Kabak lifi kesesi kullan varmı??

Vücut peelingi ile birlikte kullanıyorum bu kabak lifini. yüz için olanını da aldım minik daire şeklinde, yüz peelingi ile kullanıyorum onu da. biraz ara vermiştim ama kullanmaya tekrar başladım..bakalım faydasını ben de görecek miyim

kıslar çoğumuz biliyoruzdur kabak lifi kesesini , selülüte en iyi gelen kese ,cildden ölü hücreleri en iyi temizleyen kese ,batıkları yok eden kese ,kan dolaşımını hızlandıran ve daha bir çok faydası olan bu keseyi forumda pek söz edilirken görmedim ..kullanlar varmı aranızda..? ben yıllardır bunu kullanıyorum ve çok faydasını gördüm .hiç kullanmayanlara ise şidetle tavsiye ediyorum..

lifpa - Ana Sayfa

Vücut peelingi ile birlikte kullanıyorum bu kabak lifini. yüz için olanını da aldım minik daire şeklinde, yüz peelingi ile kullanıyorum onu da. biraz ara vermiştim ama kullanmaya tekrar başladım..bakalım faydasını ben de görecek miyim

Canım ben kabak lifi ve yosun sabunu kullanıyorum sonrada vucut kremi kullanıyorum hani 2 haftada sıkılaşın diyenlerden marka ismi vermek yasak mı değil mi bilmediğim için isimini yazmadım ama çok meşhur bir markanın :KK9::KK9::KK9: hemen hemen yok oldu diyebilirim... kremi işe yarıyo yoksa lifmi bilemedim :KK52::KK52::KK52::KK52: yanlız yüz için olanını hiç görmedim onuda aktardan mı aldın

merak ettim aldım denedim ilk banyoda bile şahaneler yarattı cildimi çok temiz hissettim. tavsiye ederim.

merhabalar, ben de dünkabak lifive yosun sabunu alamak için aktara gıttım fakat gel gelgelelim bambaşkabir ürünalıp cıktım.lifli sabun diye geçiyor.biberiye ve okalıptüs ıcerıklı.sabunun içine lif yerlestırmısler.kabak lifi.tekrar lif kullanmanıza gerekyoktur dye açıklama da koymuşlar üzerine.iyi miyaptım kötü mü bilememdim...:44:

bende farkında olmadan aldım 2-3 defa kullandım çok güzel gerçekten
setin içinde vardı
ben ne olduğunu çözmeye çalışırken adam imdadıma yetişti
kabak lifi sıcak suda yumuşar falan dedi iyi deniyelm dedim
güzell temizliyo gerçekten
çok ta güzell köpürüyoo :KK9:

Canım ben kabak lifi ve yosun sabunu kullanıyorum sonrada vucut kremi kullanıyorum hani 2 haftada sıkılaşın diyenlerden marka ismi vermek yasak mı değil mi bilmediğim için isimini yazmadım ama çok meşhur bir markanın :KK9::KK9::KK9: hemen hemen yok oldu diyebilirim... kremi işe yarıyo yoksa lifmi bilemedim :KK52::KK52::KK52::KK52: yanlız yüz için olanını hiç görmedim onuda aktardan mı aldın

canım hangi kkrem bu ? dove mu ? ben onu kullanıyorum bi fark yok halen :KK14:

X