• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ka yaslarnda evlendiniz? Sadece merak

daha evlenmeden etmeden koçiş fln demek bana çok çok çok ititci geliyor

zaten evli bir kadınında sürekli koçişim demesii çok banelken bekeraların demesi hiç hoş değil

daha evlenmeden etmeden koçiş fln demek bana çok çok çok ititci geliyor

zaten evli bir kadınında sürekli koçişim demesii çok banelken bekeraların demesi hiç hoş değil

Dediğiniz gibi "size" itici geliyor olabilir bu konuda birşey söyleyemem, yalnız bulundugunuz topic evlenme yaşı ile ilgiliyken bu konunun içinde yazmış olduğum okadar şeyin arasından hitap şeklime takılmanız beni şaşırttı...siz demessiniz ben DERİM işte bukadar (;

ben size fln takılmadım sırf bu topicte değil

diğer topiclerde dahada çok geçiyor bu kelime sizi ne takılıcam tanımam etmem

siz DıYEBıLıRSıNıZ bende bana itici geldiğini SÖYLERıM
bu büyük ve küöük harf duyarlılığınıza bende cvp vereyim ne oldu şimdi :):)

ben size fln takılmadım sırf bu topicte değil

diğer topiclerde dahada çok geçiyor bu kelime sizi ne takılıcam tanımam etmem

siz DİYEBİLİRSİNİZ bende bana itici geldiğini SÖYLERİM
bu büyük ve küöük harf duyarlılığınıza bende cvp vereyim ne oldu şimdi :):)

Hmmm peki:) evet ya büyük küçük severim öyle ben yerimseniben sizde kociş duyarlılığı var ozaman herhalde gördğünüz topiclerde şaapıosunz anladım....teşekkürler duyarlılığınız için,ben konuyla ilişkilendirdiğimden yazıları ilgimi hiç çekmemişti insanların ne şekilde hitap ettikleri :)
:enbuyukkk:

iyi forumlar yerimseniben

sağol cnm sanada iyi forumlar

ister ciddye al ister ti ye.. ben koçiş kelimesini kim yazdı bakmadım bile profiline ben o kelimeden hazetmiyorum okadar..doğruda bulmuyorum
dile getirdim diye sorunda olmamalı

neden itici gelsin ki sizin görüşürünüz birşey diyemem..ben sözlüme şimdiden diyorum kocacım kocişim..evlenmek gerekmiyor onu sölemek için çok saçma onu söylerken ne hissettiğin ve hissettirdiğin önemli..BENCE şakkıdı Kocişimmi çok seviyorummm:asigim:

Dediğiniz gibi "size" itici geliyor olabilir bu konuda birşey söyleyemem, yalnız bulundugunuz topic evlenme yaşı ile ilgiliyken bu konunun içinde yazmış olduğum okadar şeyin arasından hitap şeklime takılmanız beni şaşırttı...siz demessiniz ben DERİM işte bukadar (;

katılıyorum canım sana kader ortagım :)

valla herkesin doğrusu kendinedir bana göre hoş olmayan size hoş gelebilir

fikrimi söyledim diyede diretmenin alemi yok ne yapalım bence hiç hoşş değilll

e tamam cnm sen yorumunu yapmıssın bende acınca denk geldim okudum yorumumu yaptım sen derdini anlatmıssın bende üzerine kendi görüşümü söledim şimdi birdaha ifade etmen için kendini çırpınma lütfen arkadasım

e tamam cnm sen yorumunu yapmıssın bende acınca denk geldim okudum yorumumu yaptım sen derdini anlatmıssın bende üzerine kendi görüşümü söledim şimdi birdaha ifade etmen için kendini çırpınma lütfen arkadasım
yap cnm yorumunu tekarar neden diye yazınca bende cvp verdim

çok durgunum bugün cnm hiiiçç çırpınacak halim yokkk hele senin için hiç çırpınamam sen istersen ordan oraya deş konuları çırpınarak

güzelim kafan basmıo sanırım :D burası herkesin görüşlerini paylastıgı bir forum sen demişsin itici geliyor evt tamam bişi diyemem senin görüşün dedim hatta yazımda bende okuyunca söylüyorum güsel bence kocişim demek dedim üzerine gelmiş diyosun ki diretmenn manası ne bu diretmek değil tatlım

çok durgunum bugün cnm hiiiçç çırpınacak halim yokkk hele senin için hiç çırpınamam sen istersen ordan oraya deş konuları çırpınarak

banellikten söz ediyorsun olayı banel esprilerle yürütme o zaman hayret bişi çok komiksin mi ddiyim sana ilginçsin

arkadaşım doğru düzgün konuşşş

nedemek kafan basmıyor ???? nasıl vardın bu konuyaa

sen yorumunu yaptın yapabilirsin neden itici gelsin ki demişsin bende fikrimi söleidm açıklamaısnı yaptım

ilk msjına arkadşaın dahada açıkladım...

sen hala ilk msj katılıyorum diyerek başa sarıyorsun ondan sonraki msjda var halbuki onada saygı duyarım elbettee...

birde çırpınma fln diyorsun bende ona istinaden diyorum çırpınmak kimin ağzından çıktıysa o yapsın

biraz uslubuna dikkat edersen yok kafan basmıyor yok çırpınma ..iki msjındada ayrı bir cinslik varr

halbuki ben genel olarak o kelimenin bana hoş gelmediğini belirttim kişisel hakarette bulumadım

bak cnm uzatmak istemiyorum evt söyledigim laf hoş değil ama çok sinirlendim ben seninle neden bu konuyu direteyimki sen öle yazınca diretmenin alemi yok diye sanki bişi yi ıspatlamaya calısıyormusum gibi...
o laf üzerine bende çırpınma sana dedim onu derken de açıklama yapmak için ugrasma arkadasım ben senin görüşünü anladım demek istedim...
üzerinede sen istersen ordan oraya deş konuları çırpınarak değince bende o lafı söyledim arkadasım neyse sana tici geliyor bana hoş geliyor ok.

ok arkadaşım ok tartışmıcam bu topicte anlaşamdık diye başka topicte hem fikir olabilirz o yüzden gerek yok böle şeylere

tamam arkadaşım ben yinede o lafı söylediğim için senden özür dilerim..sana bi tavrım yok seni tanımam etmem dediğin gibi anlasamadık bu görüşte bende bi anlık parladım öyle yazdım neyse arkadasım

Back