Kabak lifi kesesi kullan varmı??

kızlar ben aldım kullandım. gerçekten güzel bisi. yumusacık yapıo cildinizi.
ama banyodan sora muhakkak nemlendiriorum bacaklarımı ve vücudumu.
kesinlikle ben de tavsiye ederim. delikafadulden

güle güle kullan faydasını kısa sürede görürsün :)

kabak lifi yüzdede kullanılıyor küçük boyu satılıyor once hafif hafif kuruyken cilde sürülüyor sonra ılık su ile ıslatıp yüz sabunuyla köpürtüp cilt temizleniyor.suyla yıkanıp tekrar kurutuluyor.

kabak lifini bacaklarda kullanırken sabun sürüpmü kullanıcaz ne sürmemiz gerekiyor acaba arkadaşlar?

kızlar benim epilatör setimde kabak lifi var eldiven şeklinde ,daha yakın zamnda kullandım
hiç kullanmamıştım ,ben kuru kese yaptım cildim kuru benim un gibi döküldü derim ,çok pürüzsüz oldu
sabunlayıpta denyeceğim
çok güzel bi peeling yapıyor bence kuru kuru bile...

kabak lifini bacaklarda kullanırken sabun sürüpmü kullanıcaz ne sürmemiz gerekiyor acaba arkadaşlar?

sadece suyla lifi yumuşatıp yapsan olur canım sabuna gerek yok canını çok acıtmaması için ılık suyla ıslatman yeterli duştayken.

bende kullanıyorum yaklaşık bir yıldır bunların yüz için olanlarıda var ölü deriyi yok ediyo cildiniz pürüzsüz oluyo kullanmanızı tafsiye edrim bende

peki bu kabak lifinin bacak için ayrı yüz için ayrı olanınmı var yoksa ikiside bir mi?

bende bugun aldım kızlar aldıgım sey boru gıbı orjınalını aldım sanırsam kullanıcam bende bgun bakalım sızın gıbı memnun kalılım ınsallah ben bacaklarımda tavuk yolunmus gıbı ınsallah bu duzeltır bakalım artık

arkadaşlar kabak lifini vucudumuza kese gibi ovalayarak mı sürecez. ve kese yaapar gibi vucudumuzdan kir cıkıyormu yani görebiliyor muyuz kırı cünkü ben görmince kendimi temizlenmiş gibi hissetmiyorm ve en iyi yeri aktar mı. eğer öyleyse yarın alim ben

bende aynisini boru gibi olanini aldim
ama ne kadarda sabunlasam kopurmuyor yaa

kızlar ben küç,ük parçalara kesip yüz temizliğimdede
kullanıyorum siyah noktalar içinde birebir
yüz yıkama jeli veya doğal defne sabunu kayısı sabunu vs.
ilk önce elinizle köpük oluşturup yüzünüze sürün
ılık su olsun ama lifde yumuşasın biraz
sonra lifle masaj yapar gibi yüzünüzü yıkayın ve durulayın pamuk gibi cildiniz olsun

Nükhet duru bir programda anlatmıştı, her zaman banyoda kabak lifi ile tüm vucudunu, cildi pembeleşinceye kadar keseliyormuş. ciltin pembeleşmesi içinde biraz sert davranıyormuş ki kan dolaşımı hızlansın, ölü deriler gitsin. ben aklıma geldikçe böyle uğraşıyorum ama çoğu zaman unutuyorum sabunluk niyetine kullanıyorum lifi köpürtüp duruluyorum vucudumu.

ya benim vücudumda özellikle sırtımda çok ben var bu yüzden keselemekten çekiniyorum kanatırım bişey olur diye bunu alıp sadece bacak ve göbek kısmımı keseleyim diye düşünüyorum var mı benim gibi olan ya da bilen

ya benim de benlerim var ama et ben değil o yüzden ben normal kabak lifi ile keseliyorum ama bilmem ki acaba zararlımıdır

kızlar bende aldım. boru gibi uzundu. kestim bir parça. ben önce yosun sabununu selülitli bölgeme sürüyorum sonra kabak lifiyle masaj yapıyorum. sonra duşumu alıyorum. en son soğuk su tutup selülit yağı ile masaj yapıyorum.
haftada kaçgün kullanmak lazım selülit için?

kızlar bugün sordum uzun olanı 5tl dediler normal mi fiyatı bir de eldiven şekinde olanlar var hangisini tavsiye edersiniz farkı nedir??

kabak lifini aldigimdan beri her gun sertce keseliyorum bacaklarimi insallah ise yarar
cunku denemedigim yontem kalmadi

Ben her banyoda kabak lifi kullanırım ama her seferinde kese yapar gibi ovuşturmaya üşendiğimden normal duş jelimi döküp köpürtüm yıkanıyorum. Geçenlerde uzun olanlarından aldım ilk defa dalından kopmuşlardan yani kaydirigubbakcemile3 Kocaman upuzun bişey henüz kullanmadım. Ama okuduklarıma dayanarak; kesip kullanıcam bide yüzüm için ufak parçalar kesip kullanıcam demekki. Anlamadığım tek şey bazı arkadaşlar kuru kuru kullanıyorlarmış bu nasıl oluyor çizmezmi cildi kuru kuru anlamadım. :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…