• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar eşime çok bozuldum

sen neden hiç katılmıyorsun bu malum arkadaş toplantılarına? ya da bu adamlar ya da kadınlar neden eşlerini de katmıyorlar daha uzun zaman geçirmek için ve kaynaşmak için?

Ee bunu bende söylerim lise arkadaşlığı başka bu sözde birşey yok.
Ama haftada 4 gün dışarı çıkması iyi değil sık sık yapıyor mu bunu?

Yıllardır hiç görüşülmemiş lise arkadaşlarıyla görüşülmesini çok yersiz buluyorum. Çok ihtiyaç duyulsaydı arkadaşlığına herhalde onca sene içinde iletişim kurulmak istenirdi.

Ben felaket tellallığı yapmak istemem ama haftada 4 gün dışarı çıkması, lise arkadaşlarıyla görüşmeler, kadınlar için onlar başka demeler benim burnuma güzel kokular getirmedi.

Valla yalnız gönderme eşini arkadaşlar buraya da yazayım ben yeni üyeyim konu başlığı nasıl acilir bilmiyorum yardimci olur musunuz nereden açıyorum

erkek milleti:)
çok sevdiği arkadaşlar ve kızlı erkekli ortamda sen niye gitmedin ki evde kapatma gibi onu bekleyip duruyosun 5 gün boyunca

bozulmakta sonuna kadar haklısınız ne demek ısrarla onlar benim için başka
ben olsam sakinliğimi kaybederdim böyle bi laf karşısında Allah size sabır versin.

bence erkek mılletını bu kadar tek basına yollamak yanlış..benım esımde bır ara boyle gıdım dedı ıkıncısınde bağırdım ağzından burunundan getırdım gıdemedı...:KK45:

Merhaba
Şuan eşime kırgınım
Affedersınız bunu yazdıgım için ben tam bı öküş ve hodukle evleyım
Eşim gecen hafta tam 4 kez arkadaslarıyla cıktı.
Hadı ust ustte denk geldı dıye bısey gıdemedım sorun yapmadım
Pazar gunu lise arkadaslarıyla buluştular
Çok yorgun ve uykusuz olmasına ragmen gıttı.tmm sorun yok
ama ben eşimi haftada sadece bıkez dısarı cıkarabılırım neyse denk geldı deyıp asla çene yapmadım eşime

Pazar akşam geldı bı sure sonra nasıl gectı dedım
cvbı: iyi havadan sudan,okuldan yenıden eskıden

Ben beklıyordum bıraz daha detay yanı bende merak ettım belkı fazla meraklıyım bılmıyorum.Liseden beri ilk defa görusuyorlar

Agzımı acmadan' onlar benım için başka' dedi ve kızlardan bahsedıyor.

Neyse 'dun ben sana kırgınım' dedım suratıma baktı sadece sigarayı sondurup oturma odasına gıttı.
Bozuldum adam merak edıp nıye dıye sormadı bıle

bıraz bekledım sorar belkı dıe yok soran
ben dayanamadım ben sordum ' ben kırgınım sana dıyorum merak etmıyorsun sormuyorsun 'dedım
guldu bısey demedı tv ye cevırdı basını yıne umursamayacaktı ama ben uzun uzun bakınca ve suratım asılınca zorla sordu

'bır adamın eşine başka kadınlardan bahsederken başka demesı hıç hoş degıl 'dedım
bu cumle agzımdan cıkalı 2 dk olmadan 'kusura bakma happycrazy gırl onlar baska ' dedı

ben mı hassasım ve abartıyorum arkadaşlar

bu buluşma ıle ılgılı bıkaç soru sordum dıye bunlar

bana soyledıklerı; Allah onlar gıbı arkadas nasıp etsın herkese, sorsalar yıne onları ısterım arkadas olarak,savunma geregı duyuyorum dedı dun bı ara

belkı karısık oldu ben haksız mıyım bozulmakta
Kusura bakma ama kocan öküzün teki. Benim kocam bana dese vayy haline.

Cok kırıcı gercekten. Mesela keske siz de gitseydiniz o bulusmaya. Eminim ordaki bir sürü kişi esiyle gelmiştir. O "başka" dedigi kizlarin eslerinin tek basina gitmelerine izin vereceklerini hic sanmiyorum.

cagıran olmadı kı gıdeyım
hemde gıtsın görussun ıstedım sorun yapmadım

en kisa zamanda lise arkadaslarimi bulurdum ozellikle erkek
onlar baska diye diye gider, onlar gercekten cok baska diye donerdim
utanmaz, insan gercekten oyle dusunse bile karisina oyle demez, bu erkekler nekadar dusuncesiz varliklar

Eşin bir garip.Mesela dese ki şu anki arkadaşlarıma bakıyorum da bu arkadaşlarım bir başka..,bu normal olurdu ama durup dururken sana 'onlar bir başka' demesi çok tuhaf.

Haftada 4 gün ne demek anlamadım. eşiniz kendini hala bekar sanıyor galiba. liseli arkadaşlarıyla buluşmaya sizide götürebilirdi. bizim lise grubu eşli buluşur,yemeğe çıkarlar. hoş değil bu.

1 gun arkadasıyla kendı işini yapmaya calışıyorlar dıye bulustu
2.gun Besıktaş macına
3.gun işten ayrılan arkadaşları için toplanıp yemek yedıler

ve işyerınde iş arkadaşları dogum gunu kutluyorlar ayda bı yada 2 ayda bır eşler katılmıyor
anlamıyorum ınsanları evet bende gıtmek ısterım ama bunu düşünen ve kadın var ne de erkek var bu grupta :/

Back
X