Ka yanda makyaj yapmaya baladnz?

fondoten pudra ve parlatıcıdan başka bişey kullanmam. sivilce izi olmasa onları da kullanmycğm 21 de başladım bunlara da.. :82: doğallık doğallık doğallık

Ben 14 yaşlarında başladım ama başladım derken siyah göz kalemi hariç hiçbirşey sürmezdim, sadece kalem. Gerçi halada pek bi fark yok genelde hep siyah kalem, bazen rimel. Fondoten türü şeyleri sürmem hiç yüzüme, cildi mahvediyor

lise 1'de ara ara göz kalemi, şeffaf rimel ve parlatıcı kullanmaya başladım. şimdi 20 yaşındayım bunlara normal rimel ve "ben rujum" diye bağırmayan ruj eklendi. hala nadiren kullanıyorum onları da.

Son düzenleme:
14 yaşımda başlamıştım kapatıcım,pudram,rimelim,eyelinerlarım,lip glosslar ve lip balmlarım vardı ve çeşitli parfümlerim :90::90:

ben şuan 18 yaşındayım 3 senedir makyaj yapıyorum ilk başlarda pudra kapatıcı kalem ruj kullanıyordum çok gibi dursada esmer olduğum için ve doğal tonlar kullandığım için yaşa göre abartı durmuyordu (yani öyle bi tepki almadım :)) ) şimdide yine doğal tonlar ve allık eklendi :))) ama ama ama son 2 haftadır 0(sıfır) makyaj geziyorum böylede çok rahatmış yaaa uykuya vakit kalıyor :)))

23 yasındayım hala bır kalem bır rımel den oteye gıtmez makyaj anlayısım :)
kalem cekmeyede 18li yaslarımda başlamıştım .. makyaja ıhtıyacım yok dıye dusunuyorum.makyajsız halımı begenıyorum

ben de ilk 18 yaşımda göz kalemiyle başladım birkaç ay sonra da rimel kullanmaya başladım diğer malzemeleri pek kullanmam beyaz tenliyim ruju allığı pek yakıştıramam dudaklarımda çirkin zaten bir ara ruj allık falan aldım kullanacağım diye ama sonra baktım ki kullanmıyorum hepsini çöpe attım

23 yaşındayım..

makyaj yaptığım gunler sayılıdır...

oda bı elın parmaklarını geçmez....

elhamdullılah rabbım gerek duyurmamış...

Makyaj yapmayı çok sevmem o yüzden 17 yaşında başladım günlük ruj ve rimel dışında yapmıyorum zaten...

Üniversitedeyken az yapıyordum. Rimel, parlatıcı falan. Çalışmaya başladıktan sonra buna eyeliner ve allık da eklendi.

Sevgilimle tanışana kadar pek doğru dürüst makyak yapmazdım. Canım isterse ya da özel zamanlarda nadiren yapardım işte.

Sevgilimle çıkmaya başladıktan sonra makyaj yapmadığım gün sayılıdır diyebilirim.

20 yaşındayım. Pek başladım sayılmaz yalnızca hafif renk veren dudak koruyuculardan sürüyorum :44:

20 yaşındayım. Pek başladım sayılmaz yalnızca hafif renk veren dudak koruyuculardan sürüyorum :44:

yapma bence alışma insan sonra alışıyor doğal halini begenmiyor ben 18 yaşında başladım şimdi yapmaynca bir tuhaf oluyorum

Son düzenleme:
ben baya erkenciyim 15-16 denilebilir, kendimi beğenmezdm o zmanlar işte tam ergen aklı palyaço gbi olurdum küçük kadın gibi gezerdim sonra normale döndü tabii makyaj yapmam falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…