• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sevgilim beni oyalıyormuuuuu

kızlar yazıyorum ama her an vazgeçebilirim. buraya bir çok kez konu açtım. ben boşanmış bir bayanım. iki buçuk yıla yakındır bir ilişkim var. farklı şehirlerdeyiz ve çok görüşmedik. ama ondan çok hoşlanıyorum. defalarca artık evlenmek istediğimi ima ettim ama anlamıyor gibi yaptı. bende utanıp üstelemedim. ama en son açık açık evlenmeye niyeti yoksa bitirmek istediğimi söyledim ve ciddiydim, bitirecektim. oda beni karşısına alıp konuştu. dediki: bak benim eski evliliğimden çok borcum var ve eski karım bana müteselsil kefil oldu. bu borçlar bitene kadar evlenmemi istemedi. bende ona saygı duyup kabul ettim. bu borçlar bitsin senle evlenelim. borçların bitmesine bir yada bir buçuk yıl var. Bende tamam ama borçların bitenedek senle görüşmem dedim. sadece telde konuşurum dedim. oda kabul etti. iki aydır sadece telde konuşuyoruz. o hala beklememi beni sevdiğini söylüyor. şimdiiii ben aileme anlattım durumu. ablam beni oyalayıp kullandığını söylüyor. iyide diyorum yüzünü görmeyip sadece telefonda konuştuğum adam beni nasıl kullanıyor. lütfen bana akıllıca fikrinizi söyleyin tarafsız fikirlere ihtiyacım varrr

Arkadaşlar iki yılı aşkın zamandır görüştüğüm biri var ve artık evlenmeyi düşünüyoruz. ikimizde boşandık. ama o eski eşiyle çok büyük miktarlarda kredi çekmiş. ama benim aklım almıyor. şöyle anlatayım: bir işyeri kiralamışlar sanırım on yıllığına. trilyonluk büyük bir yer burası. sonra bu iş yerini karşılık göstererek çok büyük meblağlarda kredi çekmişler. hala kredi borçlarını ödemeye çalışıyorlar. anlamadığım kiralık iş yeri karşılığında kredi çekiliyormu? kredi çekmek için o iş yerinin tapusuyla filan şahsın kendisinin olması gerekmezmi? sevgilim borçlarını kısa sürede bitirip benle evleneceğini söylüyor ben tamamen bu kadar büyük borcun bitip bana kalmayacağından nasıl emin olayımmm???

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ikle-ilgili-bilgisi-olanlar-yardiimmm.827682/

heelenaa , 1 haziranda açtığınız konuyu çözümlediniz mi ? Öncelikle borçların size kalmasından çekinen siz değil misiniz ? Adam da borçları bitireyim öyle demiş. Buradaki ikilemi ben anlayamadım.

ama ben olmuyorsa bitsin dedim ve görüşmüyorum niye yapsın bunu direk bitti diyebilir

Sizin ilginizden sevginizden hoşlanıyor ama evliliği taşıyacak sorumluluğu da almak istemiyor.

Borçlar sadece bahane olmuş gibi hissettim. Borç bitecek başka bahane çıkacak.
siz de kaybettiğiniz yıllara ağlayacaksınız.

Sizin ilginizden sevginizden hoşlanıyor ama evliliği taşıyacak sorumluluğu da almak istemiyor.

Borçlar sadece bahane olmuş gibi hissettim. Borç bitecek başka bahane çıkacak.
siz de kaybettiğiniz yıllara ağlayacaksınız.
işte ailem tamda bunu söylüyorr:KK61::KK61::KK61:

Başından önceden evlilik geçmiş birinin tecrübesi yok ne yazık ki konuşmalarınızda.
Aksine sizin de temkinli ilişki ilerletmeniz lazım.
Adam size 1 yıl demiş. onun dışında oyaladığını herhangi bir davranışında gördünüz mü?

Başından önceden evlilik geçmiş birinin tecrübesi yok ne yazık ki konuşmalarınızda.
Aksine sizin de temkinli ilişki ilerletmeniz lazım.
Adam size 1 yıl demiş. onun dışında oyaladığını herhangi bir davranışında gördünüz mü?
evlilik imalarımı anlamazdan geliyordu. bende artık direk sordum. bu bir yıl ordan çıktı.

ablamlarrrr beni kullandığını düşünüyo. ben beklemeye razıyım. o yüzden konu açtım beni kullanıyomu diyee. böyle ihtimal olurmu diye

Tamam , bakın sorunuzu anladım. Ancak ortada kullanılıyor muyum diyebileceğiniz bir durum yok. Aynı yerde yaşamıyorsunuz. 15 günde bir gidip yaşadığı yerde bir kaç saat görüşüp dönüyormuşsunuz. Adam size eski eşiyle müteselsil borçlu olduklarını , trilyonluk borç olduğunu vs anlatmış.

Evlenmeyelim de dememiş. Borçları bitireyim , öyle demiş. Bu aşamada asıl aklınızı kurcalayan nedir ?

Tamam , bakın sorunuzu anladım. Ancak ortada kullanılıyor muyum diyebileceğiniz bir durum yok. Aynı yerde yaşamıyorsunuz. 15 günde bir gidip yaşadığı yerde bir kaç saat görüşüp dönüyormuşsunuz. Adam size eski eşiyle müteselsil borçlu olduklarını , trilyonluk borç olduğunu vs anlatmış.

Evlenmeyelim de dememiş. Borçları bitireyim , öyle demiş. Bu aşamada asıl aklınızı kurcalayan nedir ?
bende bunların hepsine inandım zaten. ama aileme anlattığımda o seni oyalayıp kullanıyor dedi. ailemle okadar çok tartıştıkki buraya yazdım. yoksa ben sevgilime inanıyorum.

anladım. ama sanal aşkla yetinecek biri değilll. ama yan cepte demişsiniz tabii bu olabilir.
Tamamen atıyorum, örnek olarak. Misal, sizinle duygusal açıdan tatmin oluyordur, başkalarına anlatamadığı sorunlarını sizinle dertleşmeyi seviyordur, o yüzden sizi duygusal tatminlik için yan cebinde tutuyor olabilir. Veya tam tersi, sizin konuşma şekliniz, üslubunuz, belki işveniz cilveniz adamın hoşuna gidiyordur, size canım cicim demek ona iyi hissettiriyordur, sizi bu yüzden yan cebinde tutmak isteyebilir, ama reelde diğer yönlerden tatmin olmak için başkalarıyla da görüşür, dener, olmazsa helenaa'ya dönerim der falan. Yan cep olmaktan kasıt bunlar yani, bunlar ve bunlar gibi çeşitli versiyonlar.
Siz sadece "telde konuşuyoruz" deyip geçiyor olabilirsiniz, ama adam bu telefon konuşmalarından herhangi bir şekilde fayda sağlıyorsa kendine, sizi uzun süre yan cepte tutar evet, oyalar yani.
Sadece telde konuşuyoruz deyip basite indirgemeyin, bu konuşmalardan saydıklarım gibi bir yönden fayda sağlıyor mudur onu ayırt etmeye çalışın biraz düşünüp.
Eğer adamın hiçbir, ama hiçbir yönden tatmin olmayacağı havadan sudan, samandan konuşmalar yapıyorsanız da gene de 1.5 yıl konuşmaya devam ederse, gerçekten evlenmek istiyor ve oyalamıyor demek olur.

Back
X