Ah güzel kalplim, teşekkür ederim.Ellerine sağlık dua arkadaşım. Cook güzel görünüyor.
Kuzum şimdi sana oy vereceğiz degil miAh güzel kalplim, teşekkür ederim.
Yarışma bildirimi gelir zaten. Çok iyi tarifler var. Istedigine verebilirsin.Kuzum şimdi sana oy vereceğiz degil mi
Bu arada minik tabakların büyük kabın hep mor annem gibi zevkin var. Rabbim evinde huzurunu artırsın İNŞAALLAHYarışma bildirimi gelir zaten. Çok iyi tarifler var. Istedigine verebilirsin.çok çok becerikli arkadaşlar var.
Ellerinize sağlık,poğaçanıza da kahvaltılık kablarınıza da bayıldım.Başarılar dilerim.Hepinize merhaba Kadınlar Kulübü'nün maarifetli kadınları.
Hayırlı ve sağlıklı ramazanlar diliyorum.
Sizin için Pınar Labneli Kabardıkça Kabaran Poğaça yaptım. Umarım beğenirsiniz.
Malzemelerimiz
➡1 paket yaş maya
➡1 paket labne peyniri(200 gram)
➡1 su bardağı sıvı yağ
➡1su bardağı ılık su
➡1 su bardağı ılık süt
➡3 yemek kaşığı şeker
➡1 paket kabartma tozu
➡1, 5 tatlı kaşığı tuz
➡Beyaz peynir
➡2 yumurta sarısı
➡Çörek otu
➡Aldığı kadar un
Eki Görüntüle 2625034
ilk önce yaş maya, şeker ve süt karıstırılır 5 dk. bekletilir
Eki Görüntüle 2625035
Sıvı yağ,su,tuz, labne peyniri eklenir karıştırılır
Eki Görüntüle 2625037
Un ve kabartma tozu en son eklenir ve hamur yoğurulur.
Eki Görüntüle 2625038
Üzerini streçliyoruz ve 1 saat mayalanması için bırakıyoruz. (Yoğurma kabım küçük geldi değiştirmek zorunda kaldım. )
Eki Görüntüle 2625068
Kabaran hamurumuzun havasını alıp sekillendirme işemine geçiyoruz
Eki Görüntüle 2625049
Ben yuvarlak yaptım. Arasına yağlı beyaz peynir koydum bu şekilde tadı daha bütünleyici oluyor diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2625050
Tepsiye dizdiğimiz poğaçaları 15-20 dk daha mayalanması için bırakıyoruz.
Eki Görüntüle 2625053
En son gumurta sarısını sürüp, çörek otunu serpiyoruz. (Benim fazlaca sevdiğim belli oluyor sanırım.)
Eki Görüntüle 2625054
Pişirme süresi ve hızı fırından fırına değişecektir. Ben yarım saatte tepsilerin yerini bir kaç kez değiştirerek 175 derece civarında pişirdim.
Eki Görüntüle 2625055
Dev poğaçalarımız hazır.
Eki Görüntüle 2625056 Eki Görüntüle 2625058 Eki Görüntüle 2625059
Afiyet olsun.
Amin canım. Allah hepimizin huzurunu arttirsın.Bu arada minik tabakların büyük kabın hep mor annem gibi zevkin var. Rabbim evinde huzurunu artırsın İNŞAALLAH
Çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık,poğaçanıza da kahvaltılık kablarınıza da bayıldım.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim.Ellerine emeğine sağlık başarılar dilerim nefis olmuş :)))
Fotoları kötü bekliyordum herkes sahurda yapacak dedikten sonraama gayet net eminim ben o saatte çeksem içerde ekranda ben bile göremem ne yaptığımı
Teşekkür ederim. Abartmayı severim.Eline sağlık tombik tombik olmuşlar başarılar
Teşekkür ederim.Elinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Yiaa çok teşekkür ederim.Ya benim poncigim yapar da kabarmaz mı❤
Ellerine sağlık reis
Inşallah sen kazanırsın
Teşekkür ederim.Ellerinize sağlık yarışmada başarılar
Fazla undan olabilir mi kiCanım eline sağlık afiyet olsun :)) birşey soracaktım ama ben her poğça yaptığımda sert oluyor neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?