aynen ben bulusmalari da o kadar sorun etmiyodum zaten son senem ogretmen olcam atanrsam bi araba alirim rahatca görüsuruz sabrediyim diyodum bulusunca harciyoruz çünkü o malum yemek vs mutlaka gidiyo biraz ama dedign gibi sk gorussek sadece yola versek sorun olmaz. Hem de resim de elinde sgara vardı sogaraya para buluyo bana mi bulamiyohaklısın gerçi öğrenci olunca her hafta bu harcamaları yapmak çok zor olur sürekli ama mesela sadece otobüs parası verin sonra bir yerde otuurp çay için sadece tabi barışmaya karar verirseniz. gerçekten uzaktn ilişki yürütmek çok zor hele ki karşındakinin niyeti yoksa, bu da uzaktan iyice hevesi geçmişe benziyor günaydın yazmak bile zor gelmiş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 6 yıllık ilişkimi bitirdim ölüyorum acıdan yardm edin :(
- Konu Sahibi glmzyz
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mayıs 2011
- 1.544
- 469
- 163
Bence ayrılmak istiyor, ama 6 yılın alışkanlığı var diye ayrılamıyor.
sevgisi bitmiş gibi.
Sana imalarda da bulunmuş, ilgisiz davranmaya da başlamış, başka kızlarla rahatlıkla resim paylaşıp seni sinirlendiriyor da bunların hepsi ayrılığın alameti birde telefonda mutsuzum falan demiş.. Bırak biraz kafasını dinlesin şu an kafası karışık sende aramayaya çalış.
sevgisi bitmiş gibi.
Sana imalarda da bulunmuş, ilgisiz davranmaya da başlamış, başka kızlarla rahatlıkla resim paylaşıp seni sinirlendiriyor da bunların hepsi ayrılığın alameti birde telefonda mutsuzum falan demiş.. Bırak biraz kafasını dinlesin şu an kafası karışık sende aramayaya çalış.
ayrıldm ki zaten mutlu degilsen niye benlesin dedim ayrıldık 15 dakka sonra msj atti aradi sen mutluysan devam edelim dedi bende istemiyorum dedim birak beni bidaha arama benimde bi gururum var herseye butun ilgisizliklerine katlandm ama o kadar da değil artik dedm bana gerizekalimisin anlamıyomusun diyen adamla asktan olsem olamam dedimBence ayrılmak istiyor, ama 6 yılın alışkanlığı var diye ayrılamıyor.
sevgisi bitmiş gibi.
- 28 Şubat 2012
- 9
- 2
- 86
kesinlikle icimde hep aldatyomi acaba diye bi his vardi zaten beraberkende. Bunu yaptmi bilmiyorum ama mazaretleri bitmiyor. Beni aramamasınin bahnesi benim kıskançlığım biktrdn diyo her kizdan kıskaniyosun konusmak istemiyorm kavga cikarcan diye ayrılcaz diye korkar oldum diyo bu ne salakca bahane dedim ayrılcam dye korkan adam ilgisiz olmaz asıl ustune düşer ilgilenir dedim
Ya kıskanıyosun ne demek ya,tabiki kıskanıcaksın. seviyosan başka kızlara bakar mı diye kıskanmaktan ziyade insan başkalarına ayırdığı vakti bana ayırsa keşke diye düşünerek kıskanıyor. erkekler bunu direek aaa kızları kıskandıya çeviriyor
hayatını acaba beni aldatıcak mı aldattı mı diye düşünerek geçiremezsin
eğer gerçekten seviyorsan ve kaybetmek istemiyorsan ( kendine şunu sor, evet onsuz yaşayabilirim, peki onsuz yaşamak istiyor muyum?) düzelmesi için bir şans daha verebilirsin. tabi düzelmek istiyorsa..
eğer ben daha fazla bu stresle yaşamak istemiyorum diyorsan yoluna devam et derim.
sen güçlü bir kızsın!
