- 4 Ocak 2013
- 415
- 144
- 53
canım konuyu ben açtım benim konum ve benim sorunlarım. çok üzüldüm...iyi de ben zaten o cevabımı yazarken senin yorumunu alıntılamadım ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım konuyu ben açtım benim konum ve benim sorunlarım. çok üzüldüm...iyi de ben zaten o cevabımı yazarken senin yorumunu alıntılamadım ki ?
bunu bu şekilde anlaman asıl üzücü olan, ben evlenmek için evlenmedim sevdiğim için evlendim dedim arkadaş benim mesajımdan alıntı yapmıştı evlenmenin ne gereği var dediğim için şaşırmış ben de sebebini söyledim orda sana gönderme yapmadım ya da senin mesajını alıntılamadım bu kadar alınacak ne vardı ??? konuyu nerden nereye getirdin yani sevenler boşanır aldatılır filan ne alaka çok şaşkınımburaya dürüstçe bir sorunumuzu açıp fikir beklediğimizde aleyhimize kullanılıp "kocam beni seviyoki evlenme teklif etti, seninki sevmiyoki teklif etmiyoya" getirmeniz üzücü. nice severek evlenenler var boşanıyor, aldatılıyor, kimin başına ne geleceği belli olmaz. inşallah buraya hep mutlu konular açarsınız sevgili Ulytau... evliliğinizde hep mutlu olun...
yani sanki bana geldi taşlar, zaten üzülüyorum...neden eleştirildim diye takıldım.iyi de ben zaten o cevabımı yazarken senin yorumunu alıntılamadım ki ?
canım konuyu ben açtım benim konum ve benim sorunlarım. çok üzüldüm...
yani sanki bana geldi taşlar, zaten üzülüyorum...neden eleştirildim diye takıldım.
tmm cnm fikrine saygı duyuyorum...ben yanlış anladım galiba.benim verdiğim cevap sana değildi ama, üzülme ben üzüleceğin bir şey yazdığımı düşünmüyorum. ben senin yerinde olsam evlilik imalarımı görmezden gelen birine evlenmiyosak ayrılalım arada telde konuşuruz demezdim evlenmeyi düşünmezdim zaten bunu anlattım o senin düşüncense bu da benimki değil mi ? ben seninkine saygı duyuyorum zaten kendi fikrimi belirttim lütfen alınma.
teşekkür ederim cnm. cidden üzülmüştüm. açtığın için teşekkür ederim. ama burda yazılanlar beni farklı düşündürüyor.sana taş gelmedi emin ol ben açık sözlü biriyimdir sana bişey demek istesem taş atmam direkt söylerim, senin konunun altında tartıştığımız için bu konuyu örnek vererek konuşmamız da normal takılma.
cnm cidden mesajınız son nokta gibi oldu. gözlerim dolarak okudum. aileler konusu benim aklıma gelmedi oda açmadı. hep başbaşa görüştük, gözlerden uzak. arkadaşlar filan pek girmedik o konulara az görüştüğümüz için başbaşa olalım dedik sanırım. ama evet sanki bir arka planamı atılmışım ne teşekkürler güzel bakışınız için, eminim sizde çok iyi niyetlisiniz yardım etmeye çalışıyorsunz, ve oldunuz...Şimdi siz seviyorsunuz ve bu yüzden madalyonun diğer yüzünü göremiyorsunuz. Normalde bi konuya çok fazla mesaj yazmam ama sizin ne kadar iyiniyetli bir insan olduğunuzu gördüm o yüzden yazıyorum. İlişkinizi en iyi siz bilirsiniz ve en iyi siz tahlil edersiniz. Şimdi şunu bir düşünün siz buluştuğunuzda en çok kim diğerinin şehrine geliyor? Nasıl vakit geçiriyorsunuz? Mesela dışarıda ne kadar vakit geçiriyorsunuz bu vakit geçirme nerede oluyor kuytu köşe gözlerden uzak mı? Yoksa herkesin bulunduğu tanıdıklarla karşılaşabileceğiniz yer mi? Mesela neden ailenizle tanışmadı? Sizler belli yaşın üzerinde olan bireylersiniz o yüzden aileler ile tanışmak çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Yani illa evlilik için tanışılmalı gibi bir durumunuz olmamalı. Aileler ile tanışmama fikri size mi ait yoksa birlikte mi bu kararı verdiniz ilk kimden çıktı bu fikir. Sevgilinizin en yakın arkadaşını tanır mısınız birlikte hiç vakit geçirdiniz mi? Bir de neden hala eski eşi ile birlikte iş yapıyorlar, kredi vs çekiyorlar. Bilmem farkında mısınız ama sevgiliniz hala eski eşinin fikirlerini ve isteklerini ön planda tutuyor. Sizin isteğinizi eski eşinin isteğinin geri planına atıyor. Eski eşi boşanırken hayatına ipotek koymuş o da buna boyun eğmiş gerçekten seven biri asla bir başkasına boyun eğmez. Bu eski eşine saygı duyup sözünü yerine getirmesinden değil sevgilinizin sizin isteklerinize ve hayallerinize saygı duymamasından kaynaklanıyor.
İşte dedim ya insan içindeyken severken göremiyor diye...İnsan kendini kandırıyor bir de. O beni sever, başbaşa kalıyoruz ama az görüşüyoruz ya ondan diye insan kendini kandırıyor. Ama şuna emin olun insan gerçekten severse, karşısındakini eşi yari olarak görürse( evliyken veya sevgiliyken) herkesle tanıştırmak hayatının merkezine oturtmak istiyor o soruları siz kendinize sorun diye yazdım aslında. Cevapları sizin için önemli çünkü. Allah kararınızda yanınızda olsun ve size en en hayırlısını versin inşallah... Mutlu bir ömür geçirmeniz dileği ile...cnm cidden mesajınız son nokta gibi oldu. gözlerim dolarak okudum. aileler konusu benim aklıma gelmedi oda açmadı. hep başbaşa görüştük, gözlerden uzak. arkadaşlar filan pek girmedik o konulara az görüştüğümüz için başbaşa olalım dedik sanırım. ama evet sanki bir arka planamı atılmışım ne teşekkürler güzel bakışınız için, eminim sizde çok iyi niyetlisiniz yardım etmeye çalışıyorsunz, ve oldunuz...
çook teşekkür ederim. tüm iyi dilekler karşılıklı. ama mesajlarınız gözyaşlarımı silip farklı yönden baktırdı. inanın benim için çok şey değişti. beni mutlu ettiniz, mutlu olun sizde.İşte dedim ya insan içindeyken severken göremiyor diye...İnsan kendini kandırıyor bir de. O beni sever, başbaşa kalıyoruz ama az görüşüyoruz ya ondan diye insan kendini kandırıyor. Ama şuna emin olun insan gerçekten severse, karşısındakini eşi yari olarak görürse( evliyken veya sevgiliyken) herkesle tanıştırmak hayatının merkezine oturtmak istiyor o soruları siz kendinize sorun diye yazdım aslında. Cevapları sizin için önemli çünkü. Allah kararınızda yanınızda olsun ve size en en hayırlısını versin inşallah... Mutlu bir ömür geçirmeniz dileği ile...