Cimbomum cok guzellesmis kizim bunlar cok dogal gorunuyorlar artik. Yeni fotolar da isteriz kaldirmissin albumunu???
cimbomcum maşallah çok ama çok güzeller ...
yeni resimleri nezaman görecez
kızlarrr cok teşekürler pk yakında gelcek fotolar
aman aman şu fotoya bir bakın.....süper olmuşlar valla..çok güzel
saol hayatım senınkılerde muhtesem.
beni arkadaş listene eklermisin resimlerimi görebilirsin bende varsa seninkileri merak ettim...
canım msj sayın dolsun özelden grşlm ankaradaki doktorlar hakkında bilgine ihtiyacım var vakit kaybetmeden doktoruma karar verip ameliyat olmak istyrm.
saol hayatım senınkılerde muhtesem.
vallahi harika olmuş göğüslerin....tam benim istediğim gibi((
canım mrb bnde ekledm seni ameliyat olucam kabul edersen sevinirim
canım posta kutun dolu msj atamadım sana
Cimbomcum avatarındaki sensin dimi tek kelimeyle şaheser:))) Senin başka fotolarında vardı diye hatırlıyorum kaldırdınmı onları?
shans18'cim seninde üst kısımlar benim gibi kemikli o yüzden bizimkiler biraz top top duruyo sanırım... Yuvarlak değilmi protezlerin kaç cc?
geçmiş olsun canım. bende ozellikle 250 istemiştim sonradan burdaki arkadaşlarnkini gorunce büyükte güzel durmuş keşke 275 olsaydım diyorum ama omuzlarm çok dar zaten doktorum bana silikon bile koymamayı düşünmüştü ama ben illa istiyorum demiştim. oda istediğim için 250 koydu . senin gibi acabalarm var ama ruh halime göre değişiyor :) benimde ameliyattan sonra sırtım boynuma kadar deli gibi şişti ben ilk 3 gün cehhennemi yaşadım valla ama şuan iyiyim şükür ... sende umarım en kısa surede iyileşirsin. tekrar geçmiş olsun.
Not : buradaki kızların desteği tartışılmaz ... bizde ilerde başkalarına yardmcı oluruz umarım :)
slm canım..evet üst kemikler hep ortada..aslında resimlerde çok belirgin oluyor, normal hayatımda kemikler pek gözükmez...benimkiler 275-300 cc yuvarlak high profile....emzirdikten sonra bir göğüsüm büyük kaldı, diğeri de küçük..ondan 275-300 cc kullanıldı
slm canım..evet üst kemikler hep ortada..aslında resimlerde çok belirgin oluyor, normal hayatımda kemikler pek gözükmez...benimkiler 275-300 cc yuvarlak high profile....emzirdikten sonra bir göğüsüm büyük kaldı, diğeri de küçük..ondan 275-300 cc kullanıldı
canım senin cicilerde gayet güzelll....vücuduna çok uygun grünüyorlar ..ama senin göğüs dokun var gibi allahımmmmbenimde 275cc böle diiillll((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?