Kabak lifi kesesi kullan varmı??

evet kızlar bu lıfı nasıl kullnıyorsunuz sabunla kopurtup mu yoksa sadece suyla surterek mi fisfisfis

evet kızlar bu lıfı nasıl kullnıyorsunuz sabunla kopurtup mu yoksa sadece suyla surterek mi fisfisfis

ben once sicak su tutuyom bacaklarima sonrada sabunla iyice kopurtup yoruluncaya kadar kesliyorum zemuszemus

kızlar ben de kullanıyorum ama batıklarım cogalıo azalmak bılmıo saolsunlar

ben kuru kuru kullandım bi ara..iyi geldi..ama kışın zor oluo..yazın yine şortlu vs dolaşıldığı için daha kolay..

sıcak suda iyice yumuşatarak ,özellikle de mecit efendinin sabunu ile kullanın derim..yüzüme bile uyguluyorum bu şekilde nazikçe..kuru uygularsanız çizer cildinizi çok sert..

selilüte de çok iyi Türk kahvesi telvesiyle ovun bacaklarınızı selülitli yerleri ve ya istediğiniz her yeri sonra bu kabak lifiyle kızarana kadar keseleyin .. . . doğal antioksidanlı peeling .. sonra istediğiniz duş jeliyle yıkanın ama tavsiye zeytinyağlı defne sabunu selülit için çok iyi hemde doğal.. hem sabunlarınızı evde kendinizde yapabilirsiniz köylülerden alacağınız saf zeytinyağı ve aktarda bulabileceğiniz defne yağıyla bi de kostik yani Sodium Hydroxide ile kendi doğal sabunlarınızı yapabilirsiniz.. anlatımını bulabilirsiniz internette..bizim sabunlarımızı anane ve babannemiz yapardı bende çocuklarıma ve aileme kullanıcam ileri de inşallah...şimdilik yapılanlar bitene kadar evlenirim zaten

bende kabak lifi kesesi kullanıyorum bir aydır çok memnunum...vücut plengimi kabak lifine döküp yapıyrm sanki daha da temiz oluo ve mis gibi kokuo zemuszemus

Ben bu zamana kadar sadece yüz için olanını kullanmıştım vücut için olanını sabunla ya da duş jeliyle kullanabiliyor muyuz acaba peki yani vücut temizliği için sizce sadece o yeterli mi?

Ben bu zamana kadar sadece yüz için olanını kullanmıştım vücut için olanını sabunla ya da duş jeliyle kullanabiliyor muyuz acaba peki yani vücut temizliği için sizce sadece o yeterli mi?

kullanılır canım, önemli olan iyice sıcak su altında ıslat ki yumuşasın lif yoksa çok sert çizer bir tarafını dikkat et..sonra bol sabunla vs. köpürt..mecit efendinin selülit sabunu var onunla kullanıyorum ama selülit için değil, sivilcelere iyi geliyor,yüzüme de sürüyorum..tavsiye ederim.

Teşekkür ederim canım evet iyice ıslatmak gerekiyor sıcak suyla ben yüzümü bir kere o yüzden çizmiştim:gitme:

cicim bendede vardıda sert bişi diye kullanmıyodum hediye gelmişti.meğersem kullanmayı bilmiyomuşumkaydirigubbakcemile3

slm kıslar bende bu sitede gördüm hemen gıttım bi koşu aldım geldim yaklaşık 4 haftadır kulanıorum giriorum banyoya ilk önce kabak lifiyle bi guzel bacaklarım kızarana kadar sürtüorum sonra alıorum yosun sabununu keselediğim yerlere köpürte köpürte suruorum sonra çıkıorum alıorum elime bitkisel karışımlı yağlarımı onuda bi güzel masaj yaparak suruorum ustunede streç film sarıp 2 yada 3 saat bekletıorum veeee sonuç bi bakıorum 4 hafta sonunda sütun gibi bacaklar ve yok olmaya yuz tutmuş çatlak ve selulıtler çooook memnun kaldım çoookk teşekkur hepinize

canım hangi yağı kullanıyorsun ?
yağlandıktan sonra da tekrar yıkanmak gerek ya ben çok üşeniyorum..

slm magnlına bilgiğimiz bitkisel yağlar yanı
kakao yağı menekşe yağı kantaron yağı
jojoba yağı gliserin melissa yağı
kayısı yağı keten yağı portakal yağı
fındık yağı saf zeytin yağı
badem yağı çörekotu yağı
offff ammmada uzun oldu yahu neyse ben bunların hepsini karıştırdım her akşam kese ve yasun işlemınden sonra masajla sürüorum streç filmle sardığım için hem kolay emıyo vucut hemde oraya buraya bulaşmıor streç filmi çıkarınca bıraz kalıo bacaklarımda onlarıda ellerımle iyice yediriorum
tekrar banyo yapmıorum çunku zaten gunde 2 kez duş alan biriyim ben bu işlemı yatmadan önce yapıorum sabah kaltığımda duşumu alıorum evet dediğin gibi biraz uğraş ister bende bazen erınıp yapmadığım zaman oluo ama yınede aksatmamaya çalışıorum sonuçta guzel bacaklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…