• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kabak meme estetiği

verdim şimdi canım siparişi çok sağolun...meme boyutuna gelince aslında sığmış ama dok beğenmemiş daha büyükte diretemedim şu kapsül olayı varya ondan çok korkuyorum ama yaptırdıkdan sonra da insan maymun iştahlı mı ne oluyor..yıllarca dümdüz gezince estetik oluncada baya büyük meme hayalim vardı şimdi aynaya bakıyorum tövbe yarabbi buluğ çağındaki kız memesi gibi küçük ve dik artık olan oldu dümdüzden iyidir diyorum şimdi:(((

:)) İlahi güldürdün beni..Blug çagındaki kız memesi gibi demişsinya,ona güldüm yanlış anlama olurmu :29: Evet canım,insn maymun iştahlı oluyor bu konuya katılıyorum..Ben bile acaba 450 cc olabilirmiymiş??? Bile diyorsam herkes der diye düşünüyorum yani :37: Ama bu kadar güzel dururmuyduu..Hayır bence :34: Çok güzel oldu çookk..450cc yakışsaydı eger onu kullanırdı doktorcugum bence :34: Tabiki önceki haliyle kıyaslama yapınca buna şükür diyorsun,bence sende alış bu görüntüye ve tadını keyfini çıkarmaya bak..Artık mutlu olma vakti geldi,gitsin kahrolası kötü düşünceler,acabalar artık :41:

arkadaşlar bende 1 hafta önce ameliyatımı oldum ve sizlere çooook teşekkür ediyorum bu ameliyat olma kararım bu siteden sizlerin yazılarınızı düşüncelerinizi yorumlarınızı okuyarak fikirler alarak karar verdim.....kas altı oldum amman allahım ne acıymış gğsümde ve sırtımda taş 2 gün boyunca birşey yapamadım tuvalet ihtiyacıma kadar şimdi gün geçtikçe iyi oluyorum ama memelerim taşş gibi ağrı var doktor masajı 1 ay sonraya verdi ama genellikle arkadaşların yazılarını okuyunca 15 günde başlanılmış...boyum 160 kilom49 ölçüm yapılınca 250cc dedi dok.ama buradan takipçi olduğum için 300cc dedim ameliyatta275cc koymuş 300cc büyük durmuş.. bakıyorum amma küçük geliyor gözüme ödemler inince çok mu küçülür şimdilik tek sıkıntım bu...

çok geçmiş olsun....aramıza hoş geldin :21:

canım geçmiş olsun,boyun ve kilon bana yakın olduğu için dha ilgiyle okudum bnmkde boyum 156 kilom 46 :( hftaya doktorlarla grmşye gtcem bnada küçük olcağını tahmin ediyorum ama olsunda hiç yoktan iyidir okdr bunaldımki artık.arkadaş olarak ekliyorum kabul edersen sevinirim.

:)) İlahi güldürdün beni..Blug çagındaki kız memesi gibi demişsinya,ona güldüm yanlış anlama olurmu :29: Evet canım,insn maymun iştahlı oluyor bu konuya katılıyorum..Ben bile acaba 450 cc olabilirmiymiş??? Bile diyorsam herkes der diye düşünüyorum yani :37: Ama bu kadar güzel dururmuyduu..Hayır bence :34: Çok güzel oldu çookk..450cc yakışsaydı eger onu kullanırdı doktorcugum bence :34: Tabiki önceki haliyle kıyaslama yapınca buna şükür diyorsun,bence sende alış bu görüntüye ve tadını keyfini çıkarmaya bak..Artık mutlu olma vakti geldi,gitsin kahrolası kötü düşünceler,acabalar artık :41:

yok alınmam canım aynaya bakıp yorumu yapınca bende güldüm epeyce.. eşimde duydu hatta güldük beraber şimdi bana çıtır karıcım diyoo eğleniyoz kendi çapımızca..önceki halime göre binlerce şükür allahıma mutlu olmaya çalışıyorum silikonlar bir otursun belki daha güzel olur canım

yok alınmam canım aynaya bakıp yorumu yapınca bende güldüm epeyce.. eşimde duydu hatta güldük beraber şimdi bana çıtır karıcım diyoo eğleniyoz kendi çapımızca..önceki halime göre binlerce şükür allahıma mutlu olmaya çalışıyorum silikonlar bir otursun belki daha güzel olur canım

