Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 6 yıllık ilişkimi bitirdim ölüyorum acıdan yardm edin :(
- Konu Sahibi glmzyz
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım benim anladığım kadarıyla benden kücüksün,en güzel yıllarını ,henüz eşin olmayan biri için üzülerek geçirme, sevgin aşkın kucumsenmez ancak neden diyorum biliyor musun ,zaten hayatta hep mutlu olmayacaksin hangimiz dört dörtlük mutluyuz ki simdi senin en güzel zamanlarin olmali.sana son bir abla tavsiyesi her konuda "sen seçilen olma seçen ol"
erkeklerin çoğu böyle gerçekten.değer veriyorsan hissettirmeyeceksin, şımartmayacaksın bunları yaptığında bi süre sonra coşuyolar. sana tavsiyem unutmadıysan bile unutmuş gibi yap. yazma bence ki yokluğunu farketsin, sen sürekli kendini hatırlatıyosan dank etmiyo demek ki kafasına.
Aynen öyle pişmanlık sırası onda hemde dönüşü olmayan şekilde. Sen yapabileceğin herşeyi yaptın ama nasip değilmiş diyip önüne bakcaksın hayat bu pişman olma yaşadıklarındandoğru söylüyorsun boyle dusunmemistm denemesem belki kendimi suclu hissederdim 3 ay uğraştı çocuk belki iyi olurdu herşey diye düşünüp pisman olabilirdim. Ama bisans daha verdim oda bu Şansın içine etti. Şimdi o pişman ve ilerde çok daha fzla pişman olacak diye düşünüyorum
Şunu düşünüyorum, diyelim ki affettin barıştın,bi de sen duygusal biriysen eğer, ileri de evlendiğini düşün hep acabalar olacak aklında işe gonderceksin acaba diyeceksin bi kurt olacak içinde yillarca kendini yiyeceksin ama Karsindaki insan içini rahat ettirse şüphe duymayacaksin,hiç hatasi olmayan kişilerde bile tedirgin olabiliyoruz ya bir gün farklı durumla karsilasirsam diye ama belli etmiyoruz tabi güveniyoruz yeri geliyo..çünkü her insan yapısı gereği çiğ süt emmiş.tedbirli olmak lazım ama tedbirli de olunsa ne oluyo bilmiyorum,kısacası insanin içinde varsa yapar ,yoksa yapmaz.Biraz Allah korkusu mu olmali yoksa ?
aynen Allah korkusu olmali. Bide ben bu konuda hassasım. Kizlarla erkeklerin samimiyeti konusunda. ve sadakat konusunda. Babam annemi aldattı neler yaptı guzeller guzeli anneme o da cok kosmus gençken peşinde. Sevgiliyken kizlarla bu derece samimi olan, kaybetmekten korkmayıp resimler ekleyen adam evlenip yüzüğü takinca rahatlar hepten at oynatır. Babam gibi bi eş istemiyorum ben en korktuğum şey. ki farki da yok bence. Kötü bisey yapmadıysa bile bana msj atmayıp bana ayırması gereken vakti baska kizlara ayıriyosa onlarla orda burda resim koyuyosa bu benim için aldatmakla eş değerdir yani. Aldatmak bitek fiziksel olarak olmaz. Beni düşünmesi gereken zamanda baska kızlarla çene çalması beni araması gereken boş vaktinde bi baskasıyla muhabbet etmesi aldatmak değil de nedir?
diretmiyorum ki direten o simdi arayip duruyo pişman oldu da sen mutluysan devam edelim diyo. İstemiyorum arama bidaha dedim ve kapattm ne kadar aci ceksemdeseninle mutlu olmadığını söylemiş daha ne diye diretiyorsun
canım benim anladığım kadarıyla benden kücüksün,en güzel yıllarını ,henüz eşin olmayan biri için üzülerek geçirme, sevgin aşkın kucumsenmez ancak neden diyorum biliyor musun ,zaten hayatta hep mutlu olmayacaksin hangimiz dört dörtlük mutluyuz ki simdi senin en güzel zamanlarin olmali.sana son bir abla tavsiyesi her konuda "sen seçilen olma seçen ol"
çok doğru söylediklerin evet bu dünyada kaç tane insan var ve senelerdir onda takılı kaldim. Olmuyo iste değişti o benim sevdiğim adam değil artık bunu kabullenmem gerek. Benim sevdiğim adam ölmüş yerine sacma sapan biri gelmiş driltmeye calismak boş haklısın kpss ye gircem 2 ay sonra kötü zamanlama oldu ama bir an önce toparlanip kendimi kurtarmaya bakmam lazim. Sinava calismam gereken zamanlari ona üzülerek harcamamalıym çok haklısın atanamazsam onun ruhu duymayacak ben cekcem sıkıntıyı
Aynen öyle pişmanlık sırası onda hemde dönüşü olmayan şekilde. Sen yapabileceğin herşeyi yaptın ama nasip değilmiş diyip önüne bakcaksın hayat bu pişman olma yaşadıklarından
doğru söylüyorsun en azından ben sevgimi gösterdim değer verdim sevdim ve sadık kaldım. O benim verdiğim değeri kaldıramıyorsa suç onda..
