• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 6 yıllık ilişkimi bitirdim ölüyorum acıdan yardm edin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu iş güzellik işi değil.

eski sevgilim benden önce mankenlik yapmış bir kızla çıkmıştı. ben de uzun boylu, hoş biriyimdir ama burda konu benim nasıl bir tip olduğum değil. konu, o manken kızın sevgilime hastalıklı bir şekilde bağlanarak, "ben sensiz ölürüm. sana delice bağlıyım" hissi vermesi, onu boğması. sevgilim ona ve hatta kimseye etmediği evlenme teklifini çok kısa sürede bana etmişti. beni kaybetmekten aşırı korkuyordu. başka sebeplerden dolayı anlaşamadık ve bitti gerçi.

eminim o manken kız da o dönem, "ben dünya güzeliyim, bu adam nasıl beni terkeder. beni haketmiyor. benim kadar güzelini asla bulamaz" diye diye şaşım şaşım şaşırıyordur.

birlikte olduğun adam, senin her an çekip gidebilecek güçte olduğunu düşünmeli. böylece seni elde tutmak için uğraşır. ama sen ona her şeyi altın tepside sunarsan, hiç bir kıymetin olmaz. erkekler emek vermek ve zor elde etmekten hoşlanırlar. insanın doğası bu.

"kız başıma adamı yemeğe çıkardım" demişsin. hatan tam da bu işte. eski ev arkadaşım sevgilisi olan adamın iş yerine çiçek yollamıştı. hiç olacak iş mi?
o zaman onu da uyardık. o sana çiçek göndermeli dedik. o ise hala "bana biri bu kadar güzel çiçekler yollasa, mutluluktan ölürdüm ama o benden soğuyor. neden acaba?" diyordu.

"ben ona yaptıklarımi bi baska erkege yapsam bas taci eder beni" demişsin. etmez arkadaşım. nişanlandığının haftasında nişanlısının yedi sülalesinin işlerine (temizlik, yemek vs) koşturup, yine de kıymet verilmeyen bir kadın gördü bu gözler.

yani saçımı süpürge ettim modundan çık.
"ben değerliyim. ben onsuz da varım" moduna geç. derhal!
bu iş güzellik işi değil.

eski sevgilim benden önce mankenlik yapmış bir kızla çıkmıştı. ben de uzun boylu, hoş biriyimdir ama burda konu benim nasıl bir tip olduğum değil. konu, o manken kızın sevgilime hastalıklı bir şekilde bağlanarak, "ben sensiz ölürüm. sana delice bağlıyım" hissi vermesi, onu boğması. sevgilim ona ve hatta kimseye etmediği evlenme teklifini çok kısa sürede bana etmişti. beni kaybetmekten aşırı korkuyordu. başka sebeplerden dolayı anlaşamadık ve bitti gerçi.

eminim o manken kız da o dönem, "ben dünya güzeliyim, bu adam nasıl beni terkeder. beni haketmiyor. benim kadar güzelini asla bulamaz" diye diye şaşım şaşım şaşırıyordur.

birlikte olduğun adam, senin her an çekip gidebilecek güçte olduğunu düşünmeli. böylece seni elde tutmak için uğraşır. ama sen ona her şeyi altın tepside sunarsan, hiç bir kıymetin olmaz. erkekler emek vermek ve zor elde etmekten hoşlanırlar. insanın doğası bu.

"kız başıma adamı yemeğe çıkardım" demişsin. hatan tam da bu işte. eski ev arkadaşım sevgilisi olan adamın iş yerine çiçek yollamıştı. hiç olacak iş mi?
o zaman onu da uyardık. o sana çiçek göndermeli dedik. o ise hala "bana biri bu kadar güzel çiçekler yollasa, mutluluktan ölürdüm ama o benden soğuyor. neden acaba?" diyordu.

"ben ona yaptıklarımi bi baska erkege yapsam bas taci eder beni" demişsin. etmez arkadaşım. nişanlandığının haftasında nişanlısının yedi sülalesinin işlerine (temizlik, yemek vs) koşturup, yine de kıymet verilmeyen bir kadın gördü bu gözler.

yani saçımı süpürge ettim modundan çık.
"ben değerliyim. ben onsuz da varım" moduna geç. derhal!