Tabiki zamanla çok daha güzel olacaklar ;) Ayrıca çıtır yorumuda çok iyiymiş ;) Çıtır lolita,kocalarımızın geyşası,çocuklarımızın anası v.s v.s.... :)))

canım geçmiş olsun,boyun ve kilon bana yakın olduğu için dha ilgiyle okudum bnmkde boyum 156 kilom 46 :( hftaya doktorlarla grmşye gtcem bnada küçük olcağını tahmin ediyorum ama olsunda hiç yoktan iyidir okdr bunaldımki artık.arkadaş olarak ekliyorum kabul edersen sevinirim.

sağol canım sanada sanırım 250 300 diyebilir ölcüm yapıyorlar başta sonra protez belirtiyor senin düşüncenide göz önünde bulunduruyor ama sadece 25cc artış yaptı.. belki dok sana daha büyük söyleye bilir herşey gönlüne göre olur inşallah seni çok iyi anlıyorum bende çok bunalmıştım ..bu gün ilk iş günümdü kendime daha bir güven geldi acabalarım olsada yinede çok mutluyum...içimde sütyen yokken bile göğüslerim çıkık kendimi ilk defa kadın gibi hissettim çok başka bir duyguymuş... inşallah bu duyguları sende tadarsın canım....

geçmiş olsun canım. bende ozellikle 250 istemiştim sonradan burdaki arkadaşlarnkini gorunce büyükte güzel durmuş keşke 275 olsaydım diyorum ama omuzlarm çok dar zaten doktorum bana silikon bile koymamayı düşünmüştü ama ben illa istiyorum demiştim. oda istediğim için 250 koydu . senin gibi acabalarm var ama ruh halime göre değişiyor :) benimde ameliyattan sonra sırtım boynuma kadar deli gibi şişti ben ilk 3 gün cehhennemi yaşadım valla ama şuan iyiyim şükür ... sende umarım en kısa surede iyileşirsin. tekrar geçmiş olsun.

Not : buradaki kızların desteği tartışılmaz ... bizde ilerde başkalarına yardmcı oluruz umarım :)

canım benim ameliyat olalı 1.5 ay oldu simdiden unuttum yasadığım acıları vallahi:)) 2 haftadan sonra tamamen normalsin zaten... Kesinlikle değer o kadarcık acıyı çekmeye olmak isteyen arkadaşlar asla ve asla korkmasın ve beklemesin boşu boşuna diyorum ben. Olun kurtulun kadın kadın hissedin kendinizi... Seksiiiiiii:)))

canım benim ameliyat olalı 1.5 ay oldu simdiden unuttum yasadığım acıları vallahi:)) 2 haftadan sonra tamamen normalsin zaten... Kesinlikle değer o kadarcık acıyı çekmeye olmak isteyen arkadaşlar asla ve asla korkmasın ve beklemesin boşu boşuna diyorum ben. Olun kurtulun kadın kadın hissedin kendinizi... Seksiiiiiii:)))

kesınlıkle katılıyorum sana canım.bunca üzüntüyü cekmektense 1 hafta acı cekerım.ama daha sonra yasadıgımız mutluluk tarıf edılmez.dolu dolu gögüslere sahip olmak eşsiz bi duygu.isteyen herkes bir an önce olmalı bu amelıyatı :23::23:

kesınlıkle katılıyorum sana canım.bunca üzüntüyü cekmektense 1 hafta acı cekerım.ama daha sonra yasadıgımız mutluluk tarıf edılmez.dolu dolu gögüslere sahip olmak eşsiz bi duygu.isteyen herkes bir an önce olmalı bu amelıyatı :23::23:

Cimbomcum avatarındaki sensin dimi tek kelimeyle şaheser:))) Senin başka fotolarında vardı diye hatırlıyorum kaldırdınmı onları?