- 2 Kasım 2012
- 135
- 24
- 48
Anladim ben bu çocuk çok simarmis iki ortam gördü kizlarla resim çekindi diye tamam ben oldum ayakları yapıyor şimdi onda ego tavan yapmis sen de üzerine düşüp egosunu daha da şişirme, 6 yilsa ona da alti yil sana da 6 yıl. Doğum gününde bile gayet kibar olmuşsun o ise tribe girmiş teşekkür edeceği yerde.daha düzgün kişiler çıkar karşına ve sürekli güçlü dur aglasan bile ona belli etme çünkü senle ilgili karakter analizi yapmaya başlamış bile.asıl ergen kendisi iki ortam gördü diye şekil değiştiriyorhemde nasıl gururum kırıldı.bide sabah msj atmisim gunaydin aşkım diye cevap yok gormedi msji bende saf saf çalışıyodur dedim bi baktim kafede çalıştığı diğer garson kizlarla resim koymuş başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Aradim napiyon askim dedim çalışıyorm dedi bi girdim ordan emin misin pek oye gorunmuyo dedim bi gunaydin demek yok milletle lak lak yapıyorsun orda dedim falan orsan başladı psikopat kıskanç muamelesi yapiyolar bana hem o hem arkadaşları benim olmadığım irtamda sabahtan aksama kadar o kizlarla çalışıyo hadi calismak neyse fotoğraf koymayıver ya dedim işine bak samimiyeti abartma dedim bide bana kıskanç olduğum icin ergen gibisin diyo birak su ergenliği az olgunlaş diyo iki kulak nedir ya resimde iki kulak yapmış kıza yavşak yavşak tavirların var dedim azıcık dikkat et asıl sen ergen gibisin elin kızina iki kulak yapan sensin dedim
Kuzum sevgilin muhtemelen başkasıyla birlikte. Yada yakında birileriyle arasında bişey olacak. Sende uzaktasın, o yakınında o ona daha cazip geliyor.
Üzülme diyeceğim ama çok acı çekeceksin. Klasik ama zaman herşeyin ilacı..
kendisine de dedim 1 yil ayri kaldık dayandm ölmedim alıştım yine yaparm dedim boyle acı çekeceğime oyle cekerim dedim
Teşekkür ederim onu çok seviyorum ayrilmak istemezdim ama buna katlanamam. Adam kızlarla fink atsın ben istemedikce bulusalim bile demesin gunaydn mesajinj esirgesin canı isterse arasn isterse aramasın bazen cok iyi cok düşer ustume bazen hiç sallamaz varmi yokmu belli değil ki zaten hic yanimda olamiyoki biseye moralim bozulsa onemli bi sunumum olsa falan hiç yanimda olmuyoki eksik hissediyorum sanki hayatimda kimse yok gbii. Konusurken bile konussak bile bi eksiklik oluyo. bilmiyorum seviyorum evet ama baska kizlara vakti olup bana olmaması kaldırilcak bisey değil. onu her oyle baskalariyla resmini gördükçe beynim uyuşyo dayanamıyorum. Benle bulusunca 2 ayda bi bulusmamza ragmen ben demesem resim cekinmiyo hergün gördüğü kizlarla resim cekinmek nedir. Hadi cekindin bunun sosyal medyada gorunmesi nedir bizim resmimizi koyuyo mesela ama bende koymazsam kaldırıyor sacmalıga bak o kizlar ekliyo mu senle resimlerini dedim onlarla resim eklerken onların da eklemesi şartını aramıyosun ama benle resim eklemiyosun dedim. Kaldırılcak seyler değil yani. Zaten surekli onlarla bide resim ekliyolar deliriyorum sanki burda sevgilisi yok azcik dikkat etcek insan hareketlerine insanlar da ne dusunur bu hem sevgilisi var hem bir suru kizla resim koyuyo bu kiz nasil kiz falan demezlermi