haklısın ayrilikta kararlı olunca düşüyor zaten pesime. Yemek olayı da hep yaptığım bisey değil buzamana kadar 6 yıldr doğum gününü kutlayamadm hep uzaktaydim bi isim oluyodu bişey oluyodu. Ozamanlarda biraz kırıcı davrandm ona bu doğum günü guzel olsun dedim aramizdaki buzlar erir dedim. Bunu surekli yapan biri değilim zaten ilk kez oldu bu yemeğin oncesinde o da beni cok guzel biyere kahvaltiya götürmüştü cicekler surprizler hediyeler falan. O çok uğraştı doğum gününü basit bi şekilde geçmeyim dedim guya ama haklısın hep cool olmakta fayda var bir kız olarak

oyle yapıyorm o araynca da artık istemiyorum dedim makyaj olayı su mutlu olmama sebebi benim kiskanclığmmış. Cok boğuyomuşm kıskançlıkla. 1 yıl ayrı kaldık bu sırada beni takip etmis. Ben eskiden makyaj falan yapmazdım ve kapalı giyinirdim sonradan biraz değiştim makyaja falan basladım o da eskiden makyaj yapmami istemezdi aslinda o huyum cok hosuna giderdi ama sonradan değişti demekki bilmiyorum bana dediki 1 sene ayrlktan sonra resimlerinde açık ve makyajli görünce seni degistn sandım kiskançlıgın biter sandim dedi bu olay
Çok terbiyesiz bi yaklaşım olmuş darılma sakın bana.
Makyaj yapmıyoken özgüveni yoktu beni kıskanıyodu şimdi diğer kızlar gibi süsleniyo artık beni kıskanmaz.....
Bu mantıkla düşünmesi çok basit ve komik.
Zor olacak ama böyle daha hayırlu olacak emin ol

Makyaj yapmıyoken özgüveni yoktu beni kıskanıyodu şimdi diğer kızlar gibi süsleniyo artık beni kıskanmaz.....

aynen bence de resmen cok sacmalamis ...

Benden sana bi abla tavsiyesi kendini onin yolunda heba etme bir ay en fazla uzulursun unutursun doğru kişi değil evlenince degismez senide mutsuz eder karakterli bir adam senin gibi iyi niyetli anlayışlı biriyi mutlu etmek ister bu bence orda kurmuş ortamı kızlarda sadece iş arkadaşı gibide gelmedi bna dönme bence böyle bir ay iki ay uzlursun öbür türlü hep uzulursun senin karşına dogrusuda çıkar başkasını da bundan cok sversin emin ol

haklısın evet. ya işte diyemiyo canim dönmek istedi döndüm sürttüm sürttum senin gibisini bulamadım denk geldiğim bütün kızlar basit kizlardı pişman oldum yeniden elde edebilcekmiyim merak ettim demiyo da uyduruyo işte makyajlı görünce degismistir kiskanmaz dedimmiş sacmalıktan ibaret makyajla sosyalleşmemle kıskancliğin ne ilgisi varsa. Ozamanlar çok sosyaldim cevremde de cok erkek vardı bi derneğe uyeydim surekli resimler falan paylaşıyorm falan baktı güzel kız cevresi de erkekle dolu aradan da 1 sene gecti mutlu da görünüyor ben bunu kaçırcam bi araym kafasınin icine edeyim dedi iste. Ben bsta kesin ve net istemedim. Ama sonra kafamı karıştırdı 3 ay boyunca birakmadi pesimi onca hakaretime rağmen bende salak salak inandım al iste gene oln bana oldu unutmustum o 1 senede aklima gelmiyodu pek eskisi gibi alışmıştm barıştk gene ayrıldk aynı aşamalardan gene geccem şimdi :(

Benden sana bi abla tavsiyesi kendini onin yolunda heba etme bir ay en fazla uzulursun unutursun doğru kişi değil evlenince degismez senide mutsuz eder karakterli bir adam senin gibi iyi niyetli anlayışlı biriyi mutlu etmek ister bu bence orda kurmuş ortamı kızlarda sadece iş arkadaşı gibide gelmedi bna dönme bence böyle bir ay iki ay uzlursun öbür türlü hep uzulursun senin karşına dogrusuda çıkar başkasını da bundan cok sversin emin ol

çok haklısın ya düşünüyorum ben kotu biri değilim tek olumsuz yönüm sinirliyim o da sinir hastalığı var elimde olan bisey değil. bide kıskancım işte ki bence normal sevgilimi kiskanmicam da kimi kiskancam onun arkadaşları ve o sanki ćok garip biseymiş gibi davraniyolar kıskanmamı onlar sadece arkadaşmış ne saçmalıyomuşm o beni seviyomuş sevdikten sonrası boşmuş oyle bi dunya yok dedm seviyo olsan baskasiyla gecirdigin vakit sana batar sevgilime ayıraym dersin dedm

inşallah unuturum ve başkası çıkar karsima insan korkuyo da acı cekmekten umarım düzgün birine rastlarm ve mutlu olurum artık

