• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar eşime çok bozuldum

Sevgili olduğunuzu zannedip uzun uzun cagirilmadiysaniz bile yalnız gitmesini tasvip etmediğinizi anlatsaydiniz keske filan yazmıştım sonra birden hatirladim evlisiniz ya. Esinizden davet mi bekliyorsunuz. Inanin ben evli olsam da boyle ortama gidecek olsam, kocam da normal normal sen git bende evde mac izlerim filan dese bana gelirler yani bu adam ne yapiyor diye. Hani inanin sizden gelmenizi beklemis olabilir. Evlisiniz tabiki bu tur yerlere birlikte gidilecek ki bi eglencesi olsun. Yani sahsen ben lise arkadaslarimi esleriyle mutlu mesut gormek isterim, daha guzel olur ortam

evet cagrılmayı bekledım
eşimın bensız takılmak hosuna gıdıyor sanırım
sende çık VARSA boyle arkadaşların dedı :(
şaka gibi
ve gunduz vaktı şarap içilmesı falan
şart mıdır şarap
şarap sevmez içmez normalde

kaç senedır eşimle karsılıklı bı kez şarap içmedım.
enaz 15 yıl sonra lıse arkadaşlarıyla buluşup kadınlarla karsılıklı şarap içilmesi hoşuma gıtmedı
ben mı kıskançlık yapıyorum acaba?

Sanırım aldatılıyorsunuz yada aldaılacaksınız.ve de adam sizi gözden çıkarmış

Yıllarca görmediği arayıp sormadığı insanlar mı başkaymış...Gercekten başkaymış yani..

kaç senedır eşimle karsılıklı bı kez şarap içmedım.
enaz 15 yıl sonra lıse arkadaşlarıyla buluşup kadınlarla karsılıklı şarap içilmesi hoşuma gıtmedı
ben mı kıskançlık yapıyorum acaba?

Tamam da siz gündüz vakti yersiz buluyormuşsunuz, eşiniz de zaten dediğinize göre sevmiyormuş. Bunun üzerine kaç senedir bir kez bunu yapmadık demenin ne manası var ki? Ki zaten şarap işini, facebooktan konuşmadıklarını falan nereden biliyorsunuz, biraz merakla bu kadar detay biliyorsanız zaten aralarındaki onların yeri başka dedirtecek arkadaşlığı da anlatmıştır şimdiye kadar.

Tamam da siz gündüz vakti yersiz buluyormuşsunuz, eşiniz de zaten dediğinize göre sevmiyormuş. Bunun üzerine kaç senedir bir kez bunu yapmadık demenin ne manası var ki? Ki zaten şarap işini, facebooktan konuşmadıklarını falan nereden biliyorsunuz, biraz merakla bu kadar detay biliyorsanız zaten aralarındaki onların yeri başka dedirtecek arkadaşlığı da anlatmıştır şimdiye kadar.

eşim sevmez şarap yada ilgisi yok
ama merak etmısımdır hep şarap yada şarapları bı kez denemedık içmedık
faceden konuşmadıklarını kendı soyledı zaten paylaştıgı gonderılerı goruyor kımse slm vermıyor bırbırıne vs
hayır anlatmadı maalesef
aslında ben sorarken, eşimle muhabbet sohbet oluruz dıe sordum hesap sormak ıcın sormadım zaten.
bu başka arkadaslıktan dıyemıyorum enaz 17 sene sonra gorusunce

eşim sevmez şarap yada ilgisi yok
ama merak etmısımdır hep şarap yada şarapları bı kez denemedık içmedık
faceden konuşmadıklarını kendı soyledı zaten paylaştıgı gonderılerı goruyor kımse slm vermıyor bırbırıne vs
hayır anlatmadı maalesef
aslında ben sorarken, eşimle muhabbet sohbet oluruz dıe sordum hesap sormak ıcın sormadım zaten.
bu başka arkadaslıktan dıyemıyorum enaz 17 sene sonra gorusunce

Aranızdaki ikili şeyleri çözerseniz arkadaş markadaş kafaya takmazsınız bence, acaba kıskanç mıyım? diye de düşünmeye gerek kalmaz. Madem hep merak ettiğiniz bir şey söyleyin, gidelim diye. Sevmiyorum derse, ben içerim sen de yanımda dur, yalnız başıma olmak istemiyorum dersiniz vs. Reddederse sinirle ama arkadaşlarınla içiyorsun!! demediğiniz sürece tartışma çıkacağını sanmıyorum.

