• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 6 yıllık ilişkimi bitirdim ölüyorum acıdan yardm edin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende suphelendim hatta açıkça sordum başkasımı var diye bianda değişmen normal değil dedim. sacmalama dedi baskasi falan yok ben seni seviyorum dedi ama bitirdim sonuç olarak.Benim gibi sevcek birini bulabilceğini sanmıyorum kaldıki onu bu dengesizlikle basitlikle çekcek bi kız olduğunu hiç sanmıyorum. Ben eminim ben ondan iyisini bulurum ama o benden iyisini bulamayacak ve tıpkı gecen seneki gibi pisman olacak. Ben belki uzulcem aglycam ozamana kadar ama elbet geçicek bi omur surmezki dimi? Belki gun gelir mutlu olurum tamamen

Bunlar geçici. Allah geçmeyen yaralar acmasin gonlumuzde. Eger bu kararinda saglam kalmaya niyetin varsa korkma! Er gec gececek. Hatta gun gelecek sen burda birisine benim sana yazdiklarimi yaziyo olacaksin. Tecrube edeceksin bu surecte herseyi. Ama gececek merak etme. Geciyor. Bu dertten kimse olmuyor.

Bak canım benım eskı sevgılım de öyleydi bır gun oturdum karsısına konustum anlaştık duzelecegım vs dedı uc gun sonra yıne aynı seyler bir daha uyarmam senı bu son uyarım dedım ve baktım olmuyor bıtırdım. Cok uzuldum ağladım ama yapacak bır sey yok. Insanın karsısına er gec laftan anlayan bırılerı cıkıyor sonrasında..

aynen yuzyuze konuştum adam akıllı ozur diledj yalvardi tamam bidaha olmucak falan buraya döndüm gene aynı yeter valla tak etti canıma artık

Bunlar geçici. Allah geçmeyen yaralar acmasin gonlumuzde. Eger bu kararinda saglam kalmaya niyetin varsa korkma! Er gec gececek. Hatta gun gelecek sen burda birisine benim sana yazdiklarimi yaziyo olacaksin. Tecrube edeceksin bu surecte herseyi. Ama gececek merak etme. Geciyor. Bu dertten kimse olmuyor.
haklısin teşekkür ederim 1 sene yaptim cok daha fazla da yaparm diyorum ve bunca seyden sonra dahaa kolay olur unutmak ne kadar yalvarirsa yalvarsin ne soylerse soylesin asil tavrlarni gördüm artık kanmam. Bi laf var ya hani en one en güzel meyveleri koysan ne olur senin arka bahçeni öğrendim ben diye...Aynen öyle süslu sözlerin arkasındaki gerçekleş tokat gibi çarptı yüzüme onun sevgisinde aşkı da özlemi de pismanlığı da ağlaması zırlaması çırpınmasıda elde edene kadar

Anladım seni böyle bi ilişki yaşadım çünkü 4 yıl. Tam 4 yıl boyunca kavga edince ilgili, bi süre sonra yeniden ilgisiz biriyle Çıktım. Bahanesi yakında çok iyiyiz, uzaklaşınca olmuyo, telefonu sevmiyorum vs. Vs. Atanmadan önce hemen evlenelim diyen insan atanınca ; bi 3 yıl filan bekleyelim demeler, yeni arkadaş ortamıyla fazlaca gezip tozmalar, ama bana vakti yok tabiki. Sonra dedim ben manyak mıyım ya niye çekeyim? hayatımda isterse kimse olmasın bundan sonra ama hayatımdaki insan bana kendimi değersiz hissettirmesin. Bu felsefeyle ayrıldım ve karar verince otu ru p mantıklı düşününce üstümden bi yük kalktı resmen. pişman oldu ama ne fayda. Sonra ben eşimle tanıştım ve değerli olmak, kıymet görmek nasıl bişeymiş anladım canım. sende hayatının erkeğiyle tanışıcaksın emin ol

inşallah canim benim dua et bana olurmu Allah seni de mutlu etsin bi omur esinle. Bende söyle bi baktim mutlu çiftlere bakıyorum cevreme adamlar gözünün icine bakıyo sevdiği kizın değermi ya dedim sevgisi gerçek olsa mesafeyi para pulu sorun etmez. Benmde maddi sıkıntım var ama hediye aldim surpriz yaptm yani. Bahane hep bahane. Isteyen adam herseyi yapar. kendisine de söyledim sen küfür yemeyi surunmeyi süründürülmeyi hakareti pesinde koşturmayi kotu davranilmayi seviyosun dedm. Sana iyi davranmak yemiyo kalkıyo bitarafın konusmak isteyen adam konusur aramak isteyen arar görmek isteyen gelir görür bunlarin bahanesi olmaz dedim sen habire bahane sunuyosun yeter bıktım kıymetimi sadece kaybednce anlamandan bu kez tamamen kaybettin arama beni dedim

yazmıyorum zaten ayrıldım. Ben ayrıldıktan sonra aradi acmadim. Msj attı son kez konuştuk o barismak istedi bende bidaha beni arama msj atma istemiyorum dedim. Ben bu kadarini kaldıramam bunca hakareti kirgınlığı yıkamam. Senden son bir istegim var ne kadar pismanlik duyarsan duy ne olursa olsun beni bir daha asla arama karşıma çıkma istemiyorum artık seni dedim
hadi ya çok ağır olmuş o_O ama inceldiği yerden kopacaksa mecbur...

hadi ya çok ağır olmuş o_O ama inceldiği yerden kopacaksa mecbur...

Ağır oldu evet ama haketmedimi? Benim de canim var yeter artık bıktım elde edince havalara girmesinden bu lafımdan sonra da dön derse gene ararsa iyice düşer zaten gözümden ozaman da hiçmi gururun yok dicem

Ağır oldu evet ama haketmedimi? Benim de canim var yeter artık bıktım elde edince havalara girmesinden bu lafımdan sonra da dön derse gene ararsa iyice düşer zaten gözümden ozaman da hiçmi gururun yok dicem
hiç olmazsa baskası var artık dicem bidaha dönmek ayni seyleri yaşamak istemiyorum ömrümü çürüttü yeter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X