Bebegimi görmeye gelenler hep para taktı ve 1 milyar 200 lira birikti bu parayı nasıl saklayabilirim yani bilezik yapsam bozdururken fiyati cok mu düşer cumhuriyet altını mi yaptirsam yada bankaya yatırınca 100 tl için 25 lira mı veriyodu o nasıldı fikir verir mısınız
+1Bankaya yatır, altın hesabı aç ve orada tut
Bebeğe yapilabiliyor mu bes ?Bebeğiniz adına bireysel emeklilik oluşturabilirsiniz aylık yüzlira bir senelik tutarı çıkar sonrasında siz aylık yatırabilirsiniz on yılın sonunda elinizde güzel bir para olur
Tam bilmiyorum ama ben 14 yaşındaki kızıma yapmıştımBebeğe yapilabiliyor mu bes ?
Bebeğe yapilabiliyor mu bes ?
Tam bilmiyorum ama ben 14 yaşındaki kızıma yapmıştım
Bebegimi görmeye gelenler hep para taktı ve 1 milyar 200 lira birikti bu parayı nasıl saklayabilirim yani bilezik yapsam bozdururken fiyati cok mu düşer cumhuriyet altını mi yaptirsam yada bankaya yatırınca 100 tl için 25 lira mı veriyodu o nasıldı fikir verir mısınız
azımsamadımSizin azımsadığınız para arkadaş için önemli olabilir.
Neden küçümsüyosunuz alaycı cümleler kuruyosunuz.
Herkes gelirine göre yatırım yapıyo
Sakın öyle bi hataya düşmeyin bence. Bilezikleri taktıkça gramından kaybeder. En güzeli dolar.Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim 3 sene sonra ev almayı düşünüyoruz her ay üstüne koyup onun için biriktirc3m bilezik de alıp takinmayi istiyodum hemde yatırım için ama bozdururken daha mi ucuz olur diye düşünmüştüm
ahaha okurken oha dedim ya önce :)
kraliyet ailesinden sandım.
Valla elinizdeki para öyle ahım şahım yatırımlık bir para degil.
Alın üç beş çeyrek dursun kenarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?