kizlar 6 yıllık ilişkim bitti. Uzak iliski 2 saat yol 2 ayda bir bulusuyoruz. bir anda bişey oldu cocuga. Onceki gün kıskancliktan tartıştık biraz kız arkadaşlarıyla aşırı samimi oluyo surekli orda burda resimler falan paylaşıyo bende benimle resmini koymuyosun bu kadar dedim falan bozuştuk biraz. Bide ilgisizlik vardı ondan bahsettik. Sonra düzeldik. seni seviyorum dedik birbirmize iyi geceler askim yarn gorusuruz dedi uyuduk.Öğlen oldu bir mesaj yok. Günaydin askim diye mesaj attim 1 saat gecti cevap yok. bir baktim instagrama foto eklemiş iş yerndeki 3 kiz ve 2 erkek arkadasi masada oturuyolar. Aradm napıyosun dedim çalışıyorum dedi niye mesaj atmadin dönmedin dedim çalışıyorm dedi bende pek oyle gorunmuyo kizlarla foto koymaya vaktin var bana gunaydin demeyemi yok dedim. Bu aramama işini kaçıncı yapışı zaten. Ben ilk uyandığında ilk msj atman gereken benim diyorum. Bi gunaydin de sonra işine bak iş bahane değil derim hep. Bugun de saat olmuş 12 beyefendi kalkmış işe gitmiş milletle çay kahve sigara resimler falan bana msj yok. Herkese vaktin var bana mı yok dedim Butun isim senmisin canım istemedi atmadım atmak zorunda mıyım saydırdı nerdesin şu an dedim markete gidiyorum dedi sonra biri seslendi o kim dedm irem dedi marketemi gidiyosunuz beraber dedim hayir geciyodu sadece hem ne var gidemezmiyiz gitsek nolcak dedi bisey demedim gidebilirsin tabi is arkadasn ne var bunda dedim. ters ters konusuyo noluyo sana bir anda dedim anlamiyomusun dedi en sonunda ben mutlu değilim dedi neden dedim bilmiyorum ben seni farkli sandım iste makyaj yapmaya başladığını görünce falan kiskancligin biter sandım dedi ne kıskançlığı yaptim ya dedim ben foto koymana bisey demedim aramamana mesaj atmamana işi bahane etmene kızdım dedim saydiriyo mutlu değilim olmuyo anlaşamıyoruz seviyomuyum seni bilmiyorum dedi sonra seni seviyorum ama mutlu degilim dedi arkadaslarmin yaninda konusmuyosun somurtuyosun falan dedi 5 tane erkeğin ortasina sokuyosun futbol muhabbeti dönüyo ona bile girmeye çalıştım ofsaytın tanımını yaptım ne diyon ya sen noldu bir gecede sana dedim ayrılalım mutlu degilsin madem dedim oyuncak mıyım ben bi öylesin bi böyle dedim oyuncak olma aklın yokmu gerizekalımısın biraz aklını kullan dedi sensin gerizekalı saygısız dedim küfrettim ayrildim kapattım 15 dk sonra ardı acmadim mesaj atti ayrilmayi bile beceremiyoruz diye beceremeyen sensin mutlu değilim dedin ayrıldık niye ariyosun sevginden bile emin degilsin dedm bu kez seviyorum ama mutlu değilim dedi benim senle evlenmek hayalimdi belki ben gibi degismek doğrusu belki sen gibi kalmak.hayalimdi senle evlenmek oyuzden tekrar tekrar denedim olmuyo problem belkide bende bilmiyorum umarım mutlu etmeyi becerebilirsin kendini dedi. Vicdanmı yapıyorsun ayrılmadikmı niye msj atıyosun arama bidaha dedim vicdan yapmıyorum sen bu sekilde mutluysan ayrilmayalim dedi ben mutlu degilim dememştm herşeye ragmen dedim sen mutlu değilim demedinmi iyi git mutlu ol ozaman bidaha arama dedim kapattim. Sizce niye boyle yapti bu kafayi yiyeceğim. Hem mutlu değilim dedi resmen ayrilmak istedi hemde ayrilinca barismak istiyo sen mutluysan devam edelim diyo? Çok acı çekiyorum şuan ben herseye katlanım bütün ilgiisizliklerine ama bu kadar değil dedim bu kadarına katlanamam. Aptalmisın gerizekalimisın anlamiyomusun ne demek dedim resmen git demek istemiyorum demek bu dedim anlamıyosun ben boyleym diyo git diye yapmıyorum diyo. Güya beni boyle kabul et e getirdi yani. Kız arkadaslarımi seni fazla aramayışımi resimleri vs kabulnet e getirdi.Bende kusura bakma bana gunaydin demeye üşenip de kiz arkadaşlarıyla sabah sabah çay sigara yapıp resim koyanı ustune de boyle hakaretler edeni olduğu gibi kabul edemem dedim. Bana ilgili olsa gene bu kadar takmıycam bu hareketini ama insan uyaninca gunaydin demezmi ya sevdiğine. Sabah uyanmış giyinmiş suslenmiş işe gitmiş kız arkadaşlarıyla bi de erkek arkadasi oturmus kahvalti yapmış çay içmiş sigara falan elinde keyif yapıyo resimler cekiniyo ama bana bi msj yok Günaydın yazmışım dönmüyo adam. Çıldıracgm bendemi problem sizce abarttm mı?
e be canım herseyi demiş..uzak dur acını yaşa ama unut bu adamı hayır gelmez..

