- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- Konu Sahibi Lovedreams
Canım onu ben çok denedim ama ise yaramadiBol zeytinyağlı pırasa yemeği yapıp yiyebilirsin kabızlığı çok iyi geliyor.Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım onu ben çok denedim ama ise yaramadiBol zeytinyağlı pırasa yemeği yapıp yiyebilirsin kabızlığı çok iyi geliyor.Geçmiş olsun
dıskı vakinadan cikabilir mi . Allah korusun ilk defa duydum cok fenaymis
Fazla ikinma basur olursunHatunlar merhaba gece gece kusura bakmayın pro üye olmadığım için cinsellik bölümünde konu açamadım bir sorunum var lütfen kusura bakmayın belki yaşayan vardır bir çözüm bulurum..
3 gündür kabızlık var bende bu akşam had safhaya çıktı akşam 10 da wc ye girdim ıkınmaktan makatimda büyük bir baskı ağrı ve batma hissi belirdi yarım saatten fazla oyalandım bu gecede eşimle birleşme sırasında inanılmaz bir baskı ve ağrı hissettim ve yarıda bırakmak zorunda kaldık kivrandim resmen ben acaba kabızlıktan mı oldu yoksa bu akşam çok zorladım kendimi ondan mı oldu bilemiyorum bu sorunu yaşayan vardır belki bi yol gösterir bana
Hatunlar merhaba gece gece kusura bakmayın pro üye olmadığım için cinsellik bölümünde konu açamadım bir sorunum var lütfen kusura bakmayın belki yaşayan vardır bir çözüm bulurum..
3 gündür kabızlık var bende bu akşam had safhaya çıktı akşam 10 da wc ye girdim ıkınmaktan makatimda büyük bir baskı ağrı ve batma hissi belirdi yarım saatten fazla oyalandım bu gecede eşimle birleşme sırasında inanılmaz bir baskı ve ağrı hissettim ve yarıda bırakmak zorunda kaldık kivrandim resmen ben acaba kabızlıktan mı oldu yoksa bu akşam çok zorladım kendimi ondan mı oldu bilemiyorum bu sorunu yaşayan vardır belki bi yol gösterir bana
doğadan form çayları var cnm özellikle kayısılı ve eriklisi bunlar çok etkili birde acı lavaboya çıkartmada etkili. gördüğüm kadarıyla diyet yapıyorsun :) aynı şekilde yumurtaCanım ben 2 ay once bilinçsiz kullandım 2 hafta boyunca hemde günde 2 defa şimdi düşünüyorum acaba o yüzden mi bu sıkıntıyı yaşıyorum
Canım ben günde 120 dk spor ve egzersiz yapiyorum uykusuz kaldığım doğru bazen eşimle gece 2 ye 3 kadar oturuyoruz bundan sonra dikkat edeceğimBu durumda ağrı normaldir
Kuru incir ye ve uykuna dikkat et, çok denemişimdir uykusuz olduğumda kabızlık sorunu yaşıyorum. Bir de yürümeye çalış, hareketsiz kalınca da oluyor
doğadan form çayları var cnm özellikle kayısılı ve eriklisi bunlar çok etkili birde acı lavaboya çıkartmada etkili. gördüğüm kadarıyla diyet yapıyorsun :) aynı şekilde yumurta
Canım onu da duydum ama o da tembellik yapıyormuşAnneannem bir parca kalip sabundan keser fitil gibi makata sokardi. Birebirdi valla
Canım onu da duydum ama o da tembellik yapıyormuş
bende haşlama yumurta faydalı oluyor. fazla katı olmadanCanım acı yiyemiyorum günde 2 tane yumurta yiyorum bazen 3 haşlama değil sahanda ama
Haklısın canım işte korkuyorum kas yapayım derken göz cikartmayayim temkinli davranmam lazım kulak cubuguyla hakiki zeytin yağı kullanabilirim amaFissürden iyidir canim. Hem her zaman yapmayacaksin. Hele bi rahatla doktoruna danisirsin. Birde kulak cubuguyla sibiyag sürerlerdi
Zorlada olsa haşlama yapıp yiyeceğim canım artık her yolu deneyeceğimbende haşlama yumurta faydalı oluyor. fazla katı olmadan
zeytinyağı salatalarından ve yiyeceklerinden eksik etme cnmZorlada olsa haşlama yapıp yiyeceğim canım artık her yolu deneyeceğim
Haklısın canım işte korkuyorum kas yapayım derken göz cikartmayayim temkinli davranmam lazım kulak cubuguyla hakiki zeytin yağı kullanabilirim ama
Hatunlar merhaba gece gece kusura bakmayın pro üye olmadığım için cinsellik bölümünde konu açamadım bir sorunum var lütfen kusura bakmayın belki yaşayan vardır bir çözüm bulurum..