Anladim ben bu çocuk çok simarmis iki ortam gördü kizlarla resim çekindi diye tamam ben oldum ayakları yapıyor şimdi onda ego tavan yapmis sen de üzerine düşüp egosunu daha da şişirme, 6 yilsa ona da alti yil sana da 6 yıl. Doğum gününde bile gayet kibar olmuşsun o ise tribe girmiş teşekkür edeceği yerde.daha düzgün kişiler çıkar karşına ve sürekli güçlü dur aglasan bile ona belli etme çünkü senle ilgili karakter analizi yapmaya başlamış bile.asıl ergen kendisi iki ortam gördü diye şekil değiştiriyor
aynen oyle kizlarla resim falan cekinince hemen havalara giriyo zaten belli yani tavırlarindan. Ayrilinca da sen mutluysan ayrilmayalim a döndü aramaya basladi msj atiyo ayrilmayi bile beceremiyoruz falan dedi bende beceremeyen sensin ayrıldık 1 saat önce niye ariyosun dedim sktr cekerek mi ayrılcaksin benden dedi bide daha iyisini mi hakettin dedim bidaha sakın beni arama dedim. bilmiyorum belki sen gibi kalmak dogrusu belki değişmek hayalimdi senle evlenmek oyuzden tekrar tekrar denedm belkide problem bende bilmoyorum ama olmuyo bi türlü dedi bende sen problemin kendisisin dedim uzatmanin alemi yok bitti ben bunca hakareti yutamam arama bidaha beni dedim
1 sene boyunca onsuz kaldim unutamadim umarim bu kez yaparım cok tesekkur ederim yorumlar icin iyi geliyor çünkü psikolojim iyi deildi oyle bi davraniyo ki bu durumda bile kendimi suclu hissettiryo bana evlencektim senle falan hayaliymjs benle evlenmek faaln ulan 7 sene olcak daha anneni ikna edemedin daha aileler tanışmadı evlencekmiş çocukmu kandiriyon sen dedim okulum var isim gucum yok diyo ya yuru git ailenle de mi tanistiramiyosun dedim6 yıllık ilişki ama telefon ilişkisi. Daima bir mesafe ve daima engel üstüne kurulu bir ilişki.
Yaşınız da çok genç. Unutacaksın, hem de bir an bile aklına gelmeyecek.
Tecrübe Konuşuyor...
- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 23
- 32
Aynen boyle bir iliskim vardi sonrasinda onun icin onun oldugu sehire tasindim biseyler yasadik ve bana ben seni sadece yanimdayken seviyorum biseyler yasadik diye sonsuza kadar birlikte olacak degiliz dedi 18 yasimdaydim yeni bi sehre tek basima uni icin gelmistim her seyi onu dusunerek yapmistim.. Sonra cok buyuk bir bosluga dustum.. Simdi 22 yasindayim ve geri donup baktigimda nasil gercekleri gorememisim diyorum kendime.. erkek kadin meselesi degil bu yaninda olsan senle biseyler paylassa seni sever ama uzaktasin ve eminim ki onun eli armut toplamiyor :) hic dusunme bile arkana bakma hayatini yasa dunyaya bir kere geliyorsun yeni biriyle tanis yaninda olan istediginde gorebilecegin sana deger veren sen onu aramadiginda neden aramadi diye cildirabilen biri :)
- 13 Mart 2014
- 1.144
- 792
- 128
Başkası aklına girmiş bu cocugun
Tatlikiz, nedense (!) böyle konularda hep kendimi buluyorum. Ve senin gibi düşünüyorum. Üzülüyorum da. Yaşadıklarım aklıma geliyor
Aynen boyle bir iliskim vardi sonrasinda onun icin onun oldugu sehire tasindim biseyler yasadik ve bana ben seni sadece yanimdayken seviyorum biseyler yasadik diye sonsuza kadar birlikte olacak degiliz dedi 18 yasimdaydim yeni bi sehre tek basima uni icin gelmistim her seyi onu dusunerek yapmistim.. Sonra cok buyuk bir bosluga dustum.. Simdi 22 yasindayim ve geri donup baktigimda nasil gercekleri gorememisim diyorum kendime.. erkek kadin meselesi degil bu yaninda olsan senle biseyler paylassa seni sever ama uzaktasin ve eminim ki onun eli armut toplamiyor :) hic dusunme bile arkana bakma hayatini yasa dunyaya bir kere geliyorsun yeni biriyle tanis yaninda olan istediginde gorebilecegin sana deger veren sen onu aramadiginda neden aramadi diye cildirabilen biri :)