haklısın evet. ya işte diyemiyo canim dönmek istedi döndüm sürttüm sürttum senin gibisini bulamadım denk geldiğim bütün kızlar basit kizlardı pişman oldum yeniden elde edebilcekmiyim merak ettim demiyo da uyduruyo işte makyajlı görünce degismistir kiskanmaz dedimmiş sacmalıktan ibaret makyajla sosyalleşmemle kıskancliğin ne ilgisi varsa. Ozamanlar çok sosyaldim cevremde de cok erkek vardı bi derneğe uyeydim surekli resimler falan paylaşıyorm falan baktı güzel kız cevresi de erkekle dolu aradan da 1 sene gecti mutlu da görünüyor ben bunu kaçırcam bi araym kafasınin icine edeyim dedi iste. Ben bsta kesin ve net istemedim. Ama sonra kafamı karıştırdı 3 ay boyunca birakmadi pesimi onca hakaretime rağmen bende salak salak inandım al iste gene oln bana oldu unutmustum o 1 senede aklima gelmiyodu pek eskisi gibi alışmıştm barıştk gene ayrıldk aynı aşamalardan gene geccem şimdi :KK43:
Böyle düşünme yaşamadan bilemezdin bazı şeyler matematik gibi formüllerle yürümez.
Denedin olmadı kendinş suçlama geri dönmesen aklnda kalırdı artık sadece önüne bakacaksın

Öyle dedi boyle dedim onu dedi bende bunu dedim üstüne sunu dedi bende boyle boyle dedim.Beynim yandi galiba :rolleyes:
Saka bir yana su dediklerinden sonra yuzune bakma kizlarla fotoya devam etsin :KK20:

İnsan bi çırpıda 6 yıllık ilişkiyi bitirmez, bence yeni birileriyle tanıştı, şimardı gibime geliyo. Ve şöyle bişey söyliyim ilgisiz bi insan ilgili biri olmaz yakında çok iyiydik filan hikaye, bir erkek sevdiği kadın eve ulaşmadan rahat etmez.

Böyle düşünme yaşamadan bilemezdin bazı şeyler matematik gibi formüllerle yürümez.
Denedin olmadı kendinş suçlama geri dönmesen aklnda kalırdı artık sadece önüne bakacaksın

doğru söylüyorsun boyle dusunmemistm denemesem belki kendimi suclu hissederdim 3 ay uğraştı çocuk belki iyi olurdu herşey diye düşünüp pisman olabilirdim. Ama bisans daha verdim oda bu Şansın içine etti. Şimdi o pişman ve ilerde çok daha fzla pişman olacak diye düşünüyorum

İnsan bi çırpıda 6 yıllık ilişkiyi bitirmez, bence yeni birileriyle tanıştı, şimardı gibime geliyo. Ve şöyle bişey söyliyim ilgisiz bi insan ilgili biri olmaz yakında çok iyiydik filan hikaye, bir erkek sevdiği kadın eve ulaşmadan rahat etmez.
Arkadaşa katiliyorum..

bende çok afalladım yani gündüz nasil yapısıyo koluma akşam eve geldinmi diye aramıyo bu biraz zaten soru isaretlerini oluşturdu yavaş yavaş düşünmeye başlamıştım nereye kadar diye. Kendisine de söyledim hiçmi merak etmedin basima bisey gelse ruhun duymuycak dedim eve girdim sözünü duymadan nasil rahat edebilirsin dedim yani dediğin de olabilir ama o yeni tanıştklarindan darbeyi yiyince anlayacak anyayı konyayı millet çakal olmuş para pul derdinde kolay değil düzgün insan bulmak. Ki ben bana masraf etse hakki geciyo öğrenci sonuçta diye düşünen bi insanim mesela 2 ay önce surpirz yapmıştı kolye almış altn inci karisik. 500 lira. dedim mesela öğrenciyiz sıkıntı cekme boyle pahalı seyler alıp meslege gecersen her seyin en guzelini alırsın demiştim. Ya bilmiyorum dusunceli olduğumu düşünüyorum kötü bi kız değilim yani insanlarin çoğu pahalı hediyelere bayılır.