erkeklerin çoğu böyle gerçekten.değer veriyorsan hissettirmeyeceksin, şımartmayacaksın bunları yaptığında bi süre sonra coşuyolar. sana tavsiyem unutmadıysan bile unutmuş gibi yap. yazma bence ki yokluğunu farketsin, sen sürekli kendini hatırlatıyosan dank etmiyo demek ki kafasına.
yazmıyorum zaten ayrıldım. Ben ayrıldıktan sonra aradi acmadim. Msj attı son kez konuştuk o barismak istedi bende bidaha beni arama msj atma istemiyorum dedim. Ben bu kadarini kaldıramam bunca hakareti kirgınlığı yıkamam. Senden son bir istegim var ne kadar pismanlik duyarsan duy ne olursa olsun beni bir daha asla arama karşıma çıkma istemiyorum artık seni dedim
Bir sevgi bir aşk kolay bulunmuyor.şimdi ikiniz de okuyosunuz o arkadasta henüz hayatin eglencesinde,okul bitince iş güç telasina düşecek gel zaman git zaman sonra kafasına dank edecek ama senin gemin çoktan yol almış inşallah daha güzel bi limana yanaşmış olacak.bunlar sana hep tecrübe güzel kardesim yaşadıklarını insanlari hata olarak görme hep senin için bir artı bunu unutma,daha iyisini böyle seciceksin.sen mala mülke değer vermiyorsun senin gibisini bulmusta bunamis,el üstünde tutması lazımdı. Son diyeceğim bu sana ,güzel hayatina bak ,mesleğini eline alınca yeni ortamların olacak inşallah
çok haklısın daha ne insanlar çıkacak karşıma ne kadar iyi insanlar var hep kiymet bilmeyen denk gelmez ya dimi? Elbet benim gibi saf bi şekilde seven çıkar. Pişman olacak yine evet daha simdiden oldu. Ama ozamana inşallah ben unutmuş baska limanlara yelkn açmış olurum. Gecen seneki ayrılıkta da aynısı oldu cok pişman olcaksın yapma etme dedim dnlemedi surekli hata yaptı terkettim 1 yil sonra aradi yalvar yakar aglaya zırlaya 3 ay boyunca koştu peşimde kapimda yatmadigi kaldı bi affettim bi sans daha dedim al bunu da kaybetti ve yine aynı şekilde. Hersey aynı gecen sene de emindim pisman olcaģndan ve oldu yine eminim yine olacak bu kez cok daha fazla pisman olacak ama bidaha asla dönmem ona ben umarim ozamana da hayatimda yeni biri olur mutlu olurum ozaman daha cok anlar hatasını
Gunahini almak istemem ama aklini karistiran baska birisi var gibi geldi. Yani hal tavir onu gosteriyo. Baskasindan hoslanmis gibi.
