Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar eşime çok bozuldum
- Konu Sahibi erenberen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Senin ilgini çekmek, kıskandırmak için söylediği çok bariz. Hem hiçbişey anlatmamış buluşma ile ilgili, hem de sen sormadan kızlardan bahsetmiş, onlar da bir başka diyerek altını çizmiş.
Yaw o kadar başkaysa bu arkadaşları, niye liseden beri görüşmüyorlarmış? Saçma. Takılıp iyice prim verme sen de.
bende başka deyınce o yuzden lıseden berı goruşmuyorsunuz dedım
verdıgı ornek ' sen annenle 15 sene gorusmesen ' dıe başladı
lıse arkadaşlarıyla anne bır olur mu? nasıl bı ornek anlamıyorum bu adamı
Ben yıkardım sanırım ortalığı.
Bana çok saçma geliyor açıkçası tamam kız arkadaşı olsun ama eğer o arkadaş eşle arada sorun oluyorsa ben bundan nem kaparım.
Ayrıca nesi başkaymış evindeki karın, senin ailen dışarıdaki arkadaşın
Size neden teklif etmedi gel diye, lise arkadaşı olursa olsun sonuçta yabani değilsiniz oturup bir kaç insan tanırdınız
yok suan çalıştıgı ısyerınde de
bu arkadas grubunda da eş cagıran yok
Sacmalik otesi.
Haftada 4 gun cikamaz 1.
Elin kadinlarindan onlar baska diye bahsedemez 2.
Sizin bozuldugunuzu bile bile sormuyorsa size saygi duymuyo sizi onemsemiyodur 3.
Siz nasil bu kadar sakinsiniz 4 vesaire...
Sizin de yok mu oyle erkek arkadaslariniz siz de atiyorum Ali cok baska diyin...
evet kırgınım dedım ve sormadı ve anlatmamı ıstemedı bıle
sıgarasını sondurup gıttı
nasıl bozulmayayım ben buna
sen neden hiç katılmıyorsun bu malum arkadaş toplantılarına? ya da bu adamlar ya da kadınlar neden eşlerini de katmıyorlar daha uzun zaman geçirmek için ve kaynaşmak için?
asla eşler çagırılmıyor
işyerınde de aynı muhabbet sıkıldım bu durumdan bende
Ee bunu bende söylerim lise arkadaşlığı başka bu sözde birşey yok.
Ama haftada 4 gün dışarı çıkması iyi değil sık sık yapıyor mu bunu?
sadece bu hafta zaten sorun yapmadım
Yıllardır hiç görüşülmemiş lise arkadaşlarıyla görüşülmesini çok yersiz buluyorum. Çok ihtiyaç duyulsaydı arkadaşlığına herhalde onca sene içinde iletişim kurulmak istenirdi.
Ben felaket tellallığı yapmak istemem ama haftada 4 gün dışarı çıkması, lise arkadaşlarıyla görüşmeler, kadınlar için onlar başka demeler benim burnuma güzel kokular getirmedi.
bu arkadaşlardan bı kaçı facede eklı senelerdır slm nasılsın dıyen olmadı
yok benım eşim gel demezBenim Esim beni de götürür genelde bayanlar da varsa.
bulundugu grupta demez
işte yıne de kırılan ben oluyorumerkek milleti:)
çok sevdiği arkadaşlar ve kızlı erkekli ortamda sen niye gitmedin ki evde kapatma gibi onu bekleyip duruyosun 5 gün boyunca
madem arkadas grubunda bayanlar da vardı niye sizi götürmedi?basta sizi götürmemekle cok ayıp etmis birkere.
hiç çagrılmadım
evet tam bı okuzKusura bakma ama kocan öküzün teki. Benim kocam bana dese vayy haline.
esımınde vayy halınee
Bi kaç gece de siz dışarı çıkın arkadaşlarınızla
yakınımda olsalar keşke
en kisa zamanda lise arkadaslarimi bulurdum ozellikle erkek
onlar baska diye diye gider, onlar gercekten cok baska diye donerdim
utanmaz, insan gercekten oyle dusunse bile karisina oyle demez, bu erkekler nekadar dusuncesiz varliklar
hödük ne olacak
sende cok rahat alistirmissin ama canim
bir cingar cikariyosun bak sensiz gidebiliyormu, gidersede dondugunde evde seni bulabiliyormu
bı daha gıtmyecek gıdemeyecek
haftada 4 gun dısarda ses etmıyorum
bıraz merakım neler duymama sebep oldu
Seçip geçtiği bir şey varsa oda sizle dalga geçtiği gerçeği.manavdan karpuz alırkwn bile 2 dakka düşünülür karpuz yoklanır koklanır siz bu adamı çok mu aradınız?
boyle degıldı ne oldu anlamıyorum
hıç agzımı acmayayım ben
soru sormayayım merak etmeyeyım hıçbışeyı
- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- 348
O başka kadınlar da evli mi ya? Hiç sanmıyorum amaasla eşler çagırılmıyor
işyerınde de aynı muhabbet sıkıldım bu durumdan bende
- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 128
- 28
Sevgili olduğunuzu zannedip uzun uzun cagirilmadiysaniz bile yalnız gitmesini tasvip etmediğinizi anlatsaydiniz keske filan yazmıştım sonra birden hatirladim evlisiniz ya. Esinizden davet mi bekliyorsunuz. Inanin ben evli olsam da boyle ortama gidecek olsam, kocam da normal normal sen git bende evde mac izlerim filan dese bana gelirler yani bu adam ne yapiyor diye. Hani inanin sizden gelmenizi beklemis olabilir. Evlisiniz tabiki bu tur yerlere birlikte gidilecek ki bi eglencesi olsun. Yani sahsen ben lise arkadaslarimi esleriyle mutlu mesut gormek isterim, daha guzel olur ortamcagıran olmadı kı gıdeyım
hemde gıtsın görussun ıstedım sorun yapmadım
Başka olabilirler de başka değillermiş ki gayet sıradanlarmış aksine. O kadar başkalarmış da yıllardır niye görüşmüyorlarmış. Evden gidecek yer arıyor bence derdi o.
son yıllarda onemlı oldu bu eşim için
eşsiz gıdenler modern ınsanlar oluyor sanırım aklınca
gunduz vaktı şarap içilmiş falan rahatsız oldum acıkcası
O başka kadınlar da evli mi ya? Hiç sanmıyorum ama
2 si bekar bılmıyorum belkı ayrılmışlardır 2 sı evlı