Saç Uzatma Yöntemleri Kabak çekirdeği yağı ile saç uzatma günlüğüm

Canım sızma zeytinyağı ve hindistan cevizi yağını bir şişede karıştır, haftada 3-4 gece saçına uygula hatta gece uygula bone tak sabah yıka, inan başka karışıma ihtiyacın kalmayacak.

Şampuan olarak unıbaby tavsiye ederim, hem tuz paraben ve zararlı kimyasallar yok hem de fiyatı çok uygun. Elidor clear falan gb market şampuanlarını kullanma.

Kozmik bakım için de kozmikbakım diye bir internet sitesi var her ayın ilk günü tarihler güncelleniyor, koç-aslan-yay burcu günleri çok önemli bu burçların tarihlerinde mutlaka bakım yapmaya çalış, hatta ucundan bir iki milim al makasla. Tabi ucundan alma işini sadece ayda bir kez ve her ay aynı burcun gününde yapman gerek.

Çizgili bir tişörtle her ay aynı gün foto çekersen farkı daha net görebilirsin, sağlıkla uzasın saçların

Kuzum saçların harika, maşallah:)
Konumda seni düşündüm, kullanıcı adını inan ki unutmuşum ama emin ol aklıma geldin:) Saçlarımın son halini paylaştım, benim saçların rengi, boyu nasıl olmuş, bakarsın:)
Neler yaptın görüşmeyeli, sanırım kabak çekirdeği yağından hindistan cevizi yağına geçtin :)

Son 3 gün aslan günleriydi, dün akşam saçıma zeytinyağı artı Hindistan cevizi yağı bakımı yapıp yattım, hala da yıkamadım :)

Yarın son kez yay burch kesimi yapacağım, gelecek aydan itibaren aslan burcu kesimine geçiyorum :) bir aylık uzama herzamanki gb 3cm civarı :)
Kozmik günlerde bakım yapmaya devam

uzama çok net ve harika maşallah :)
Çok teşekkür ederim canım, her fotodan sonra kozmik kesim yapıyorum da sanki ilerleme kaydetmemiş gb geliyordu ama uzamaya etkisi var yine bir iki aydır iyice farkına vardım :) şu sütyen çizgisini bir aşsın gerisi çok kolay gelecek inşallah

Dün gece yay kesimimi son kez yaptım bakımı yapıp yattım sabah yıkadım

çok iyi yaa maşallah gerçekten kozmik bakımları bende takip ediyorum ama kesim işine girmedim hiç daha zaten aralığın 20 si gibi kesimini düzelttireceğim sonrada uzama için değil ama bakımlı saç için bakım yapacağım
ben çok sıkıldım şu uzama işinden motivem modum iyice düştü sinüzitimde var üst üste bakım yaptığım zamanlar geçmeyen baş ağrısı oluşuyor
hayırlısı herkes rapunzel olacak diye bir kaide yok sanırım :)

Ben de artık yoğun bakım yapmıyorum, sadece kozmik günlerde bakım yapıyorum desem yeridir:) bir de ayda bir kez uçlardan bir kaç mm kesim yapıyorum, seneye yaza kadar belli bir uzunluğa ulaşmasını çok istiyorum. Rengini açtırmasam şimdiye doğal sağlıklı saçlarımla uğraşıyor olacaktım ama rengiyle oynadım bozdum herşeyi...kese kese yapay kısımdan da kurtulurum bir gün elbet :)

Evett kozmik koç gününü değerlendirip zeytinyağı Hindistan cevizi yağı maskemi yaptım, sabah yıkayacağım. Şifa olsun

Dün akşam Aslan burcundan faydalanıp kesim ve bakım yaptım, 1aydır bakım yapmamıştım.

Bugün de eczaneden bemiks evigen bepanten ampul aldım, restoreks şampuanıma kattım.

Hadi bakalım

Kozmik bakimlar ise yariyor mu?
Ben yaradığını düşünüyorum ama sadece kesim değil yağ bakımı da yapmak gerekiyor tecrübeme göre,

1aydır (hatta daha fazla da olabilir) saçımı boyadım boyam akmasın diye yağ bakımı yapmadım sadece kesim yaptım sonuç olarak uzama hızı yarı yarıya düştü

Evett bu akşam salataya rendelediğim turp çok suluydu sıkıp suyunu süzdüm ayırdım, bakım yağıma ekledim :)

Bakım yağım baya zenginleşti; zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, bal, bemix, bepanten, evigen ampul, turp suyu :))

Bu turp suyu böyle hazırlanmıyormuş kaynatılıyormuş falan gerçi ama benimki biraz doğaçlama oldu :)

Birazdan saç diplerime sürer sabaha yıkarım, şifa niyetine hadi bakalım

Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, bemix, evigen, bal, turp suyu karışımımı tüm saçıma masajla yedirdim. Kafamı sardım yarın sabah yıkarım

Geçen gün restorex saç maskesi ve serumu almıştım, bugün kullanma fırsatı buldum, maskesi bir harika, bayıldım :)
Serumun pek bir artısını göremedim, normal serum işte

Bu arada kozmik koç günlerindeyiz, bu akşam saçımı boyamak istiyorum. Artık koyu kumrala geri döneceğim inşallah, açık renk saç her daim bakımsız zayıf ve kuru görünüyor, ışıl ışıl koyu kumral saçlarımı özledim :)

Kozmik koç günleri neye iyi geliyor? Saç uzatmaya iyi gelir mi azcık ucundan kessek?

Kozmik koç günleri neye iyi geliyor? Saç uzatmaya iyi gelir mi azcık ucundan kessek?
Gelir canım uzama ve gürleştirmede etkili, uçlarından 1-2mm alabilirsin makasla ama en az üç ay boyunca her ay koç günlerinde kesimi tekrarlaman gerek.

Kozmik günlerde bakımlar da iki kat daha etkili oluyor boş geçmemekte fayda var

Bugün bakım yapmıştım keseyim uçlarından biraz ne zamana kadar devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…