup hap vs
Cok su iceceksiniz su cok cok onemli birde sabah ac karnina bir kasik bal uzerine bir buyuk sicaga yakin ilik su icin kahvalti oncesi yarim saat sonra kahvaltinizi yapin zamanla duzenli cikmaya baslarsiniz diyet falan demissiniz ama hakiki bal kilo yapmiyor bir kasikla ayrica vitaminide kar

Besinler herkeste farklı etkiler yaratıyor kayısı incir süt bende banamısın dememişti sende işe yaradıysa devam et. Birde sana tavsiyem çok zorlanır ve lavman yaptıracak olursan asla tahriş olduğunda yaptırma sanki dünya yanıyor öyle bir durumda..
Ben lavman doğumda önce yapmışlardı normal doğum yapacaktım 4 defa wc ye çıkmıştım ve makatimda uyuşma hissi olmuştu bu tavsiyeye uyacagim canım

Diger konuda arkadaslar yardimci olurlar kabizlik icin Sistemi tembellestirecek herseyden uzak durun sinameki cayi cok zorda kalmadikca surup hap vs
Cok su iceceksiniz su cok cok onemli birde sabah ac karnina bir kasik bal uzerine bir buyuk sicaga yakin ilik su icin kahvalti oncesi yarim saat sonra kahvaltinizi yapin zamanla duzenli cikmaya baslarsiniz diyet falan demissiniz ama hakiki bal kilo yapmiyor bir kasikla ayrica vitaminide kar
Canım benim günde en az 2 en çok 3 litre su içiyorum balı ilk defa duydum hakiki bal aldığımda kesinlikle deneyecegim

Hatunlar Allah razı olsun cevaplarınız için baya sıkıntı çektim ilişkide şimdi sıcak duş aldım karnıma tuttum sıcak su torbasida koyacağım karnıma yatarken ilk defa böyle bir acı agrı baskı hissettim önce ki konum la alakalı doktora gittim üşümekten kaynaklı dedi temiz çıktım çok şükür 2 saat önce soğuk sute incir dogradim beklettim yedim üstüne 2 kuru kayısı yedim sabahta 1 kaşık zeytin yağı içerim faydasini görürüm inşaAllah beni rahatsız eden en çok makatta ikinirken batma hissi gelmesiydi yırtılmamistir dimi
Bol zeytinyağlı pırasa yemeği yapıp yiyebilirsin kabızlığı çok iyi geliyor.Geçmiş olsun

X