• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kabak meme estetiği

benimde bazen gözüm takılıyo köprücük kemiklerime sanki büyüyolarda büyüyolar baktıkça:)) ama genelde rahatsız değilim tabi.. zayıf ve zarif olmak güzel:) ben yeni resimler koyduğumda bak vücut yapımız çok benziyo sende annesin ve emzirmişsin öyle değil mi? Bende 2 çocuk annesiyim göğsü hiç olmayıp yaptıranlarla bizimkilerin duruşları farklı hemen anlaşılıyor... Bendede 325 cc high profil yuvarlak mentor var... Boyum 1.80cm kilomda 67 daha büyük bile olabilir diyordum ama göğüs kafesime göre olabilecek en büyüğü koyduğunu söyledi doktorum, kemikli bir göğüsten devasa memeler fırlamasıda tuhaf kaçabilirdi sanki dimi:))

sana katılıyorum...resimlerine baktım,gayet doğal ve güzel olmuşlar..ve de fiziğin çok güzel..güle güle kullan canım :))))))))):23:

canım senin cicilerde gayet güzelll....vücuduna çok uygun grünüyorlar ..ama senin göğüs dokun var gibi allahımmmmbenimde 275cc böle diiillll:(((((

Yavrum bir foto eklesende görsek,baksak,yorum yazsak artık senin memişlerede artık yanii..Bakalım gerçektende küçükmü duruyor yoksa seninmi hüsnü kuruntun :34: Biz karar verelim dimi azıcıkta :31:

Yavrum bir foto eklesende görsek,baksak,yorum yazsak artık senin memişlerede artık yanii..Bakalım gerçektende küçükmü duruyor yoksa seninmi hüsnü kuruntun :34: Biz karar verelim dimi azıcıkta :31:

tabiki canım resimlerimi ekleyceğim sizin fikirlerinizi almak çok istiyorum dikişlerim çok belli şu anda görüntü kirliliği olmasın demiştim ..akşam evde res.çekip ekliyorum ozaman..

tabiki canım resimlerimi ekleyceğim sizin fikirlerinizi almak çok istiyorum dikişlerim çok belli şu anda görüntü kirliliği olmasın demiştim ..akşam evde res.çekip ekliyorum ozaman..

Yavrum o dikiş izleri olacak tabiki.Aşkolsun ne görüntü kirliligi yahu :34: Hepimiz dikişleri biliyoruz,sorun yaratmaz bize rahat ol :29: Akşamı bekliyoruz o zaman :31:

canım resim daha ekleyemedim ama en yakın zaman da eklicem..akşamları 2 gündür geçmiş olsun ziyareti başladı benim eşim işden izin almıştı ameliyatım için o da sağolsun karım hasta ameliyat olacak demiş birdee kadın hastalığı diye sallamış şimdi iş yerinden akın akın geçmiş olsun ziyareti hasta numarası yapıyom

ben çok beğendim canım resminede yazdım bu kadar yeni iken bu kadar güzel olması cidden cok sevindirici ...

sağol canım az da olsa biraz içimi rahatlattın ..demek sendede asimetri çok belli oldu küçük olduğunda fark pek belli olmuyorsdu büyültünce mi belli oldu anlayamadım doktorun hatası bu farkı görüp ona göre silikon u koyması gerekirdi sen ne zaman oldun canım....

canim benim 1 ay oldu benim birde seninki gibide degil alt ust heryer dikisli diklestirme yapildigi icin. sol meme saga gore hem sekil bozuk hemde acayip buyuk. doktorum muayenede soyleyene kadar memelerimde asimetri oldugunu ne ben ne esim farkettik bugune kadar. hal boyleyken ameliyattan sonra senelerdir farketmedigimiz o asimetri sorunu ile yuz yuze kaliverdim. yani kendisi bunun boyle oldugunu biliyosa yapilmasi gereken farkli cc silikonla esitlenmesiydi ama yapmamis. ikisinede 250 koymus. mantik iste malesef...

Son düzenleme:
seninkiler cidden benimkine gore mukemmel silma canini inan.

Son düzenleme:
canim benim 1 ay oldu benim birde seninki gibide degil alt ust heryer dikisli diklestirme yapildigi icin. sol meme saga gore hem sekil bozuk hemde acayip buyuk. doktorum muayenede soyleyene kadar memelerimde asimetri oldugunu ne ben ne esim farkettik bugune kadar. hal boyleyken ameliyattan sonra senelerdir farketmedigimiz o asimetri sorunu ile yuz yuze kaliverdim. yani kendisi bunun boyle oldugunu biliyosa yapilmasi gereken farkli cc silikonla esitlenmesiydi ama yapmamis. ikisinede 250 koymus. mantik iste malesef...

canım yaaa üzüldüm şimdi dok git durumu düzeltsin diyecem ama düzelteyim derken dahada bozmasın...seninde daha çok yeni belki silikonlar oturdukca şekil alır şimdiki görüntü değişir çok can sıkıcı durum

evet cnm malasef boyle doktorumla cok sorun yasadim revizyon gerekirse baskasina yaptircam zaten. suan ilk 6 ayin gecmesini beklemek yapilacak tek sey. sende sikma canini olurmu.

canım yaaa üzüldüm şimdi dok git durumu düzeltsin diyecem ama düzelteyim derken dahada bozmasın...seninde daha çok yeni belki silikonlar oturdukca şekil alır şimdiki görüntü değişir çok can sıkıcı durum

Varya ikinizide dövecegim en sonunda haa... :57: Yahu daha ameliyat olalı ne kadar olduki siz bu kadar karamsar düşüncelere dalıyorsunuz yahu..Bir sabredin,bekleyin,bir sene geçsin ondan sonra konuşun yahu..

Memeler büyüyünce asimetri ortaya çıkıyor tabi.Bendede varmış.Ben doktora niye böyle oldu diyince önceki resmime baktık hemen yani ameliyat öncesi çekilen fotografa.O zman bu zamana kadar hiç görmedigim,dikkat etmedigim meme ucu asimetrimi gösterdi bana :50: Ama hallettik o durumuda benim yogun ısrarlarım,baskılar ve kafa şişirmelerim sonucunda :9: Sagolsun :1:
Sabırılı olun diyorum haa..Beni oraya getirmeyin uleynnn.... :41::27:

:)...hele ben nasıl sabırsız...sol memem azcık olsada önceki gibi değil ufalmaya başladı ...arzum cum fotoğrafın gerçekmii.. gerçekse süperrrrrrrr tam hayalimdeki gibi bende tayinim çıksın 2yıl var daha sonra istanbul ...istediğim gibi yaptıracağım

:)...hele ben nasıl sabırsız...sol memem azcık olsada önceki gibi değil ufalmaya başladı ...arzum cum fotoğrafın gerçekmii.. gerçekse süperrrrrrrr tam hayalimdeki gibi bende tayinim çıksın 2yıl var daha sonra istanbul ...istediğim gibi yaptıracağım

Tabiki zamanla ödemler gittikçe normal haline ve kıvamına gelecek canım benim :29: Yani bazı şeyleri yaşadık,gördük konuşuyoruz burada..Doktorculuk oynamıyoruz yanlış anlaşılmasın :34:

Canım Avatar fotom gerçek tabi :34: Sen albümüme bakmadın galiba..Profilime gir bak iki albümüm var biri meme ucu kesi izimin sonucu digeride gögüs fotograflarım..Orada daha net görürsün memişlerimi...:52:

Back