• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sevgilim beni oyalıyormuuuuu

hayır kullanmıyor
ilişki konusunda gaza gelmeyin kendi hatalarımdan çıkarımım biraz kendi hislerinize güvenmelsiniz.
ayrıca gerçekten kullanmıyor telefondan nasıl kullansın:)
evet yaaa hem aileme bunu söylüyorum hem buraya bunu yazdım... nasıl kullansın ve niye oyalasın.. teşekkürler moralim düzeldi

Boşanma olmadan mal paylaşımı olmaz Ancak mal paylaşımı davasının başlaması için önce boşanma davasının bitmesi gerekir. Yani bunlar hala boşanmamış. Boşanınca da kadın adamın eski borçlarına müteselsil kefil olsa bile bankaya bir dilekçe yazıp biz boşandık diye bildirdiğinde kefaretten kurtuluyor. Dilekçenin ekine de boşanma kararını koyuyorsun.
Bunları hala boşanma davaları bitmemiş bence.
(Ayrıca bu kefilliğin de mal paylaşımıyla alakası yok).

sizde ne oldu merak ettim:KK51::KK51::KK51:
ben sevgilimle ayrıldım da
yani sağdan soldan arkadaşların yorumlarıyla olmuyor
çocuğa inancım gitti kaç kez
ancak ayrılınca benden seviyormuş ya diyebildim ama geç oldu işte..
kendinize güvenin yahu
sonuçta kimsenin aklından az değldir aklınız..çocuk da değiliz ki artık deli divane olup gözümüz görmesin
bu arada bana dua eder misiniz barışmamız için..:p

Boşanma olmadan mal paylaşımı olmaz Ancak mal paylaşımı davasının başlaması için önce boşanma davasının bitmesi gerekir. Yani bunlar hala boşanmamış. Boşanınca da kadın adamın eski borçlarına müteselsil kefil olsa bile bankaya bir dilekçe yazıp biz boşandık diye bildirdiğinde kefaretten kurtuluyor. Dilekçenin ekine de boşanma kararını koyuyorsun.
teşekkürler yanıt için.

ben sevgilimle ayrıldım da
yani sağdan soldan arkadaşların yorumlarıyla olmuyor
çocuğa inancım gitti kaç kez
ancak ayrılınca benden seviyormuş ya diyebildim ama geç oldu işte..
kendinize güvenin yahu
sonuçta kimsenin aklından az değldir aklınız..çocuk da değiliz ki artık deli divane olup gözümüz görmesin
bu arada bana dua eder misiniz barışmamız için..:p
biliyormusunuz ettiğim dualar hep tuttu. kesinlikle edicem. ve sizin hayırlı ise olmasını diliicemm...:nazar::KK9::KK9:

çok soruyorum affedin ama bir arkadaşım da boşandı ama evleri ortak kaldı paylaşmadılar. tatilde kim giderse orada kalır dediler. yani bu mal paylaşımı illa oluyormuki

biliyormusunuz ettiğim dualar hep tuttu. kesinlikle edicem. ve sizin hayırlı ise olmasını diliicemm...:nazar::KK9::KK9:
Allah razı olsun
hayırla olsun diyelim de hem olsun hem hayırlı olsun olmas mı :p
hehehe neyse duada pazarlık yoktur:)
çok teşekkür ederim çok inşallah siz de çok mutlu ve hayırlı bir evlilik yaparsınız :KK68:

çok teşekkür ederim çok inşallah siz de çok mutlu ve hayırlı bir evlilik yaparsınız :KK68:[/QUOTE]
tamam hem olsun hem iyi olsun diyelim. barışırsanız bana yazın

Allah razı olsun
çok teşekkür ederim çok inşallah siz de çok mutlu ve hayırlı bir evlilik yaparsınız :KK68:
inşallah yaparım ve iyi olur. buraya yazıcam. olursa anlatacağım okadar çok şey varki

