- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
neredeyse tüm yağları kullanıyorsun sanırım :):lepi:slm magnlına bilgiğimiz bitkisel yağlar yanı
kakao yağı menekşe yağı kantaron yağı
jojoba yağı gliserin melissa yağı
kayısı yağı keten yağı portakal yağı
fındık yağı saf zeytin yağı
badem yağı çörekotu yağı
offff ammmada uzun oldu yahu neyse ben bunların hepsini karıştırdım her akşam kese ve yasun işlemınden sonra masajla sürüorum streç filmle sardığım için hem kolay emıyo vucut hemde oraya buraya bulaşmıor streç filmi çıkarınca bıraz kalıo bacaklarımda onlarıda ellerımle iyice yediriorum
tekrar banyo yapmıorum çunku zaten gunde 2 kez duş alan biriyim ben bu işlemı yatmadan önce yapıorum sabah kaltığımda duşumu alıorum evet dediğin gibi biraz uğraş ister bende bazen erınıp yapmadığım zaman oluo ama yınede aksatmamaya çalışıorum sonuçta guzel bacaklar var
Ben de aldim dun. Bugun kullanicam.
Arkadaslar, bazilariniz bunu hergun kullaniyormus okudugum kadariyla. hic tavsiye etmiyorum. Zaten kendisi sert birsey, tahris eder deriyi. Bir de hergun hergun kullaninca... cildinizi sokmek mi istiyorsunuz yerinden? Kullanimi boyle abartirsaniz tabii varis de yapar, cilde enfeksiyon da kaptirir. Selulitlerden kurtulmak deri sagligindan daha mi onemli?
Bu mereti daha dikkatli kullanalim.