Kabızlık baskı ve ilişki :(

Bence kabizliktandir diye dusunuyrm cnku hem kendini cok zorlamissin hemde bosalim yapamamissin oda baski yaratir vajinadan bagirsaga tabiiki

Degisik caylar var onlardan icin bagirsagi calistirmak icin mesela kiraz sapi cayi felan. Sizi ne rahatlatirsa onlardan yiyin mesela zeytin yagli süt kaysi rendelenmis elma gibi sizi ne tuvalete cikariyorsa bunu bir an önce hal edin en iyisi yoksa ileride birkere catlama olursa hemorid olursun felan cok tehlikeli analfissur diyorlar herhalde esimde ameliyat oldu bundan dolayi cok cekti. Iliski de ondan olmus olabilir agrilarin bence hatda büyük ihtimal

Hatunlar merhaba gece gece kusura bakmayın pro üye olmadığım için cinsellik bölümünde konu açamadım bir sorunum var lütfen kusura bakmayın belki yaşayan vardır bir çözüm bulurum.. :KK43:

3 gündür kabızlık var bende bu akşam had safhaya çıktı akşam 10 da wc ye girdim ıkınmaktan makatimda büyük bir baskı ağrı ve batma hissi belirdi yarım saatten fazla oyalandım bu gecede eşimle birleşme sırasında inanılmaz bir baskı ve ağrı hissettim ve yarıda bırakmak zorunda kaldık kivrandim resmen ben acaba kabızlıktan mı oldu yoksa bu akşam çok zorladım kendimi ondan mı oldu bilemiyorum bu sorunu yaşayan vardır belki bi yol gösterir bana :KK43:
Fazla ikinma basur olursun

Hatunlar merhaba gece gece kusura bakmayın pro üye olmadığım için cinsellik bölümünde konu açamadım bir sorunum var lütfen kusura bakmayın belki yaşayan vardır bir çözüm bulurum.. :KK43:

3 gündür kabızlık var bende bu akşam had safhaya çıktı akşam 10 da wc ye girdim ıkınmaktan makatimda büyük bir baskı ağrı ve batma hissi belirdi yarım saatten fazla oyalandım bu gecede eşimle birleşme sırasında inanılmaz bir baskı ve ağrı hissettim ve yarıda bırakmak zorunda kaldık kivrandim resmen ben acaba kabızlıktan mı oldu yoksa bu akşam çok zorladım kendimi ondan mı oldu bilemiyorum bu sorunu yaşayan vardır belki bi yol gösterir bana :KK43:

Bu durumda ağrı normaldir
Kuru incir ye ve uykuna dikkat et, çok denemişimdir uykusuz olduğumda kabızlık sorunu yaşıyorum. Bir de yürümeye çalış, hareketsiz kalınca da oluyor

Çok zor durumda kalınırsa hani ıkın ıkın bir yere varılmıyorsa kesinlikle bekunis isminde bir hap var onu tavsiye ederim. Akşamdan alırsan sabaha karın ağrısıyla wc ye gidiyosun. Ben daha lise 1 öğrencisi falandım doktor vermişti bunu. Zararı olacağını sanmıyorum. Tabiki alışkanlıo haline getirmemek lazım ilacı, en önemlisi yeme düzeni. Düzenli kahvaltı yapılsa mesela bağırsaklar muazzam çalışıyor bence. Çok geçmiş olsun.

Canım ben 2 ay once bilinçsiz kullandım 2 hafta boyunca hemde günde 2 defa şimdi düşünüyorum acaba o yüzden mi bu sıkıntıyı yaşıyorum :KK43:
doğadan form çayları var cnm özellikle kayısılı ve eriklisi bunlar çok etkili birde acı lavaboya çıkartmada etkili. gördüğüm kadarıyla diyet yapıyorsun :) aynı şekilde yumurta

Bu durumda ağrı normaldir
Kuru incir ye ve uykuna dikkat et, çok denemişimdir uykusuz olduğumda kabızlık sorunu yaşıyorum. Bir de yürümeye çalış, hareketsiz kalınca da oluyor
Canım ben günde 120 dk spor ve egzersiz yapiyorum uykusuz kaldığım doğru bazen eşimle gece 2 ye 3 kadar oturuyoruz bundan sonra dikkat edeceğim :KK43:

Canım acı yiyemiyorum :KK43: günde 2 tane yumurta yiyorum bazen 3 haşlama değil sahanda ama
doğadan form çayları var cnm özellikle kayısılı ve eriklisi bunlar çok etkili birde acı lavaboya çıkartmada etkili. gördüğüm kadarıyla diyet yapıyorsun :) aynı şekilde yumurta

Fissürden iyidir canim. Hem her zaman yapmayacaksin. Hele bi rahatla doktoruna danisirsin. Birde kulak cubuguyla sibiyag sürerlerdi
Haklısın canım işte korkuyorum kas yapayım derken göz cikartmayayim temkinli davranmam lazım kulak cubuguyla hakiki zeytin yağı kullanabilirim ama

Haklısın canım işte korkuyorum kas yapayım derken göz cikartmayayim temkinli davranmam lazım kulak cubuguyla hakiki zeytin yağı kullanabilirim ama

yine anneannem normal siviyag ile yapardi hic birimize bir seycikte olmadi cok sükür. Sen tabi kendince hangi yol daha dogruysa onu yap

cevapların hepsini okuyamadım yazan oldu mu zorladığınız için çatlatmış olabilirsiniz ilişkide baskı yapar diye duymuştum..

X