• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sevgilim beni oyalıyormuuuuu

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ondan olabilir mi?
adamın hem borcu bana kalmasın diyosun hem de böyle

yaş kaç...
bende sorun yok bekleyeyim dedim. ablam bu yalan diye bana kızıyor. adam zaman kazanıp beni oyalıyormuş. sevgilime o yüzden dedim görüşmicem senle diyeee

Tamamen atıyorum, örnek olarak. Misal, sizinle duygusal açıdan tatmin oluyordur, başkalarına anlatamadığı sorunlarını sizinle dertleşmeyi seviyordur, o yüzden sizi duygusal tatminlik için yan cebinde tutuyor olabilir. Veya tam tersi, sizin konuşma şekliniz, üslubunuz, belki işveniz cilveniz adamın hoşuna gidiyordur, size canım cicim demek ona iyi hissettiriyordur, sizi bu yüzden yan cebinde tutmak isteyebilir, ama reelde diğer yönlerden tatmin olmak için başkalarıyla da görüşür, dener, olmazsa helenaa'ya dönerim der falan. Yan cep olmaktan kasıt bunlar yani, bunlar ve bunlar gibi çeşitli versiyonlar.
Siz sadece "telde konuşuyoruz" deyip geçiyor olabilirsiniz, ama adam bu telefon konuşmalarından herhangi bir şekilde fayda sağlıyorsa kendine, sizi uzun süre yan cepte tutar evet, oyalar yani.
Sadece telde konuşuyoruz deyip basite indirgemeyin, bu konuşmalardan saydıklarım gibi bir yönden fayda sağlıyor mudur onu ayırt etmeye çalışın biraz düşünüp.
Eğer adamın hiçbir, ama hiçbir yönden tatmin olmayacağı havadan sudan, samandan konuşmalar yapıyorsanız da gene de 1.5 yıl konuşmaya devam ederse, gerçekten evlenmek istiyor ve oyalamıyor demek olur.
valla gülümsettiniz beni. havadan sudan saptan konuşmuyorum. bildiğin sevilim gibi her türlü konuşuyorum işte.

43 yaşında insansın yahu ailen ne saçmalıyor artık..
ya işte hem işim var hem yaşım 43 ama gel anlat. bana kendilerince üzülüyorlar. onları dikkate almazsam kötü günümde kim yanımda olur. ailemide kaybetmek istemiyorum. birde acep haklılık payları varmı diye size sordum. hani ben belki körümdür sevgimden dolayı

bende sorun yok bekleyeyim dedim. ablam bu yalan diye bana kızıyor. adam zaman kazanıp beni oyalıyormuş. sevgilime o yüzden dedim görüşmicem senle diyeee
Ablanın ailenin sözüyle ilişkine yön verirsen oohhhooo diyorumm...
kusura bakmayın ama çok toy davranıyorsunuz.

Ablanın ailenin sözüyle ilişkine yön verirsen oohhhooo diyorumm...
kusura bakmayın ama çok toy davranıyorsunuz.
ya şimdiye kadar onlara çok sormadım. ama böyle karışık bir duruma düşünce birde onlar ne oldu seninkiyle deyince anlatıyosun. onların görevide kafa bulandırmak.

Zaten başka şehirlerdeymişsiniz, zaten sadece telefonda görüşüyor muşsunuz. Adamın borcunu öğrenmeden öncede telefonda görüşüyormuşsunuz, şimdi de. Ne değişti ben anlamadım? Bir de size evlilik ile ilgili kesin bir şey söylemeyen birini niye 2 yıl bekleyeceksiniz onu da anlamadım. Nişanlanın o zaman.

bunlar 2013 te çekmiş. o konuyu zaten hiç bilmediğimden buraya konu açıp sordum. valla öyle karışık işler içindeyimki.
2013 te müteselsil kefillik yoktu, kalktı. Sen müteselsil kefilliği bilmiyorsun sanırım. Bence bir bankaya gidip sor. İş verenler ve şirketler kredi kullanacakları zaman müteselsil kefillik çıkardılar bir ara. Yani adamın bankadan kredi çekebilmesi için eşinden imza alıyorlardı ama eşi bu borca ortak değildi. O sonra kalktı.

