• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar eşime çok bozuldum

Buluştuğu ortam erkeklerin olduğu bi ortam olsa tamam ama hem kızlı erkekli olacak ben gitmiycem hemde gelecek evde kızları kastederek "onlar başka" diyecek. Oyarım o adamı :KK62:

boş bulunduğu zaman eve geldiğinizde üni/lise vb arkadaşlarınız ile buluştuğunuzu söyleyin.ordaki erkekleri kastrederek onlar başkaydı onlar kadar centilmenini tanımadım diyin.boş bulununca ne tepki vercek

Lise arkadaşlıkları güzeldir, onu anlatmaya çalışmış bence. Yeri doldurulmaz. Ne başka arkadaşlıklar, ne eş aynı şey değil bence de. Çocukluktan yetişkinliğe geçtiğimiz dönemde yanımızda olan, çoğu zaman kişiliklerimizin gelişmesinde katkıda bulunduğumuz insanlardır.

Haftada 4 gün çok fazla, hep mi böyle yoksa bu haftaya mı özel?

Merhaba
Şuan eşime kırgınım
Affedersınız bunu yazdıgım için ben tam bı öküş ve hodukle evleyım
Eşim gecen hafta tam 4 kez arkadaslarıyla cıktı.
Hadı ust ustte denk geldı dıye bısey gıdemedım sorun yapmadım
Pazar gunu lise arkadaslarıyla buluştular
Çok yorgun ve uykusuz olmasına ragmen gıttı.tmm sorun yok
ama ben eşimi haftada sadece bıkez dısarı cıkarabılırım neyse denk geldı deyıp asla çene yapmadım eşime

Pazar akşam geldı bı sure sonra nasıl gectı dedım
cvbı: iyi havadan sudan,okuldan yenıden eskıden

Ben beklıyordum bıraz daha detay yanı bende merak ettım belkı fazla meraklıyım bılmıyorum.Liseden beri ilk defa görusuyorlar

Agzımı acmadan' onlar benım için başka' dedi ve kızlardan bahsedıyor.

Neyse 'dun ben sana kırgınım' dedım suratıma baktı sadece sigarayı sondurup oturma odasına gıttı.
Bozuldum adam merak edıp nıye dıye sormadı bıle

bıraz bekledım sorar belkı dıe yok soran
ben dayanamadım ben sordum ' ben kırgınım sana dıyorum merak etmıyorsun sormuyorsun 'dedım
guldu bısey demedı tv ye cevırdı basını yıne umursamayacaktı ama ben uzun uzun bakınca ve suratım asılınca zorla sordu

'bır adamın eşine başka kadınlardan bahsederken başka demesı hıç hoş degıl 'dedım
bu cumle agzımdan cıkalı 2 dk olmadan 'kusura bakma happycrazy gırl onlar baska ' dedı

ben mı hassasım ve abartıyorum arkadaşlar

bu buluşma ıle ılgılı bıkaç soru sordum dıye bunlar

bana soyledıklerı; Allah onlar gıbı arkadas nasıp etsın herkese, sorsalar yıne onları ısterım arkadas olarak,savunma geregı duyuyorum dedı dun bı ara

belkı karısık oldu ben haksız mıyım bozulmakta
canım kadınlı erkekli görüşmelere sen de git bence. neden tek gönderdin ki? sen liseden arkadaşlarınla görüşsen kadın erkek karışık tek gidebilir misin? ayrıca başka kadınlara iltifat etmesi çok gereksiz ve sinir bozucu. hem tek gidiyo hem onlar başka. bikaç gün geçsin aradan sen de lise arkadaşlarından muhabbet aç. aynı cümleyi kur bence:KK62::KK62:

Durup dururken size neden öyle cümle kuruyor ki? İçindeki neyi susturuyor? Neyse kafanızı karıştırmayayım daha fazla.

Sizi kızdırmaya, merak ettirmeye çalışıyor sanırım.

Yok mu sizin lise, ortaokul grubunuz buluşun sizde ? Gelince de çok mutluyum deyin.