doğru söylüyorsun boyle dusunmemistm denemesem belki kendimi suclu hissederdim 3 ay uğraştı çocuk belki iyi olurdu herşey diye düşünüp pisman olabilirdim. Ama bisans daha verdim oda bu Şansın içine etti. Şimdi o pişman ve ilerde çok daha fzla pişman olacak diye düşünüyorum
Şunu düşünüyorum, diyelim ki affettin barıştın,bi de sen duygusal biriysen eğer, ileri de evlendiğini düşün hep acabalar olacak aklında işe gonderceksin acaba diyeceksin bi kurt olacak içinde yillarca kendini yiyeceksin ama Karsindaki insan içini rahat ettirse şüphe duymayacaksin,hiç hatasi olmayan kişilerde bile tedirgin olabiliyoruz ya bir gün farklı durumla karsilasirsam diye ama belli etmiyoruz tabi güveniyoruz yeri geliyo..çünkü her insan yapısı gereği çiğ süt emmiş.tedbirli olmak lazım ama tedbirli de olunsa ne oluyo bilmiyorum,kısacası insanin içinde varsa yapar ,yoksa yapmaz.Biraz Allah korkusu mu olmali yoksa ?

2 saat mesafeyle her hafta sonu görüşülür 2 ayda bir görüşerek 6 yıl nasıl geçirdiniz bu nasıl ilişki o_O bence en iyisi olmuş uzak ilişki olmauyor görüldüğü gibi

Şunu düşünüyorum, diyelim ki affettin barıştın,bi de sen duygusal biriysen eğer, ileri de evlendiğini düşün hep acabalar olacak aklında işe gonderceksin acaba diyeceksin bi kurt olacak içinde yillarca kendini yiyeceksin ama Karsindaki insan içini rahat ettirse şüphe duymayacaksin,hiç hatasi olmayan kişilerde bile tedirgin olabiliyoruz ya bir gün farklı durumla karsilasirsam diye ama belli etmiyoruz tabi güveniyoruz yeri geliyo..çünkü her insan yapısı gereği çiğ süt emmiş.tedbirli olmak lazım ama tedbirli de olunsa ne oluyo bilmiyorum,kısacası insanin içinde varsa yapar ,yoksa yapmaz.Biraz Allah korkusu mu olmali yoksa ?

dediğin gibi içinde varsa yapmaz o bu zamana kadar yaptimi beni aldattımı bilmiyorum. Gunahını almak istemem. sadece arkadaş da olabilir bazı insanlar rahattır. Sevgili olmamıştır ama arkadaş olarak samimi olmuş da olabilir. Veya aldatıyo da olabilir biriyle. Ama bunu gözümle görmeden bisey diyemem. Ben Allah'a havale ettim artık. icimi keniriyodu biseyler benmi hatalıym üstüne cokmu gidiyorum kıskançlıkla diye sizlere de sordum farkli bakis acılarını öğrenmek için. Benim gönlüm rahat. Ben resmi bırak bi arkadaşımla herhangi bi sekilde bakit gecirsem sevgilime ayrmam gereken vakti baska erkekle harciyorum diye kendime kızarim. Bu konularda ince düşünülmeli bence. Diğer kızlardan farkim olmalı ne anlamı var ki ozaman neden sevgili benle. baska insanlara benden cok vakit ayırıyo resmen. Kendisine de dedim varlığın yokluğun bir. Beraberdik guya ama yok gibiydin dedim

Bir sevgi bir aşk kolay bulunmuyor.şimdi ikiniz de okuyosunuz o arkadasta henüz hayatin eglencesinde,okul bitince iş güç telasina düşecek gel zaman git zaman sonra kafasına dank edecek ama senin gemin çoktan yol almış inşallah daha güzel bi limana yanaşmış olacak.bunlar sana hep tecrübe güzel kardesim yaşadıklarını insanlari hata olarak görme hep senin için bir artı bunu unutma,daha iyisini böyle seciceksin.sen mala mülke değer vermiyorsun senin gibisini bulmusta bunamis,el üstünde tutması lazımdı. Son diyeceğim bu sana ,güzel hayatina bak ,mesleğini eline alınca yeni ortamların olacak inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X