aynen beraberken cok iyi oluyo ayrlmaya kalkayim ayaklarima kapanir kapimda yatar gene birakmaz aynı şehirde olsak biliyorum bu durumda insan düşünüyo ozaman sadece dokunup sarılmak için mi seviyo diye
- 13 Mart 2014
- 1.144
- 792
- 128
- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 23
- 32
Aynen oyle iste.. Sana bir tavsiyem var bak ne durumdasin bilemem ama simdi bu konuyu kapat yorulmari filan bosver bu konu uzerine dusunme.. Elimde degil deme arkadaslarinla biseyler yap hemen ailenle biseyler yap farkli seylerle mesgul ol emin ol o su anda arkadaslariyla seni konusmuyor :) belki de o foto paylastigi is arkadaslariyla gulup egleniyor oyleyse sen de oyle yap ama gostermelik degil gercekten de baska seylere yogunlas arkadaslarinla takil eglen onun hakkinda dusunme konusma hic olmamis gibi davran beynini kandir emin ol her sey senin elinde dusunmemek aci cekmemek de senin elinde kendi hayatini ona endeksli yasama bu senin hayatin biraz bencil ol sen o var diye yasamiyorsun o seni mutlu etmek icin hayatinda sana ilgisiz davranip seni uzmek icin degil bunu unutma yalvarmasi da sen onu cok sevdigin icin seni yedekte tutmak kendini simartmak istediginden.. Hic sevmedi demiyorum ama belli ki artik bitmis heyecan istek sevgi...aynen beraberken cok iyi oluyo ayrlmaya kalkayim ayaklarima kapanir kapimda yatar gene birakmaz aynı şehirde olsak biliyorum bu durumda insan düşünüyo ozaman sadece dokunup sarılmak için mi seviyo diye
aynen beraberken cok iyi oluyo ayrlmaya kalkayim ayaklarima kapanir kapimda yatar gene birakmaz aynı şehirde olsak biliyorum bu durumda insan düşünüyo ozaman sadece dokunup sarılmak için mi seviyo diye[/QUOT
Sana karşı heyecanı bitmiş. Şu an aldatmiyorsa ve hayatinda biri yoksa bile olacak demektir bu. Erkekler boyle cunku. Yeni heyecan bulunca kendini kaptirmayacak iradeye sahip degil cogu. Bence bunlari sana yasatmadan, hazir da bitmisken onune bak derim ben.
Haklısın gerçekten şimdi sevgilisi varken kıza iki kulak yapip resim koyan adam yarin sarılıp koymayi da normal görür. Bide oyle tepki veriyoki resim cekiniyolardi girdim ne var bunda diyo normal geliyo
Aynen oyle iste.. Sana bir tavsiyem var bak ne durumdasin bilemem ama simdi bu konuyu kapat yorulmari filan bosver bu konu uzerine dusunme.. Elimde degil deme arkadaslarinla biseyler yap hemen ailenle biseyler yap farkli seylerle mesgul ol emin ol o su anda arkadaslariyla seni konusmuyor :) belki de o foto paylastigi is arkadaslariyla gulup egleniyor oyleyse sen de oyle yap ama gostermelik degil gercekten de baska seylere yogunlas arkadaslarinla takil eglen onun hakkinda dusunme konusma hic olmamis gibi davran beynini kandir emin ol her sey senin elinde dusunmemek aci cekmemek de senin elinde kendi hayatini ona endeksli yasama bu senin hayatin biraz bencil ol sen o var diye yasamiyorsun o seni mutlu etmek icin hayatinda sana ilgisiz davranip seni uzmek icin degil bunu unutma yalvarmasi da sen onu cok sevdigin icin seni yedekte tutmak kendini simartmak istediginden.. Hic sevmedi demiyorum ama belli ki artik bitmis heyecan istek sevgi...