Ama vefat için bir araya gelmiş onca yıllık dostluklardan buradaki yorumlarla birlikte "eşim beni acaba aldatır mı?" paranoyası çıkarmak hiç akıl karı değil. Bugün görsem aradan 15 sene geçmesine rağmen ve hiç görüşmememze rağmen onlar başka diyebilirim lise arkadaşlarım için, eminim eşim de der. Çünkü başkaydılar. Bu hiç aranızda kırgınlık yaratacak mesele olmasın :/

Bilemedim ama ben eşinize hak verdim, cunku benim de lise arkadaslarım baskadır, lise arkadaşlarımla biz ilkokuldan beri bir aradayız birlikte büyüdük liseyi de birlikte okuduk. O yüzden lise arkadaşları her zaman baska olur. Beni sevgilim aramıştı acmamıstım cunku o an liseden erkek bir arkadasımla konusuyordum. Lise arkadaslarım baska. Sizden üstün tutmamış sonucta onlar baska demis. Cunku cidden baska oluyorlar siz onları kıskanmayın hıc cunku iyice haksız duruma dusersiniz, umursamayın bence. Sadece eşinizin sizin kırılmanıza ilgisiz olması öküzlük o konuda haklısınız

Aranızdaki ikili şeyleri çözerseniz arkadaş markadaş kafaya takmazsınız bence, acaba kıskanç mıyım? diye de düşünmeye gerek kalmaz. Madem hep merak ettiğiniz bir şey söyleyin, gidelim diye. Sevmiyorum derse, ben içerim sen de yanımda dur, yalnız başıma olmak istemiyorum dersiniz vs. Reddederse sinirle ama arkadaşlarınla içiyorsun!! demediğiniz sürece tartışma çıkacağını sanmıyorum.

Ama vefat için bir araya gelmiş onca yıllık dostluklardan buradaki yorumlarla birlikte "eşim beni acaba aldatır mı?" paranoyası çıkarmak hiç akıl karı değil. Bugün görsem aradan 15 sene geçmesine rağmen ve hiç görüşmememze rağmen onlar başka diyebilirim lise arkadaşlarım için, eminim eşim de der. Çünkü başkaydılar. Bu hiç aranızda kırgınlık yaratacak mesele olmasın :/

eşim sevmedıgı için gıdelım eşlik et bana demedım.
başta dedıgım gıbı kırgınım dememe ragmen sormaması merak etmemesi
başka kelımesınden hoşlanmadıgımı soyledıgım halde aynı dk aynı kelimeyi kullanmasına bozuldum.
yanı bu arkadaşların toplanmasına vefat sebep oldu
evet cok üzüldüm eşimde üzüldü bu kayıba ama vefat eden arkadaş anılmıştı dıyelım

Bilemedim ama ben eşinize hak verdim, cunku benim de lise arkadaslarım baskadır, lise arkadaşlarımla biz ilkokuldan beri bir aradayız birlikte büyüdük liseyi de birlikte okuduk. O yüzden lise arkadaşları her zaman baska olur. Beni sevgilim aramıştı acmamıstım cunku o an liseden erkek bir arkadasımla konusuyordum. Lise arkadaslarım baska. Sizden üstün tutmamış sonucta onlar baska demis. Cunku cidden baska oluyorlar siz onları kıskanmayın hıc cunku iyice haksız duruma dusersiniz, umursamayın bence. Sadece eşinizin sizin kırılmanıza ilgisiz olması öküzlük o konuda haklısınız

benden üstün tuttugunu dusunmedım
anıden onlar başka demesı ve hoşlanmadıgımı belırttıgım halde aynı kelımeyı ustune basarak ınadına soylemesıne bozuldum.ne bıleyım bozuldum ve kırgınım belkı abartıyorum

eşinin totosu kalkmış birkaç okul arkadaşıyla buluştuğu için, hepsi o. biraz bekle totosu inince konuşursun kırgınlığını.

