- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar çoğumuz biliyoruzdur kabak lifi kesesini , selülüte en iyi gelen kese ,cildden ölü hücreleri en iyi temizleyen kese ,batıkları yok eden kese ,kan dolaşımını hızlandıran ve daha bir çok faydası olan bu keseyi forumda pek söz edilirken görmedim ..kullanlar varmı aranızda..? ben yıllardır bunu kullanıyorum ve çok faydasını gördüm .hiç kullanmayanlara ise şidetle tavsiye ediyorum..
Vücut peelingi ile birlikte kullanıyorum bu kabak lifini. yüz için olanını da aldım minik daire şeklinde, yüz peelingi ile kullanıyorum onu da. biraz ara vermiştim ama kullanmaya tekrar başladım..bakalım faydasını ben de görecek miyim
Canım ben kabak lifi ve yosun sabunu kullanıyorum sonrada vucut kremi kullanıyorum hani 2 haftada sıkılaşın diyenlerden marka ismi vermek yasak mı değil mi bilmediğim için isimini yazmadım ama çok meşhur bir markanın hemen hemen yok oldu diyebilirim... kremi işe yarıyo yoksa lifmi bilemedim yanlız yüz için olanını hiç görmedim onuda aktardan mı aldın