• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar eşime çok bozuldum

bütün yorumları neredeyse okudum, size ancak şunları söyleyebilirim eşinizin bünyesi çok zayıf değilse bir iki kadeh şarapla kimse sarhoş olmaz, bütün şişeyi kafaya dikmesi lazım. hadi dikti diyelim bunu söylemesi bir hata hatta böyle hissetmesi hata bence. nasıl olur kaç yıl sonra görüştüğün insanlar eşini kırabilecek kadar değerli hale gelebilir anlayamadım. hemen nasıl onlar başka olabilir bunu da anlamadım ne değişti iki dakika yani, bunca zaman görüşmemişsin ilginç ve sorulardan kaçması ayrıntıya inememesi şüpheli durumlar.. burnuma farklı kokular geliyor malesef.. size "sende git gez toz" demesi bence tam bir suç bastırma olabilir ya da cidden artık sıkılmış sürekli dışarda ve farklı insanlar görmek istiyor.. iyi bir gözlem altına alın derim ve takmıyor gibi davranın en önemli umursamaz davranın bence sizde aynen onun gibi davranın.. ağaçtan düşenin halinden ağaçtan düşen anlar sonuçta.. :KK20:

bence sakın tartışma ozaman yine onun lehine dönebilir herşey şimdik bunun için kavgamı etceksin der.sakin bir şekilde rahatsızlığını dile getir sadece sesini yükseltmeden sakin sakin öyle kalmaya çalış ve gözlemle belli etmeden çaktırmadan umursamıyormuş gibi davranarak gözlemle neler değişiyor takip et

Haftada 4 gun eskı lıseden kız arkadaslarıyla mı görustu,bı hafta daha gıderse bır daha eve gelmeyecek gıbı duruyo ..Rahatlıga bak..Sen de gıt bırdahakı seferde.

Teklifmi etmesi lazim illa sende gel diye.
Bence bende gelicem de ve noktA.
Gidin beraberce.
Bazen erkeklerden nazik olmasini bekliyoruz ama sadece hayal kirikligina ugruyoruz.
Erkekler dusunceli varliklar degildir, bunu ezberliyelimki hayatimizi kendimiz guzellestirelim.

FB_IMG_1425733420977.jpg

Back
X