- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
- Konu Sahibi ince topuk
-
Canım sızma zeytinyağı ve hindistan cevizi yağını bir şişede karıştır, haftada 3-4 gece saçına uygula hatta gece uygula bone tak sabah yıka, inan başka karışıma ihtiyacın kalmayacak.Karisimim bitmek uzere son 2/3 kullanimlik kaldi.. Bittiginde ben de alayim seninkilerden.. Kopuyor saclarim cok ama kestirmiycem uzamiyo cunku. Bi tanidigim inatci misin diye sordu evet cok dedim ondan uzamiyo falan dedi o da cok ilginc gelmisti :) Kozmik bakimi bilmiyorum dun burda okudum,ama bisey bulamadim internetten ya da buldum anlamadim
Sampuanimi degistirmem gerek ben mucizevi yagli olani kullaniyorum simdilik,sacimi yikayinca ben de resmini cekip before after yaparim :)
Kuzum saçların harika, maşallah:)Eki Görüntüle 2057797 Foto gününü geçirdim ama ancak fırsat buldum :)
Evettt günlüğümm, fark 3cm’den fazla bu defa :) Sadece boy farkı değil inanılmaz yoğunluk farkı da var, daha önce de yazmıştım, ön kısımda saçımın döner olan kısmı açıklık gbydi tamamen doldu diyebilirim, kafamın üstünden saç fışkırdı resmen :) en fazla 1 aylık bebek saçlarım.
Bunca olumlu gelişmenin arkasında kabak çekirdeği yağının olmadığını söyleyebilirim, kabak çekirdeği yağım biteli 1ayı geçti sanırım.
En muhteşem verimi zeytinyağı artı Hindistan cevizi yağından aldım, haftada 3-4gün bir gece tüm saça bir gece sadece boy ve uçlara maske yapıp sabah yıkadım, 3gün dinlendirdim. Bu arada kozmik saç günlerinde mutlaka bakım yapmaya ve özellikle yay günlerinde uçlardan
1-2milim kesmeye dikkat ettim. Uzamadan da yoğunlaşmadan da saçımın dokusundan da çok memnunum.
Kısacası; kabak çekirdeği yağıyla falan uğraşmayın, organik sızma zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı karışımı her türlü yeterli gelecek
uzama çok net ve harika maşallah :)Eki Görüntüle 2069528 Yarın son kez yay burch kesimi yapacağım, gelecek aydan itibaren aslan burcu kesimine geçiyorum :) bir aylık uzama herzamanki gb 3cm civarı :)
Kozmik günlerde bakım yapmaya devam
Çok teşekkür ederim canım, her fotodan sonra kozmik kesim yapıyorum da sanki ilerleme kaydetmemiş gb geliyordu ama uzamaya etkisi var yine bir iki aydır iyice farkına vardım :) şu sütyen çizgisini bir aşsın gerisi çok kolay gelecek inşallahuzama çok net ve harika maşallah :)
çok iyi yaa maşallah gerçekten kozmik bakımları bende takip ediyorum ama kesim işine girmedim hiç daha zaten aralığın 20 si gibi kesimini düzelttireceğim sonrada uzama için değil ama bakımlı saç için bakım yapacağımÇok teşekkür ederim canım, her fotodan sonra kozmik kesim yapıyorum da sanki ilerleme kaydetmemiş gb geliyordu ama uzamaya etkisi var yine bir iki aydır iyice farkına vardım :) şu sütyen çizgisini bir aşsın gerisi çok kolay gelecek inşallah
Ben de artık yoğun bakım yapmıyorum, sadece kozmik günlerde bakım yapıyorum desem yeridir:) bir de ayda bir kez uçlardan bir kaç mm kesim yapıyorum, seneye yaza kadar belli bir uzunluğa ulaşmasını çok istiyorum. Rengini açtırmasam şimdiye doğal sağlıklı saçlarımla uğraşıyor olacaktım ama rengiyle oynadım bozdum herşeyi...kese kese yapay kısımdan da kurtulurum bir gün elbet :)çok iyi yaa maşallah gerçekten kozmik bakımları bende takip ediyorum ama kesim işine girmedim hiç daha zaten aralığın 20 si gibi kesimini düzelttireceğim sonrada uzama için değil ama bakımlı saç için bakım yapacağım
ben çok sıkıldım şu uzama işinden motivem modum iyice düştü sinüzitimde var üst üste bakım yaptığım zamanlar geçmeyen baş ağrısı oluşuyor
hayırlısı herkes rapunzel olacak diye bir kaide yok sanırım :)
Kozmik bakimlar ise yariyor mu?Dün akşam Aslan burcundan faydalanıp kesim ve bakım yaptım, 1aydır bakım yapmamıştım.
Bugün de eczaneden bemiks evigen bepanten ampul aldım, restoreks şampuanıma kattım.
Hadi bakalım
Ben yaradığını düşünüyorum ama sadece kesim değil yağ bakımı da yapmak gerekiyor tecrübeme göre,Kozmik bakimlar ise yariyor mu?
Kozmik koç günleri neye iyi geliyor? Saç uzatmaya iyi gelir mi azcık ucundan kessek?Geçen gün restorex saç maskesi ve serumu almıştım, bugün kullanma fırsatı buldum, maskesi bir harika, bayıldım :)
Serumun pek bir artısını göremedim, normal serum işte
Bu arada kozmik koç günlerindeyiz, bu akşam saçımı boyamak istiyorum. Artık koyu kumrala geri döneceğim inşallah, açık renk saç her daim bakımsız zayıf ve kuru görünüyor, ışıl ışıl koyu kumral saçlarımı özledim :)
Gelir canım uzama ve gürleştirmede etkili, uçlarından 1-2mm alabilirsin makasla ama en az üç ay boyunca her ay koç günlerinde kesimi tekrarlaman gerek.Kozmik koç günleri neye iyi geliyor? Saç uzatmaya iyi gelir mi azcık ucundan kessek?
Bugün bakım yapmıştım keseyim uçlarından biraz ne zamana kadar devam edecekGelir canım uzama ve gürleştirmede etkili, uçlarından 1-2mm alabilirsin makasla ama en az üç ay boyunca her ay koç günlerinde kesimi tekrarlaman gerek.
Kozmik günlerde bakımlar da iki kat daha etkili oluyor boş geçmemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?