Neden bu kadar detay istediniz anlamadım. Yani ne anlatacak ki size görüşmüşler havadan sudan kendi hayatlarından işlerinden eski okul anılarından söz etmişlerdir ayrıca herhalde görüşmede sadece kızlar yoktur erkeklerde vardır onlar başka benim için derken neden kızları dediğinizi algıladınız anlamadım. Yani bir geçmişleri paylaşmışlıkları olduğu için öyle demiştir tüm konuşma detaylarını mı anlatsaydı öyle denk gelmiş o hafta çok görüşmüş arkadaşlarıyla büyütmeyin.

Senin ilgini çekmek, kıskandırmak için söylediği çok bariz. Hem hiçbişey anlatmamış buluşma ile ilgili, hem de sen sormadan kızlardan bahsetmiş, onlar da bir başka diyerek altını çizmiş.

Yaw o kadar başkaysa bu arkadaşları, niye liseden beri görüşmüyorlarmış? Saçma. Takılıp iyice prim verme sen de.

Merhaba
Şuan eşime kırgınım
Affedersınız bunu yazdıgım için ben tam bı öküş ve hodukle evleyım
Eşim gecen hafta tam 4 kez arkadaslarıyla cıktı.
Hadı ust ustte denk geldı dıye bısey gıdemedım sorun yapmadım
Pazar gunu lise arkadaslarıyla buluştular
Çok yorgun ve uykusuz olmasına ragmen gıttı.tmm sorun yok
ama ben eşimi haftada sadece bıkez dısarı cıkarabılırım neyse denk geldı deyıp asla çene yapmadım eşime

Pazar akşam geldı bı sure sonra nasıl gectı dedım
cvbı: iyi havadan sudan,okuldan yenıden eskıden

Ben beklıyordum bıraz daha detay yanı bende merak ettım belkı fazla meraklıyım bılmıyorum.Liseden beri ilk defa görusuyorlar

Agzımı acmadan' onlar benım için başka' dedi ve kızlardan bahsedıyor.

Neyse 'dun ben sana kırgınım' dedım suratıma baktı sadece sigarayı sondurup oturma odasına gıttı.
Bozuldum adam merak edıp nıye dıye sormadı bıle

bıraz bekledım sorar belkı dıe yok soran
ben dayanamadım ben sordum ' ben kırgınım sana dıyorum merak etmıyorsun sormuyorsun 'dedım
guldu bısey demedı tv ye cevırdı basını yıne umursamayacaktı ama ben uzun uzun bakınca ve suratım asılınca zorla sordu

'bır adamın eşine başka kadınlardan bahsederken başka demesı hıç hoş degıl 'dedım
bu cumle agzımdan cıkalı 2 dk olmadan 'kusura bakma happycrazy gırl onlar baska ' dedı

ben mı hassasım ve abartıyorum arkadaşlar

bu buluşma ıle ılgılı bıkaç soru sordum dıye bunlar

bana soyledıklerı; Allah onlar gıbı arkadas nasıp etsın herkese, sorsalar yıne onları ısterım arkadas olarak,savunma geregı duyuyorum dedı dun bı ara

belkı karısık oldu ben haksız mıyım bozulmakta
Slm canım, bence hatasını biliyor, seni sırf gıcık etmek için öyle diyor. Sende hiç oralı olma, eşine genelde güveniyorsan hiiiiç birşey sorma, bırak birazda o tereddüt olsun, bu niye sormuyor diye.

Ben yıkardım sanırım ortalığı.
Bana çok saçma geliyor açıkçası tamam kız arkadaşı olsun ama eğer o arkadaş eşle arada sorun oluyorsa ben bundan nem kaparım.
Ayrıca nesi başkaymış evindeki karın, senin ailen dışarıdaki arkadaşın
Size neden teklif etmedi gel diye, lise arkadaşı olursa olsun sonuçta yabani değilsiniz oturup bir kaç insan tanırdınız

Sacmalik otesi.

Haftada 4 gun cikamaz 1.

Elin kadinlarindan onlar baska diye bahsedemez 2.

Sizin bozuldugunuzu bile bile sormuyorsa size saygi duymuyo sizi onemsemiyodur 3.

Siz nasil bu kadar sakinsiniz 4 vesaire...

Sizin de yok mu oyle erkek arkadaslariniz siz de atiyorum Ali cok baska diyin...

Back
X