Ay okudukca icime fenaliklar geliyor. Nasi herifler bunlar ya. Allah yardimciniz olsun.

Merhaba
Şuan eşime kırgınım
Affedersınız bunu yazdıgım için ben tam bı öküş ve hodukle evleyım
Eşim gecen hafta tam 4 kez arkadaslarıyla cıktı.
Hadı ust ustte denk geldı dıye bısey gıdemedım sorun yapmadım
Pazar gunu lise arkadaslarıyla buluştular
Çok yorgun ve uykusuz olmasına ragmen gıttı.tmm sorun yok
ama ben eşimi haftada sadece bıkez dısarı cıkarabılırım neyse denk geldı deyıp asla çene yapmadım eşime

Pazar akşam geldı bı sure sonra nasıl gectı dedım
cvbı: iyi havadan sudan,okuldan yenıden eskıden

Ben beklıyordum bıraz daha detay yanı bende merak ettım belkı fazla meraklıyım bılmıyorum.Liseden beri ilk defa görusuyorlar

Agzımı acmadan' onlar benım için başka' dedi ve kızlardan bahsedıyor.

Neyse 'dun ben sana kırgınım' dedım suratıma baktı sadece sigarayı sondurup oturma odasına gıttı.
Bozuldum adam merak edıp nıye dıye sormadı bıle

bıraz bekledım sorar belkı dıe yok soran
ben dayanamadım ben sordum ' ben kırgınım sana dıyorum merak etmıyorsun sormuyorsun 'dedım
guldu bısey demedı tv ye cevırdı basını yıne umursamayacaktı ama ben uzun uzun bakınca ve suratım asılınca zorla sordu

'bır adamın eşine başka kadınlardan bahsederken başka demesı hıç hoş degıl 'dedım
bu cumle agzımdan cıkalı 2 dk olmadan 'kusura bakma happycrazy gırl onlar baska ' dedı

ben mı hassasım ve abartıyorum arkadaşlar

bu buluşma ıle ılgılı bıkaç soru sordum dıye bunlar

bana soyledıklerı; Allah onlar gıbı arkadas nasıp etsın herkese, sorsalar yıne onları ısterım arkadas olarak,savunma geregı duyuyorum dedı dun bı ara

belkı karısık oldu ben haksız mıyım bozulmakta
eşin kızlarla ilgilenmiş sonrada onlar başka falan diyip hem seni rahatlatmış hem kendini kandırmış

Mutlu çılgın kızlar.. Oha yaaa bu ne be.. Eşin sana bu kadar rahat nasıl davranabilir hiç anlamadım. Sanki evdeki kız kardeşinle konuşuyor. Onu var ya parçalara ayırır birlestirmeleri içinde happy crazy girl lere yollardım geri dönüş bileti olmadan:KK11:

Haftada 4 gün çok fazla, sizin 2 gün üst üste çıkmanıza bile katlanamazdı eminim...

Ve ayrıca onlar başka demesi ve üstüne ertesi günde tekrarlaması çok saygısızca...

Aynısını ona yaşatın derimmm En Büyük KK

2 si bekar bılmıyorum belkı ayrılmışlardır 2 sı evlı
enteresan yaaa.. benim eşim hayatta istemez lise arkadaşlarımla tek görüşeyim falan ve ben de hiç gitmek istemem tek olarak zaten. bu kadınlar nası eşsiz gelmiş? gündüz vakti şaraplar falan :KK57: çok marjinaller:KK70: bence bi dahaki sefere "canım yaaa bende çok merak ettm senn için bu kadar değerlilerse arkadaşlarınla tanışmak isterim bekle hemen hazırlanıyorum de emrivaki yap git yanında. yok sen gelme diyecek değil heralde

Back