- Konu Sahibi Lovedreams
İlk defa duydum kefir kabızlığa iyi geliyorsa ben sabah hemen alayım
Aç karnına içeceksiniz oda sıcaklığında olacak.
Tadı ayranla süt arası bir şey.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk defa duydum kefir kabızlığa iyi geliyorsa ben sabah hemen alayım
Batma hissi makat çatlağının ilk evresinde oluyor kronikleşmeye başladığındada çok ince kan lekesi olur oda sürekli değil. Makat çıkışında şişlik sivilce gibi oluşur oda kronikleşmeye başladığının belirtisidir.Yok çok şükür kanama gelmedi canım dediğin gibiyse rahatladım gerçekten teşekkür ederim
Sancım ilişki sırasında oldu şimdi baskı hissediyorum wc ye çıktığımda birde batma
Anladım canım zaten o dediğin pozisyonda gerçekten çok canım acıdı ondan sonra bıraktık zaten sabah çok şükür cikabildim wc ye gece yediğim sütlü incir kayisi çok işe yaradievet canım bağırsaklar baskı yapabiliyo. yani ilişki sırasında bağırsaklar doluysa sende bi rahatsızlık hissi uyandırıyo. Ama pozisyona göre. Yani açık açık yazmak istemiyorum da bazı pozisyonlarda gerçekten büyük ağrı duyabilirsin
kabızlığın düzelene kadar sırtüstü altta olmaya çalış o şekil rahatsızlık olmaz. başka türlü allah korusun kanamalar bile olur. kuru incir , kuru kayısı ya üstüne de bol su iç geçer inşallahAnladım canım zaten o dediğin pozisyonda gerçekten çok canım acıdı ondan sonra bıraktık zaten sabah çok şükür cikabildim wc ye gece yediğim sütlü incir kayisi çok işe yaradi
Canım eşim o pozisyonu sevmiyor ama yapacak birşey yok aynen geçene kadar idare edecek benikabızlığın düzelene kadar sırtüstü altta olmaya çalış o şekil rahatsızlık olmaz. başka türlü allah korusun kanamalar bile olur. kuru incir , kuru kayısı ya üstüne de bol su iç geçer inşallah
Canım onu ben yapiyorum çorbalar a koyuyorum ama bi ise yaramadıCanim kuyruk yagi al kasaptan erit tortusu dibe coksun.sonra yuzeyindeki yagi bi kaba koy . her yemege gitmiyor bu yag sivi u agla birlikte kullanilirsa agir olmaz . birebir kabizliga. Et yemeklerine . salcali patates yemegi yapabilirsin . birebir
Allah razı olsun canlarım bende dün sütlü incir ve kuru kayısı yedim sabahta çok şükür rahatladım bir daha olmaz inşaAllah olursa da bu dediklerini uygulayacagimKüçükken boyle bir sorunum vardi annem yaptirirdi bana...hatta ciddi kabizlik ceken arkadasimin annesine icirmistim o aksam rahatlamisti...meyve suyu süt vs iccegin icine zeytin yagi koyun bir iki tatli kasigi bunu icin yoksa zeytinyagi aycicek yagida olur kabizlik zordur birkac gun yapin
Ac karnina mutlaka meyve ye . sabah uyandin kahvalti oncesi meyveyle basla 8 de ye 10 dada kahvalti yap.cok etkili ve yogurt limon pulbiber bir kase yap gunde 1 kase yiyebilirsin.Allah razı olsun canlarım bende dün sütlü incir ve kuru kayısı yedim sabahta çok şükür rahatladım bir daha olmaz inşaAllah olursa da bu dediklerini uygulayacagim
Ac karnina mutlaka meyve ye . sabah uyandin kahvalti oncesi meyveyle basla 8 de ye 10 dada kahvalti yap.cok etkili ve yogurt limon pulbiber bir kase yap gunde 1 kase yiyebilirsin.
Canım hamile degilsen eğer duphalac surup yada bekunis tablet iç wcye çıkarsın iki günde merak etme şişkinliğin falan geçer
Garanti cnm emin olTamam canım onu da deneyeceğim garanti dimi
Allah düşmanımın başına vermesin diyeceğim bir sıkıntı normalde kabızlık oluyor diyetteyim çünkü bazen 4 yada 5 gün bile sürdügü olurdu sonra rahat rahat çıkardım wc ye bu sefer katı gıda da yemediğim halde kabiz oldum ve ilk defa böyle bir sıkıntıyla karşılaştım çok zormuş cokGaranti cnm emin ol