2013 te müteselsil kefillik yoktu, kalktı. Sen müteselsil kefilliği bilmiyorsun sanırım. Bence bir bankaya gidip sor. İş verenler ve şirketler kredi kullanacakları zaman müteselsil kefillik çıkardılar bir ara. Yani adamın bankadan kredi çekebilmesi için eşinden imza alıyorlardı ama eşi bu borca ortak değildi. O sonra kalktı.
gerçekten anlamadım. eski eşi ona borçların ortak olduğunu kendisininde sorumlu olduğunu, o yüzden borç bitenekadar evlenmemesini söylemiş. birde bu ödeme vakti gelip ödeme yapamadıkça tekrar eski eşini kefil gösterip kredi çekiyomuş. çünkü mal paylaşımı olmamış. valla karışık konular. şimdiyedek bana yalanını yakalamadım. ama bu konuları hiç anlamıyorum.

Zaten başka şehirlerdeymişsiniz, zaten sadece telefonda görüşüyor muşsunuz. Adamın borcunu öğrenmeden öncede telefonda görüşüyormuşsunuz, şimdi de. Ne değişti ben anlamadım? Bir de size evlilik ile ilgili kesin bir şey söylemeyen birini niye 2 yıl bekleyeceksiniz onu da anlamadım. Nişanlanın o zaman.
ya nişanın bi önemi yok benim için. evlenip yanında olmak istiyorum.

eş durumu için. ben çalışıyorum

bak ilişkide su kaynamaya başlamı ve tabiki o kaynar su senı yakar,o yaşta 2,5 yıl telde arada görüşülen bir ilişki,hele bırde ıkıncı evililk,o adam yavaş yavaş arayı soğutur,arızalar çıkar,yedeğini yapar gider...

kızlar yazıyorum ama her an vazgeçebilirim. buraya bir çok kez konu açtım. ben boşanmış bir bayanım. iki buçuk yıla yakındır bir ilişkim var. farklı şehirlerdeyiz ve çok görüşmedik. ama ondan çok hoşlanıyorum. defalarca artık evlenmek istediğimi ima ettim ama anlamıyor gibi yaptı. bende utanıp üstelemedim. ama en son açık açık evlenmeye niyeti yoksa bitirmek istediğimi söyledim ve ciddiydim, bitirecektim. oda beni karşısına alıp konuştu. dediki: bak benim eski evliliğimden çok borcum var ve eski karım bana müteselsil kefil oldu. bu borçlar bitene kadar evlenmemi istemedi. bende ona saygı duyup kabul ettim. bu borçlar bitsin senle evlenelim. borçların bitmesine bir yada bir buçuk yıl var. Bende tamam ama borçların bitenedek senle görüşmem dedim. sadece telde konuşurum dedim. oda kabul etti. iki aydır sadece telde konuşuyoruz. o hala beklememi beni sevdiğini söylüyor. şimdiiii ben aileme anlattım durumu. ablam beni oyalayıp kullandığını söylüyor. iyide diyorum yüzünü görmeyip sadece telefonda konuştuğum adam beni nasıl kullanıyor. lütfen bana akıllıca fikrinizi söyleyin tarafsız fikirlere ihtiyacım varrr
hayır kullanmıyor
ilişki konusunda gaza gelmeyin kendi hatalarımdan çıkarımım biraz kendi hislerinize güvenmelsiniz.
ayrıca gerçekten kullanmıyor telefondan nasıl kullansın:)

gerçekten anlamadım. eski eşi ona borçların ortak olduğunu kendisininde sorumlu olduğunu, o yüzden borç bitenekadar evlenmemesini söylemiş. birde bu ödeme vakti gelip ödeme yapamadıkça tekrar eski eşini kefil gösterip kredi çekiyomuş. çünkü mal paylaşımı olmamış. valla karışık konular. şimdiyedek bana yalanını yakalamadım. ama bu konuları hiç anlamıyorum.
Bunun mal paylaşımı ile ilgisi yok. Sanırım bunlar kağıt üzerinde hala evliler... Boşanma olmamış bence.

Back
X