• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ka yaslarnda evlendiniz? Sadece merak

anladım cnm mutlu olursun inşallah evlilik yakın demek ki bizimki şeye döndü en güzel asklar kavgayla baslar ya bizim ki muhabbete dönüştü.. :dance:

ohh ohh yaz günü ne güzel :) ben de üsküdar dayım ama ben ıspartaya gelin gidicem :) öyle görünüyor zaten actıgım konular vardı ısp ye gelin gidenler varmı diye :( off offf

hee evett ben sultançiftiliği diye üzülüyodum benden daha zorlarıda varmış

ama ısparta çok güzell diyolar

öyle tabiki cnm sen yinede istanbuldasın benim taaa ısparta evet güzel diyorlar ya güzelliğini geçtim de evlilik çok ciddi birşey acaba diyorum ya duramazsam bi yandan diyorum sevdiğin adamla olunca bişi olmaz öyle ama bide aile kavramı var
gerçi cnm benim sözlüm okuo tecilli 2011 basında askere gitcek benim nikah 2012 gibi o zaman bakarsın şartlar burayı gösterir :) ayhh inşallah kaydirigubbakcemile4

daha bişey değilmişş şimdide sendne iyisini duyacaksın ozaman

benim nişanlım evlendikten sonra askere gidecek...

bence evlenmeden gitmesi iyi bir şans

ewet cnm çok istiyo nişan yapalım diye ama bende evlenmeden nişan falan olmadan askerliği çıkarsın aradan diyorum öyle iş cnm bakarsın 2012 de gelir bende yazarım buraya arkadaslar nikahım var diye :)

Nasılsın canım konu acmıstım bende biras önce 2012 gelin adayları tahmini tabi dedim ayzar özge :)

yok kıs kaynadı forum bi anda bakarsın cnm ama sakinleşti şimdi senide beklerim canım :) Gel Gel :D
napalım eglence olur bizede kaydirigubbakcemile5

Back