çok soruyorum affedin ama bir arkadaşım da boşandı ama evleri ortak kaldı paylaşmadılar. tatilde kim giderse orada kalır dediler. yani bu mal paylaşımı illa oluyormuki
Boşanma ayrı, mal paylaşımı ayrı. Önce bunu anlayın. Müteselsil kefillikte mal paylaşımına bakmazlar. Evliliğin bitip bitmediğine bakarlar.
Sizin yukarıda bahsettiğiniz kişiler artık beraber bir hayat geçirmek istemedikleri için boşanmışlar. Hayatlarını ayırmışlar yani ama mallarını ayırmamışlar. İsteseler ilerde bunun için dava açabilirler. yani şöyle düşünün iki arkadaşın ortak yazlığı var gibi....
Ben de eski eşime müteselsil kefildim. Mal paylaşımı davası falan başlamamıştı. Boşanma davamız bittiğinde (temyiz sürecinde) durumu avukata sorduğumda artık müteselsil kefillik kalktı, bir şey olmaz. yine de içinde bir şey kalacaksa boşanma kararını bir dilekçeyle bankaya faksla demişti.

Boşanma ayrı, mal paylaşımı ayrı. Önce bunu anlayın. Müteselsil kefillikte mal paylaşımına bakmazlar. Evliliğin bitip bitmediğine bakarlar.
Sizin yukarıda bahsettiğiniz kişiler artık beraber bir hayat geçirmek istemedikleri için boşanmışlar. Hayatlarını ayırmışlar yani ama mallarını ayırmamışlar. İsteseler ilerde bunun için dava açabilirler. yani şöyle düşünün iki arkadaşın ortak yazlığı var gibi....
Ben de eski eşime müteselsil kefildim. Mal paylaşımı davası falan başlamamıştı. Boşanma davamız bittiğinde (temyiz sürecinde) durumu avukata sorduğumda artık müteselsil kefillik kalktı, bir şey olmaz. yine de içinde bir şey kalacaksa boşanma kararını bir dilekçeyle bankaya faksla demişti.
cnm bu benim için çok önemli. bunu ona söylicem. ama hangi madde filan elimde sağlam bişey olması lazım. yani şu şu kanun maddeye göre kalkmış demem lazım. eğer elinize geçerse bu madde bana yardım ederseniz çok sevinirim. yoksada canınız saolsun. çok yardım ettiniz.

bana söylediği boşanmışlar
Tamamen atıyorum, örnek olarak. Misal, sizinle duygusal açıdan tatmin oluyordur, başkalarına anlatamadığı sorunlarını sizinle dertleşmeyi seviyordur, o yüzden sizi duygusal tatminlik için yan cebinde tutuyor olabilir. Veya tam tersi, sizin konuşma şekliniz, üslubunuz, belki işveniz cilveniz adamın hoşuna gidiyordur, size canım cicim demek ona iyi hissettiriyordur, sizi bu yüzden yan cebinde tutmak isteyebilir, ama reelde diğer yönlerden tatmin olmak için başkalarıyla da görüşür, dener, olmazsa helenaa'ya dönerim der falan. Yan cep olmaktan kasıt bunlar yani, bunlar ve bunlar gibi çeşitli versiyonlar.
Siz sadece "telde konuşuyoruz" deyip geçiyor olabilirsiniz, ama adam bu telefon konuşmalarından herhangi bir şekilde fayda sağlıyorsa kendine, sizi uzun süre yan cepte tutar evet, oyalar yani.
Sadece telde konuşuyoruz deyip basite indirgemeyin, bu konuşmalardan saydıklarım gibi bir yönden fayda sağlıyor mudur onu ayırt etmeye çalışın biraz düşünüp.
Eğer adamın hiçbir, ama hiçbir yönden tatmin olmayacağı havadan sudan, samandan konuşmalar yapıyorsanız da gene de 1.5 yıl konuşmaya devam ederse, gerçekten evlenmek istiyor ve oyalamıyor demek olur.
son birşey : beni reeldede seviyordu. hatta senden önce çok kişi oldu ama artık gözüm kimseyi görmüyor dedi. beni görmeyi seviyor telde konuşmayı değil... ama yinede olur dedi

cnm bu son lütfen fazla sorduğumu düşünme: şayet evliler isemi karısı kredi borçlarından sorumlu olur. siz boşanırken müteselsil kefildiniz ve bir sorun olmadımı?

onunla konuşurken sağlam konuşmam lazım. o yüzden böyle ayrıntılı soruyorum. kandırılmak istemiyorum. yardım ederseniz sevinirim.

Görüşmem sadece telefonda konuşurum demek sizce de saçma değil mi? İnancınız kalmadıysa ya tamamen bitirirsiniz ya da söylediği süre boyunca bekler evlenirsiniz.

Back
X