verdim şimdi canım siparişi çok sağolun...meme boyutuna gelince aslında sığmış ama dok beğenmemiş daha büyükte diretemedim şu kapsül olayı varya ondan çok korkuyorum ama yaptırdıkdan sonra da insan maymun iştahlı mı ne oluyor..yıllarca dümdüz gezince estetik oluncada baya büyük meme hayalim vardı şimdi aynaya bakıyorum tövbe yarabbi buluğ çağındaki kız memesi gibi küçük ve dik artık olan oldu dümdüzden iyidir diyorum şimdi((
arkadaşlar bende 1 hafta önce ameliyatımı oldum ve sizlere çooook teşekkür ediyorum bu ameliyat olma kararım bu siteden sizlerin yazılarınızı düşüncelerinizi yorumlarınızı okuyarak fikirler alarak karar verdim.....kas altı oldum amman allahım ne acıymış gğsümde ve sırtımda taş 2 gün boyunca birşey yapamadım tuvalet ihtiyacıma kadar şimdi gün geçtikçe iyi oluyorum ama memelerim taşş gibi ağrı var doktor masajı 1 ay sonraya verdi ama genellikle arkadaşların yazılarını okuyunca 15 günde başlanılmış...boyum 160 kilom49 ölçüm yapılınca 250cc dedi dok.ama buradan takipçi olduğum için 300cc dedim ameliyatta275cc koymuş 300cc büyük durmuş.. bakıyorum amma küçük geliyor gözüme ödemler inince çok mu küçülür şimdilik tek sıkıntım bu...
:)) İlahi güldürdün beni..Blug çagındaki kız memesi gibi demişsinya,ona güldüm yanlış anlama olurmuEvet canım,insn maymun iştahlı oluyor bu konuya katılıyorum..Ben bile acaba 450 cc olabilirmiymiş??? Bile diyorsam herkes der diye düşünüyorum yani Ama bu kadar güzel dururmuyduu..Hayır bence Çok güzel oldu çookk..450cc yakışsaydı eger onu kullanırdı doktorcugum bence Tabiki önceki haliyle kıyaslama yapınca buna şükür diyorsun,bence sende alış bu görüntüye ve tadını keyfini çıkarmaya bak..Artık mutlu olma vakti geldi,gitsin kahrolası kötü düşünceler,acabalar artık
Yeni memelerinle ömür boyu mutluluklar dilerim :) Allah olmayanlara da versin.
yok alınmam canım aynaya bakıp yorumu yapınca bende güldüm epeyce.. eşimde duydu hatta güldük beraber şimdi bana çıtır karıcım diyoo eğleniyoz kendi çapımızca..önceki halime göre binlerce şükür allahıma mutlu olmaya çalışıyorum silikonlar bir otursun belki daha güzel olur canım
canım geçmiş olsun,boyun ve kilon bana yakın olduğu için dha ilgiyle okudum bnmkde boyum 156 kilom 46hftaya doktorlarla grmşye gtcem bnada küçük olcağını tahmin ediyorum ama olsunda hiç yoktan iyidir okdr bunaldımki artık.arkadaş olarak ekliyorum kabul edersen sevinirim.
canım benim ameliyat olalı 1.5 ay oldu simdiden unuttum yasadığım acıları vallahi:)) 2 haftadan sonra tamamen normalsin zaten... Kesinlikle değer o kadarcık acıyı çekmeye olmak isteyen arkadaşlar asla ve asla korkmasın ve beklemesin boşu boşuna diyorum ben. Olun kurtulun kadın kadın hissedin kendinizi... Seksiiiiiii:)))
kesınlıkle katılıyorum sana canım.bunca üzüntüyü cekmektense 1 hafta acı cekerım.ama daha sonra yasadıgımız mutluluk tarıf edılmez.dolu dolu gögüslere sahip olmak eşsiz bi duygu.isteyen herkes bir an önce olmalı bu amelıyatı
Cimbomcum avatarındaki sensin dimi tek kelimeyle şaheser:))) Senin başka fotolarında vardı diye hatırlıyorum kaldırdınmı onları?
evet canım benim cok teşekürler ama yenilerini eklicem kısa zamanda
arkadaşlar bende 1 hafta önce ameliyatımı oldum ve sizlere çooook teşekkür ediyorum bu ameliyat olma kararım bu siteden sizlerin yazılarınızı düşüncelerinizi yorumlarınızı okuyarak fikirler alarak karar verdim.....kas altı oldum amman allahım ne acıymış gğsümde ve sırtımda taş 2 gün boyunca birşey yapamadım tuvalet ihtiyacıma kadar şimdi gün geçtikçe iyi oluyorum ama memelerim taşş gibi ağrı var doktor masajı 1 ay sonraya verdi ama genellikle arkadaşların yazılarını okuyunca 15 günde başlanılmış...boyum 160 kilom49 ölçüm yapılınca 250cc dedi dok.ama buradan takipçi olduğum için 300cc dedim ameliyatta275cc koymuş 300cc büyük durmuş.. bakıyorum amma küçük geliyor gözüme ödemler inince çok mu küçülür şimdilik tek sıkıntım bu...
evet canım benim cok teşekürler ama yenilerini eklicem kısa zamanda
kızlar isteğe göre çokta rahat takıolar silikonu ben ankarada 7 doktora gittim kimi çok diretti taş çatlasa 240cc alır onun dışında kesinlikle taşıyamazsın dedi çok moralim bozulmustu ağlamıştım hiç bizmn isteğim gibi olmucak die ama şimdi 330 cc takıldı ve gayet dolgunlar ağrılarım braz fazla oluo ama olcak o kdr daha 1hafta oldu ne de olsa.. amelyat olmayan kızlar mutlaka araştırın gerekirse doktor doktor gidin danışın ilk gttiğiniz doktorda karar kılmayın sorun soruşturun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?