Geçmiş olsun canım

Kas altı yöntemi genellikle çok agrılı bir yöntem olarak anlatılır ama forumda ameliyattan sonra çok az,normal agrılarla ameliyat sonrası yaşayan arkadaşlarımıda gördük okuduk..Bundada şöyle bir sonuç çıkıyorki ameliyattan sonra yaşanan agrı düzeyi kişiden kişiye göre degişiklik gösteren bir durum.Yani kişinin agrı eşigi ile alakalı

Mesela kas zarı altı yönteminide çok agrısız,kolay olarak anlatan,yaşayan arkadaşlarıda okuyoruz.Bende kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum ama ilk günler çokta kolay,rahat geçirilen bir durum degil yani.Sonuçta ameliyat bu,narkozun verdigi sıkıntılarda çok fazla

Geçip gidecek bu agrılar,hiçbirşey kalmayacak korkma..Bazı güzelliklere ulaşmak için biraz sıkıntı çekmeye deger diye düşünüyorum:13: Sonuçta geçici öyle degilmi

Güzellikler mutluluklar kalıcı olsun gerisi boşşş...

Şu an daha yeni oldugu için taş gibi sert olması,gerginlik yapması normal canım.Masajı bazen gerek görüyor doktorlar bazende gerek görmüyor.Bu SANA özel bir durumdur.Başka kişlere doktorlar önerebilir,erken başlatabilir ama sana belkide hiç gerek duymayacaktır.Bu yüzden başka kişilerin ameliyat sonrası gidişatına,yapılan tavsiye edilen şeylere çok önemseme.Doktorun senin için en iyi,uygun olan şeyleri öenerecek ve söyleyecektir zaten

Boyut konusunda inşallah memnun kalırsın canım.Bana maksimum 300cc olur diyen doktorda olmuştu.Asla ama asla daha büyügü olmaz diyenler,kapıyı açıpta biz sizinle anlaşamayız ben bu büyüklügü yapamam asla diyen bile olmuştu

Buyrunuz 400cc lik sonuç ve sonuç istedigim gibi,SÜPERRR...

Yani aslında herşey ameliyat esnasında belli oluyor,doktor deniyor bakıyor hangisi güzel hoş durursa onu tercih ediyor..Önemli olan hastaya göre büyüklügü tercih etmek.Bazı hekimler hastanın isteklerine,arzusundan çok kendi bakışına göre güzel duran gögüs yapıyor çünkü

Doktorunuza kendinizi iyi ifade ettiyseniz,doktorunuzunda sizi anladıgını düşünüp bu ameliyatı olmaya karar verdiyseniz eminimki sonuç istediginiz gibi çıkacaktır

Sevgiler,tekrar geçmiş olsun..Bundan sonra yapacagınız tek şey sabırlı olup beklemek ve doktorunuzun size tavsiye edecege şeylere uymak olacaktır..