Ka yanda makyaj yapmaya baladnz?

Arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve makyaj yapıyorum siz kaç yaşında makyaj yapmaya başladınız???ve ilk olarak hangi malzemeleri kullandınızmirmirmirmir

valla ben 17 yasındayım daha yeni başladım adam akıllı yapmaya :) rimel göz kalemi filan işte.. yeni yeni yani.. saçlarımıda bu sene boyuyacam okul bitsin yapacam hepsini

herkes ne kadar erken başlamış öyle..13 te makyajamı başlanır yahu daha çocuksunuz,tadını çıkarın..
ben 22 me kadar sadece rimel ve göz kalemi kullandım.
bütün malzemelerim var ama gerek duymuyorum yapmaya..hergün pür makyaj gezmek cildime zarar verir gibi geliyor.far fondeten çok kullanmam..rengim o gün soluksa biraz pudra sürerim.göz kalemi rimel parlatıcı tamam..benim makyaj bu..özel bir yere gitmediğim sürece tabi.

18 yaşından sonra makyaj yapmaya başladım...ama sadece ruj ve hafif pudra..hala da öyleyim..dudak parlatıcısı,burnuma biraz pudra,parlar da kendileri, ve bazen de rimel..
o kadar :))

18 yaşımda ufak ufak başlamıştım. Oda göz kalemi, ve parlatıcıydı sadece.
Şimdi ise hala fondöten, far vs kullanmam. Hafif bir pudra, allık, göz kalemi,rimel ve ruj.

ben şimdi 21 yasındayım üniversite okuyorum ama makyaj yapmıyorum sadece özel günlerde göz kalemi kullanıyorum o bile çok dikkat çekiyo :)) nişanım dışında allık ve likit kullanmadım

Son düzenleme:
Ben de 18'imde başladım.Bu işe bir girdin mi çıkamıyorusun.Taktığım için olmayan gözaltı morluklarımı kapatmakla başladım azıcık yüzüme renk gelsin diye allık aldım sonra hediye bir rimelim oldu onu kullandım şuanda 2,3 çeşit fondötenim,çeşit çeşit allığım pembenin kırmızının şeftanin her tonunuda rujlarım...kısacası bağımlıklık yapıyor.İyi olmadığını sağlıklı olmadığını biliyorum kimyasal sonuçta bir gün bu alışkanlığımı yenicem.

ben 15 imde göz kalemi ve dudk parltıcı kullnmaya başladım.Şimdi 19 yaşındayım rimel,ruj ve göz kaleminden başka bişiy kullanmıyorum

18 yaşında göz kalemi ile başladım.çok sık yapmam sade yaparım yaptığımda da.doğal olmak herzaman iyidir

bence makjayı en belli eden malzamaler: kalem ve ruj

çoğu kişi 'makyaj yapmıyorum sadece kalem ve ruj sürüyorum' yazmış. onlar makyajdan sayılmıyo mu?

ben makyaj nerdeyse 1 senedir tek tük yapıyorum. 20 yaşındayım. kalem veya ruj sürdüğüm günler direk farkediliyo
'makyaj mı yaptın' diye soruyo herkes

ama pudra sürdüğümde farkedilmiyo ve doğal güzellik ortaya çıkıyor, genelde böyle yapıyorum.

lise de siyah göz kalemını hafıfce sürmeyi çok severdim hani sürmeli gözlerim varmıs gıbı dogal olurdu suan 21 yasındayım çok sık makyaj yapmam hatada 1 gun ama yaptıgımda kalem ruj allık pudra dan vazgecmem ya hep ya hiç:)

lise 1 giderken hafif göz kalemi hafif bir rujla başladım başlayış o başlayış şimdi vazgeçilmezim oldular .makyajım olmadan kolay kolay dışarı çıkmam.

Lise 1de başladım göz kalemi çekerdim sadece...
Sonra pudraya merak sardım hiçbişey sürmezdim sadece pudra okulda falan.
Sonra siyah far,bööyle devam eder gider işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…