Kabak lifi kesesi kullan varmı??

off super biseymis bu yaa .
siyah noktalarim bile azaldi daha ilk kez kullandigm halde kaydirigubbakcemile3

keşke çatlaklara da işe yarasa kızlar...

çatlaklara iyi gelen bişey sanırım daha icat olmadı :KK43:((
çok kafama takmıyorum ama olsa iyi olurdu..sadece oluşmasını engelleyebilirsin sık sık cildini nemlendirerek mesela bebe yağı sürebilirsin..ama oluşanlara çare yok :KK43:(
sonuçta cildimizin yırtıldığı anlamına geliyor o çatlaklar.:KK43:(
buzlu terapi diye bişey duydum donduruluyormuymuş neymiş falla öyle bir yöntem uygulanıyormuş oluşan çatlaklar için, ilk başta tabii yara izleri kalıyormuş o bölgede sonra iyileşiyormuş sözde 1-2 sene içinde geçiyormuş ve de çok çok aşırı pahalı..yani bilemiyorum gerçekten işe yarar mı o yöntem..

kızlar bende bikini bölgesindeki sivilceler nasıl gider diye konu açmıştım bi arkadaş önerdi ilk defa ondan duydum ve şimdi gördüm bu konuyu alıcam bende çok faydalı dedikelrinize göre doktor bi,le tavsiye ediyormuş sivilcelerinize ii geldimi kızlar özellikle bikini bölgesine ne gibi faydaları dokundu

bende alayım aktardan.faydasını görmüssünüz.insallah beni selülitlerede care olur azaltır.

kızlar ben de kullnaıyorum ama hemen parçalanıyo bunlar yaa, neden ki, aktardan aldım ben de

bende kullanıyorum cildim cok pürüzsüz oluyor.. biraz dert tabi zor oluyor ama selüli,te de faydası oldu..

hemen alayım bende:) paylaşım için teşekkürler

kızlar bende alacam bu liften ama nasıl kullanacam?sıcak suda ıslatıp mı sürüyorsunuz vucudunuza yoksa sabunla köpürüyor mu?

Ben de aktardan aldım baya uzun benimki :KK23: küçük küçük kestim öyle kullanıyorum onu :21: vücudumu duş jeliyle yıkadıktan sonra deri iyice yumuşuyor ya o zaman keseliyorum lifle. Tabi bunu yaparken yuvarlak daireler çizmiyoruz :nazar: ya da yukardan aşağıya doğru gezdirmiyoruz. Sadece aşağıdan yukarıya doğru lifi gezdiriyoruz. Bu şekilde yaparsanız selülitlerinizde de kısa sürede azalma olucaktır :KK62:

bende küçük dikdörtgen seklinde iki ucuna ip gecirilmiş olanından kullanıyorum
ölü deriyi temizliyor selülit olusumunuda enggelliyor diyorlar
ben cok memnunum iyi ki almısım :KK61:

bende yeni aldım kızlar bakalım bir kere kullandım kullandıkça faydasını görürüm sanırım dotorlar bile önerdiğine göre

Ben de aktardan aldım baya uzun benimki :KK23: küçük küçük kestim öyle kullanıyorum onu :21: vücudumu duş jeliyle yıkadıktan sonra deri iyice yumuşuyor ya o zaman keseliyorum lifle. Tabi bunu yaparken yuvarlak daireler çizmiyoruz :nazar: ya da yukardan aşağıya doğru gezdirmiyoruz. Sadece aşağıdan yukarıya doğru lifi gezdiriyoruz. Bu şekilde yaparsanız selülitlerinizde de kısa sürede azalma olucaktır :KK62:

ya bu hareketi aşağıdan yukarı doğru yapmak bana çooook zor geliyor ya :KK43:

ben kullanıyorum hemde hazır satılanlardan değil. dalından koparılmısını. süpeerrrrrrrrrr
tohumlarını biriktirdim artık kendi balkonuma ekicem. cok sert bişey ama suya temas edince yumusak oluyor.
normal kese gibide hatırr huturr kese yapmanıza gerek yok. sanırım liflerden kaynaklanıyor. ölü derileri, batıkları ilk banyoda bile alıyor. sürekli kullanırsanız vücudunuz cok hoş bir görüntü kazanıyor.ipek gibiii.sanki hamamdan cıkmıs gibi. banyoyada dalından koparılmısları ayrı bir dekor ve güzellik katıyor. şiddetle tavsiye ediyorum

Dalından koparılmışını derken :))))) nasıl temin edebilirim acaba yardım edermisin

uzun boru olanindan almiştim onu kullanmak çok sıkıcı ama en sert olani o gibi gelio küçük küçük kesip her banyoda kullanmayi düşünyrm tekrardan çok sewiorm bende kabak liflerini kolay kolay eskimyorlarda senelerce kullansam bile sıkıldıgmdan artk yeni bir tane aliyorm selülüte mi neye yario bilmiorm ama vucudu çok rahatlatioo

X