• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kabak meme estetiği

Cimbomcum avatarındaki sensin dimi tek kelimeyle şaheser:))) Senin başka fotolarında vardı diye hatırlıyorum kaldırdınmı onları?

cimbomcum senin kaç cc di acaba ve hangi yöntem uygulandı boyun kilon kaç söyleyebilir misin? Bi arkdaş ekledim kabul edersen sevinirim :))

shans18'cim seninde üst kısımlar benim gibi kemikli o yüzden bizimkiler biraz top top duruyo sanırım... Yuvarlak değilmi protezlerin kaç cc?

slm canım..evet üst kemikler hep ortada..aslında resimlerde çok belirgin oluyor, normal hayatımda kemikler pek gözükmez...benimkiler 275-300 cc yuvarlak high profile....emzirdikten sonra bir göğüsüm büyük kaldı, diğeri de küçük..ondan 275-300 cc kullanıldı

geçmiş olsun canım. bende ozellikle 250 istemiştim sonradan burdaki arkadaşlarnkini gorunce büyükte güzel durmuş keşke 275 olsaydım diyorum ama omuzlarm çok dar zaten doktorum bana silikon bile koymamayı düşünmüştü ama ben illa istiyorum demiştim. oda istediğim için 250 koydu . senin gibi acabalarm var ama ruh halime göre değişiyor :) benimde ameliyattan sonra sırtım boynuma kadar deli gibi şişti ben ilk 3 gün cehhennemi yaşadım valla ama şuan iyiyim şükür ... sende umarım en kısa surede iyileşirsin. tekrar geçmiş olsun.

Not : buradaki kızların desteği tartışılmaz ... bizde ilerde başkalarına yardmcı oluruz umarım :)

çoooook geçmiş olsun güle güle kullan canım.... ne zaman ameliyat oldun .birde doktorun neden silikon koymak istemedi göğüsün varmıydı...ağrılarım artık iyice azaldı sırt üstü yatmaktan bıktım çok ağrıyla uyanıyorum 15 günü devirdim ama halen taş gibi sırt üstü yatınca memişlerim acıyor seninde öylemi birde bir memem daha büyük bu ödemden kaynaklanıyordur inş.

slm canım..evet üst kemikler hep ortada..aslında resimlerde çok belirgin oluyor, normal hayatımda kemikler pek gözükmez...benimkiler 275-300 cc yuvarlak high profile....emzirdikten sonra bir göğüsüm büyük kaldı, diğeri de küçük..ondan 275-300 cc kullanıldı

canım senin cicilerde gayet güzelll....vücuduna çok uygun grünüyorlar ..ama senin göğüs dokun var gibi allahımmmmbenimde 275cc böle diiillll:(((((

arkadaşlar bende 12 sene önce yaptırmıştım silikonlarımı..şimdi değişmesi gerekiyor..devlet hastanesinde yapan dr ler var mi..izmir ankara bodrum istanbul mesela..bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim..

kızlar benide ekler misiniz? Ankarada ameliyat olan arkadaslar hangi doktora oldular acaba? seneye bende düşünüyorum. 2 yasında bir kızım var emzirmeden dolayı gögüs boyutlarım degisti yardımcı olursanız sevinirim

benimde bazen gözüm takılıyo köprücük kemiklerime sanki büyüyolarda büyüyolar baktıkça:)) ama genelde rahatsız değilim tabi.. zayıf ve zarif olmak güzel:) ben yeni resimler koyduğumda bak vücut yapımız çok benziyo sende annesin ve emzirmişsin öyle değil mi? Bende 2 çocuk annesiyim göğsü hiç olmayıp yaptıranlarla bizimkilerin duruşları farklı hemen anlaşılıyor... Bendede 325 cc high profil yuvarlak mentor var... Boyum 1.80cm kilomda 67 daha büyük bile olabilir diyordum ama göğüs kafesime göre olabilecek en büyüğü koyduğunu söyledi doktorum, kemikli bir göğüsten devasa memeler fırlamasıda tuhaf kaçabilirdi sanki dimi:))

canım senin cicilerde gayet güzelll....vücuduna çok uygun grünüyorlar ..ama senin göğüs dokun var gibi allahımmmmbenimde 275cc böle diiillll:(((((

slm cnm resimlerin var mı??? evet meme dokum vardı çünkü emzirmiştim ...

Back