Kabak lifi kesesi kullan varmı??

neredeyse tüm yağları kullanıyorsun sanırım :):lepi:
bunları aktardan mı alıyorsun belli bir markası var mı?
bir de kaç günde bir uyguluyorsun canım..sonuç almana sevindim..

evet magnlina hemen hemen hepsi var , aktardan aldım hepsini buyuk boylarını aldım ben marka falan sormadım öle rastgele aldım valla bilmemkı hangi marka iyi hiç dikkat etmedim doğrusu . Bu karışımı ben her gun uyguluorum bazen erındiğim salladığım zamanlar oluo ama dikkat etmeye çalışıorum ne zaman bıkarsam o zaman bırakırım heralde şimdi guzel bacak hayalı olduğundan pek bi hevesliyim ilerde ne olur bilmem hergun olmasa da haftada 2 yada 3 kez yaparım heral bilmem ki offff pek uğraş istio anacım yaaaaa

kızlar kese yaparken yarım limonu deniz tuzuna batırıpselülitli yerlere masaj yapın bide öyle deneyin sonra kabak lifiyle daireler yaparak ovun ardından yağlarınızı sürün biberiye lavanta ardıç selülitlere veda edin ayrıca karışımın vucuttaki koyulukları açıyorrhihoyyyt

ben de aldm bugn hem ponza hem kabak lifi deneyip sonçlarını yazıcam bakalım

ben inanamadım açıkçası deri rengim açıldı resmen bütün ölü derimi döktü yumuşack yaptı valla denemeyen kalmasın gerçktn.

Son düzenleme:
kızlar kaçar dakika yapıyorsunuz? ben aldım kullanıyorum ama 2-3 dk. bazen 15-20 dk. deniyo siz kaç dk kullanıyorsunuz?

kızlar bu kabak lifinn kokusu kullankça hiç hoş olmuoo ben hiç sabn sürmedm sadece suyla ıslatp keseliorm ama artk sabn kullanıcm

Ben de almistim bir tane ama benimki lif gibi degil de, resmen odun gibi birsey yaa. bi bakiyim, resmini bulursam ekliyim.

Iste bunun aynisi benimki. cok sert, sicak suyla ancak biraz yumusuyor. Kullanisli degil, onun icin kullanmiyorum. Sizinkiler gibi birsey gorursem alirim.

ben kullanıyorum acayip güzel bişey. kendisi tam bi anti-selülit savascısı :lepi:

efet güzel gerçekten benim bir nasırım vardı büyükcene, sayesinde kurtuldum..
yalnız varisi olanlara iyi gelmiyormuş..

Ben de aldim dun. Bugun kullanicam.
Arkadaslar, bazilariniz bunu hergun kullaniyormus okudugum kadariyla. hic tavsiye etmiyorum. Zaten kendisi sert birsey, tahris eder deriyi. Bir de hergun hergun kullaninca... cildinizi sokmek mi istiyorsunuz yerinden? Kullanimi boyle abartirsaniz tabii varis de yapar, cilde enfeksiyon da kaptirir. Selulitlerden kurtulmak deri sagligindan daha mi onemli?
Bu mereti daha dikkatli kullanalim.

yok tatlım varis yapmıyor, varisi olanlarda artırıyormuş..
sıcak suyun altında iyice yumuşuyor..o kadar deriyi sökecek kadar değil :roflol:
ben aklıma gelirse nadiren kullanıyorum..
seninki hakketen odun gibiymiş :roflol: kese şeklinde içine elini sokabildiklerin var onlar çok rahat kullanılıyor..

Iste o kese seklinde elimi sokabildiklerimden aldim ben de dun.
O oduk kilikli seyi de atacam :)

Eşim ayak parmaklarını sürtüyor sadece

ayaklarıma da kullanıyorum çok güzel peeling oluyor..
bazen de çok nazikçe hafiften yüzüme sürüyorum sabunlayıp ,çok güzel yapıyor pürüzsüz..
tabii ıslatmayı unutmayın sakın..opuyorumnanaktan

2 haftadır falan kullanıyorum işe yaramaya başladı biraz azaldı sülülitlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…