Sen de gideydin iyiydi.
çagrılmadım çok meraklı da deılım ama nezaketen gel dıyen yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de gideydin iyiydi.
Abartıyosun ya.
merak ettiğin her şeyi sor canım bi daha bi daha sor. içinde kalmasın. sana söylemek zorunda o senin eşinnnn... akşam eve geldiğinde konuya tekrar giriş yap. ben bişey merak ettim de. hani o başka dediğin kızlar var ya onlar eşleriyle mi geldi diye sor.
bence artik o happy crazy girl`ler hakkinda bisey konusmayin,sizde olun bakalim happy crazy girl yok mu liseden unv den arkadaslariniz,pilav gununuz filan..gidin bulusun eski arkadaslarinizla..
kesinlikle ve kesinlikle bi ugras edinin kendinize,hatta mumkunse boyle bulusmalara sizde katilmaya calisin.
esinizi tavri tabiki hos degil.
senin alınacağını düşünmemiş mi acaba
sen ona öyle yapsan ne olurdu acaba
Siz neden eşinizle gitmiyorsunuz böyle ortamlara ? Valla ben gitmek için kıyameti koparırdım
Onlar niye baska?ona takildim ben:)Caktirmadan lise anilarindan bahsettirin bence.Bir nebze de olsa merakinizi yenebilirsiniz boylece...
Bi kaç gecede siz liseli happy crazy boy larla çıkın.Bulamazsanız arabayı alın cekin 2 sokak öteye kitap okuyun.Ama hiç bişey olmamış gibi ne var bunda sen haklıymışın ben seni çok sıkmışım bibaşka onlar deyin .Sakın çaktırmayın sürünene yalvarana ben ettim sen etme deyene kadar.
Haftada 4 gün tek başına takılmak bana da çok geldi.
Sen kızları sormamışsın ayrıca kızları neden savunmaya geçti?
Aynen bunu dicektim
keşke siz de gitseydiniz
ve bir daha olursa gidin bence..
bu hafta liseden eski erkek arkadaşlarınla git buluş akşamda kocana osman abidin ve Zeynel onlar çok başka bir daha dünyaya gelsem yine onlarla kanka olurum oh de geç yat..
peki bu dünyaya bir daha gelecek olsa ve sorsalar , yine eşi olarak sizi seçer miymiş ?
oymamak için zor tutuyorum bendeBuluştuğu ortam erkeklerin olduğu bi ortam olsa tamam ama hem kızlı erkekli olacak ben gitmiycem hemde gelecek evde kızları kastederek "onlar başka" diyecek. Oyarım o adamı
Lise arkadaşlıkları güzeldir, onu anlatmaya çalışmış bence. Yeri doldurulmaz. Ne başka arkadaşlıklar, ne eş aynı şey değil bence de. Çocukluktan yetişkinliğe geçtiğimiz dönemde yanımızda olan, çoğu zaman kişiliklerimizin gelişmesinde katkıda bulunduğumuz insanlardır.
Haftada 4 gün çok fazla, hep mi böyle yoksa bu haftaya mı özel?
Seçip geçtiği bir şey varsa oda sizle dalga geçtiği gerçeği.manavdan karpuz alırkwn bile 2 dakka düşünülür karpuz yoklanır koklanır siz bu adamı çok mu aradınız?benım arkadaşlar yasadıgım sehırde degıl
ama eskıden tanıdıgım bırı var aynı sehır de 'onunla goruselım' dedıgımde 'bılmıyorum sanmam' dedı
sanırım adam seçiyor
canım kadınlı erkekli görüşmelere sen de git bence. neden tek gönderdin ki? sen liseden arkadaşlarınla görüşsen kadın erkek karışık tek gidebilir misin? ayrıca başka kadınlara iltifat etmesi çok gereksiz ve sinir bozucu. hem tek gidiyo hem onlar başka. bikaç gün geçsin aradan sen de lise arkadaşlarından muhabbet aç. aynı cümleyi kur bence
Durup dururken size neden öyle cümle kuruyor ki? İçindeki neyi susturuyor? Neyse kafanızı karıştırmayayım daha fazla.
Sizi kızdırmaya, merak ettirmeye çalışıyor sanırım.
Yok mu sizin lise, ortaokul grubunuz buluşun sizde ? Gelince de çok mutluyum deyin.
Neden bu kadar detay istediniz anlamadım. Yani ne anlatacak ki size görüşmüşler havadan sudan kendi hayatlarından işlerinden eski okul anılarından söz etmişlerdir ayrıca herhalde görüşmede sadece kızlar yoktur erkeklerde vardır onlar başka benim için derken neden kızları dediğinizi algıladınız anlamadım. Yani bir geçmişleri paylaşmışlıkları olduğu için öyle demiştir tüm konuşma detaylarını mı anlatsaydı öyle denk gelmiş o hafta çok görüşmüş arkadaşlarıyla büyütmeyin.[/QUOT
muhabbet sohbet olurdu.dınlerken bende keyıf alırdım belkı bu degısmıs şu degışmemıs
a bıze yakın oturuyor vs gıbı
hayır ekledı o kızlar başka dıye ılk soyledıgınde
yanı anıden agresıf oldu yada cephe aldı bana ne bılım anlamadım bende
Başka derken??
bu adamın yanında sinirden çıldırırsın gerçekten hödükmüş