Bende suphelendim hatta açıkça sordum başkasımı var diye bianda değişmen normal değil dedim. sacmalama dedi baskasi falan yok ben seni seviyorum dedi ama bitirdim sonuç olarak.Benim gibi sevcek birini bulabilceğini sanmıyorum kaldıki onu bu dengesizlikle basitlikle çekcek bi kız olduğunu hiç sanmıyorum. Ben eminim ben ondan iyisini bulurum ama o benden iyisini bulamayacak ve tıpkı gecen seneki gibi pisman olacak. Ben belki uzulcem aglycam ozamana kadar ama elbet geçicek bi omur surmezki dimi? Belki gun gelir mutlu olurum tamamen
nerdeyse aynılarını yasamadık mı bıtanem
Evet balım. Maalesef. Iste o yüzden böyle konularda hassasım. Konu sahibini uyarmak dürtüsü geliyo icimden. Çünkü çok acı bir durum kandırılmak hem de hiç hak etmemisken
Evet balım. Maalesef. Iste o yüzden böyle konularda hassasım. Konu sahibini uyarmak dürtüsü geliyo icimden. Çünkü çok acı bir durum kandırılmak hem de hiç hak etmemisken
teşekkür ederim uyardığn için dediğim gibi her birinizin yazdıkları cok değerli benim için. Benim şimdi aşk gözümü kör etmiş durumda. gerçekleri göremiyorum disardan objektif bi bakış ve yorum gerçekleri gösteriyor acaba benmi haksızim hatamı ettim çok kiskançlk yapıp üstüne gidip benmi onu buna ittim tarzı düşüncelerim vardı artık yok. Farkına vardım biseylerin ve konusmak çok iyi geldi şimdi cok daha iyi ve güçlü hissediyorum kndimi hiçbirinizi tanımıyorum ama iyiki varsınız teşekkür ederim
taviz tavizi doğurur...sen şimdi azıcık mutluluğa, onun seni istediğinde aramasına vs razı olursan gün gelir daha kötü olur...hiç kimse vazgeçilmez değildir. Sen ona bunu hissettir
artık hissetti ayrılınca ve o ayrılmayalim deyince ciddi olduğumu anladi ya nasıl tutuştu kıymete bindim ne olursa olsun arama dedim ya anladı artık bu kez gerçekten canıma tak ettiğini beni kaybettigini anladı haklısın taviz tavizi doğurur. Beni dogru duzgun aramayan sormayan 3 gunde bi aynı şeyi tekrarlayan ilgisiz birine ne kadar tahammül edilirki
Bak canım benım eskı sevgılım de öyleydi bır gun oturdum karsısına konustum anlaştık duzelecegım vs dedı uc gun sonra yıne aynı seyler bir daha uyarmam senı bu son uyarım dedım ve baktım olmuyor bıtırdım. Cok uzuldum ağladım ama yapacak bır sey yok. Insanın karsısına er gec laftan anlayan bırılerı cıkıyor sonrasında..artık hissetti ayrılınca ve o ayrılmayalim deyince ciddi olduğumu anladi ya nasıl tutuştu kıymete bindim ne olursa olsun arama dedim ya anladı artık bu kez gerçekten canıma tak ettiğini beni kaybettigini anladı haklısın taviz tavizi doğurur. Beni dogru duzgun aramayan sormayan 3 gunde bi aynı şeyi tekrarlayan ilgisiz birine ne kadar tahammül edilirki
Sizin için hayirlisi ayni durumu yasayan biri olarak size tavsiye bir akin gitsin. Çünkü sizin onu ne olursa olsun aramaniza ona ulasmaniza alismis, nazil olsa benden vazgeçmez diye düşünüyor. Zamanla pişman olup geri dönecektir. Boyleleri hep döner. Bir tavsiye daha barismayin. Bir sure sonra ayni şeyleri tekrar yasarsiniz
Anladım seni böyle bi ilişki yaşadım çünkü 4 yıl. Tam 4 yıl boyunca kavga edince ilgili, bi süre sonra yeniden ilgisiz biriyle Çıktım. Bahanesi yakında çok iyiyiz, uzaklaşınca olmuyo, telefonu sevmiyorum vs. Vs. Atanmadan önce hemen evlenelim diyen insan atanınca ; bi 3 yıl filan bekleyelim demeler, yeni arkadaş ortamıyla fazlaca gezip tozmalar, ama bana vakti yok tabiki. Sonra dedim ben manyak mıyım ya niye çekeyim? hayatımda isterse kimse olmasın bundan sonra ama hayatımdaki insan bana kendimi değersiz hissettirmesin. Bu felsefeyle ayrıldım ve karar verince otu ru p mantıklı düşününce üstümden bi yük kalktı resmen. pişman oldu ama ne fayda. Sonra ben eşimle tanıştım ve değerli olmak, kıymet görmek nasıl bişeymiş anladım canım. sende hayatının erkeğiyle tanışıcaksın emin olbende çok afalladım yani gündüz nasil yapısıyo koluma akşam eve geldinmi diye aramıyo bu biraz zaten soru isaretlerini oluşturdu yavaş yavaş düşünmeye başlamıştım nereye kadar diye. Kendisine de söyledim hiçmi merak etmedin basima bisey gelse ruhun duymuycak dedim eve girdim sözünü duymadan nasil rahat edebilirsin dedim yani dediğin de olabilir ama o yeni tanıştklarindan darbeyi yiyince anlayacak anyayı konyayı millet çakal olmuş para pul derdinde kolay değil düzgün insan bulmak. Ki ben bana masraf etse hakki geciyo öğrenci sonuçta diye düşünen bi insanim mesela 2 ay önce surpirz yapmıştı kolye almış altn inci karisik. 500 lira. dedim mesela öğrenciyiz sıkıntı cekme boyle pahalı seyler alıp meslege gecersen her seyin en guzelini alırsın demiştim. Ya bilmiyorum dusunceli olduğumu düşünüyorum kötü bi kız değilim yani insanlarin çoğu pahalı hediyelere bayılır.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.