fondoten pudra ve parlatıcıdan başka bişey kullanmam. sivilce izi olmasa onları da kullanmycğm 21 de başladım bunlara da.. :82: doğallık doğallık doğallık
Ben 14 yaşlarında başladım ama başladım derken siyah göz kalemi hariç hiçbirşey sürmezdim, sadece kalem. Gerçi halada pek bi fark yok genelde hep siyah kalem, bazen rimel. Fondoten türü şeyleri sürmem hiç yüzüme, cildi mahvediyor
lise 1'de ara ara göz kalemi, şeffaf rimel ve parlatıcı kullanmaya başladım. şimdi 20 yaşındayım bunlara normal rimel ve "ben rujum" diye bağırmayan ruj eklendi. hala nadiren kullanıyorum onları da.
ben şuan 18 yaşındayım 3 senedir makyaj yapıyorum ilk başlarda pudra kapatıcı kalem ruj kullanıyordum çok gibi dursada esmer olduğum için ve doğal tonlar kullandığım için yaşa göre abartı durmuyordu (yani öyle bi tepki almadım :)) ) şimdide yine doğal tonlar ve allık eklendi :))) ama ama ama son 2 haftadır 0(sıfır) makyaj geziyorum böylede çok rahatmış yaaa uykuya vakit kalıyor :)))
ben de ilk 18 yaşımda göz kalemiyle başladım birkaç ay sonra da rimel kullanmaya başladım diğer malzemeleri pek kullanmam beyaz tenliyim ruju allığı pek yakıştıramam dudaklarımda çirkin zaten bir ara ruj allık falan aldım kullanacağım diye ama sonra baktım ki kullanmıyorum hepsini çöpe attım
ben baya erkenciyim 15-16 denilebilir, kendimi beğenmezdm o zmanlar işte tam ergen aklı palyaço gbi olurdum küçük kadın gibi gezerdim sonra normale döndü tabii makyaj yapmam falan.