• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ka yaslarnda evlendiniz? Sadece merak

gnr

my
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
1.240
0
116
İstanbul
bazıları yasın çok önemli oldugundan bahsediyor cevremde de var bu düşünceye sahip olanlar
mesela ben 20 yasındayım 22 23 gibi evlilik görünüyor askerliğidir falan
siz ve eşinizin yası kaçtı acaba kızlar

ılişkiler,duygular,Hayatın içinden adlı bölümümüzde bu konu vardır arkadaşım :delphin:

allah izin verise 19 um şuanda... 20-21 de evli olmuş olacağımmm kısmetsee

22 yaşında nişanlandım,23 yaşında evlendim bende artık 24 de cocuk dogururumkaydirigubbakcemile3 şaka şaka tabiki henüz düşünmüyorum Allahtan hayırlısı diyorum

bu yıl,yani 24 yaşımdayken evlendim...eşim de 24

hmm anladım cnm evlisin sandım öyle görünüyor bende 21 yasındayım benimde evliliğe var daha 22 23 gibi :) senin kaç cnm

erken evlilik güzel bence ya birtakım duyguları erken yasamak çok gecmeden anne olmak bilmiyorum bende ailemin engelindeyim dicem ama sözlümm daha tecilli 2011 basında askere gidicek :( 2012 benim yılım olur inşallah...

hmm anladım cnm evlisin sandım öyle görünüyor bende 21 yasındayım benimde evliliğe var daha 22 23 gibi :) senin kaç cnm

Öyle hissettimizden öyle şettirivermiştim :kedi: benimde bi 2 yılım var önümde iştee....olmamasını dilerdim kaydirigubbakcemile3

ayhh inşallah bizde gün sayıyorus resmen.. senin kociş askerliği yaptımı bari

Back