Cimbomum cok guzellesmis kizim bunlar cok dogal gorunuyorlar artik. Yeni fotolar da isteriz kaldirmissin albumunu???

arkadaşlar bende 1 hafta önce ameliyatımı oldum ve sizlere çooook teşekkür ediyorum bu ameliyat olma kararım bu siteden sizlerin yazılarınızı düşüncelerinizi yorumlarınızı okuyarak fikirler alarak karar verdim.....kas altı oldum amman allahım ne acıymış gğsümde ve sırtımda taş 2 gün boyunca birşey yapamadım tuvalet ihtiyacıma kadar şimdi gün geçtikçe iyi oluyorum ama memelerim taşş gibi ağrı var doktor masajı 1 ay sonraya verdi ama genellikle arkadaşların yazılarını okuyunca 15 günde başlanılmış...boyum 160 kilom49 ölçüm yapılınca 250cc dedi dok.ama buradan takipçi olduğum için 300cc dedim ameliyatta275cc koymuş 300cc büyük durmuş.. bakıyorum amma küçük geliyor gözüme ödemler inince çok mu küçülür şimdilik tek sıkıntım bu...

ahh cnmm geçmiş olsun ağrılar çok zor çok ii anlıorum halinden .. bnde geçen hafta karar verdim ve ameliyatı oldum kk sayesinde deneyimli arkadaşlardan cesaretlenerek oldum onların etkileri büyük bende :)..176 boyundayım 60 kiloyum dik bi kalcam var onun dışında zayıfım meme dokum hiç yoktu 330cc takıldı bana ağrılarım geçmedi kas altıydı suan hala yatmaktayım normalinde sporcuyum devamlı spor yapıorum ama 2 3 ay spora gidemicem :( ağrıların geçmesini bekliorum herşeyden fedakarlık yaptım bu ameliyat için aylarca araştırdım.. trevestiyle bile knuştuğum oldu düşün artık:):)..doktorumdan çok memnun kaldım her halimle anladı beni çok destek cıktı aynı zamandada çok komik bi insan güle oynaya ameliyatı oldum suan yeni olduğu için memelerim kocaman ve füze gibiler şişme bebekler gibiyim :D ama inmesini istiorum.. umarım doğal görünür .. doktora bu perşembe gidcem bende masaj isticem özellikler braz aşağı inmesi için uğraşıorum..aslında çok sabırsızm braz beklesem ii olcak

kızlar isteğe göre çokta rahat takıolar silikonu ben ankarada 7 doktora gittim kimi çok diretti taş çatlasa 240cc alır onun dışında kesinlikle taşıyamazsın dedi çok moralim bozulmustu ağlamıştım hiç bizmn isteğim gibi olmucak die ama şimdi 330 cc takıldı ve gayet dolgunlar ağrılarım braz fazla oluo ama olcak o kdr daha 1hafta oldu ne de olsa.. amelyat olmayan kızlar mutlaka araştırın gerekirse doktor doktor gidin danışın ilk gttiğiniz doktorda karar kılmayın sorun soruşturun..

kızlar isteğe göre çokta rahat takıolar silikonu ben ankarada 7 doktora gittim kimi çok diretti taş çatlasa 240cc alır onun dışında kesinlikle taşıyamazsın dedi çok moralim bozulmustu ağlamıştım hiç bizmn isteğim gibi olmucak die ama şimdi 330 cc takıldı ve gayet dolgunlar ağrılarım braz fazla oluo ama olcak o kdr daha 1hafta oldu ne de olsa.. amelyat olmayan kızlar mutlaka araştırın gerekirse doktor doktor gidin danışın ilk gttiğiniz doktorda karar kılmayın sorun soruşturun..

canım msj sayın dolsun özelden grşlm ankaradaki doktorlar hakkında bilgine ihtiyacım var vakit kaybetmeden doktoruma karar verip ameliyat olmak istyrm.

Back