Çok haklısın yalvarcak ayrilmak istemicek insan olayları bu raddeye getirmez yani haklısın saçmalık yaptığım onu düşünüp üzülmek. Dediğini yapmaya çalışacagim ve bi gun gelecek o yine pişman olacak bunu biliyorum ve ozamana kadar da yeni bi iliskiye başlamış olmayı diliyorum
Aynen oyle iste.. Sana bir tavsiyem var bak ne durumdasin bilemem ama simdi bu konuyu kapat yorulmari filan bosver bu konu uzerine dusunme.. Elimde degil deme arkadaslarinla biseyler yap hemen ailenle biseyler yap farkli seylerle mesgul ol emin ol o su anda arkadaslariyla seni konusmuyor :) belki de o foto paylastigi is arkadaslariyla gulup egleniyor oyleyse sen de oyle yap ama gostermelik degil gercekten de baska seylere yogunlas arkadaslarinla takil eglen onun hakkinda dusunme konusma hic olmamis gibi davran beynini kandir emin ol her sey senin elinde dusunmemek aci cekmemek de senin elinde kendi hayatini ona endeksli yasama bu senin hayatin biraz bencil ol sen o var diye yasamiyorsun o seni mutlu etmek icin hayatinda sana ilgisiz davranip seni uzmek icin degil bunu unutma yalvarmasi da sen onu cok sevdigin icin seni yedekte tutmak kendini simartmak istediginden.. Hic sevmedi demiyorum ama belli ki artik bitmis heyecan istek sevgi...
aslında herkes söyler o seni haketmiyo boye guzel kiz onun gibi birine bakmış bide kıymetni bilmiyo diyo. Güzel de bi kizim yani çirkin değilim çok teklif alıyorum ama onun bu tavirlarıyla benim kadar sevcek birini bulabilceģini hiç sanmıyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim her birinizin yazdıkları cok kıymetli beni kendime getiriyo ben ona yaptıklarımi bi baska erkege yapsam bas taci eder beni ne yapsam boş yani kiz basima adamı yemeğe çıkardım bana sımsıkı yapışcagına 3-5 günlük kizlar icin üzüyo ve buna da izin veren benim haklısın insanlar biz izin verdigimiz kadar uzebilirler bizi. Hem nasılsa onlayken de üzülüyorum ne fark varki mutlu etmiyo ki beni surekli baska kizlar surekli ilgisizlik özlem yaşatıyo bana onu hayatimdan sonsuza kadar silip hakedicek olanlara fırsat tanimam gerek..
- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 23
- 32
Aynen oyle canim bak sen de biliyorsun ne yapman gerektigini lutfen kendin icin uygula bunu.. Bu arada mezuniyetinde giyecegin elbise mevzusu vardi onu halledebildin mi ne yaptin merak ettim konu kapatilmis.. Ins ortak bi noktada bulusmus aranizi duzeltmissinizdir annenleaslında herkes söyler o seni haketmiyo boye guzel kiz onun gibi birine bakmış bide kıymetni bilmiyo diyo. Güzel de bi kizim yani çirkin değilim çok teklif alıyorum ama onun bu tavirlarıyla benim kadar sevcek birini bulabilceģini hiç sanmıyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim her birinizin yazdıkları cok kıymetli beni kendime getiriyo ben ona yaptıklarımi bi baska erkege yapsam bas taci eder beni ne yapsam boş yani kiz basima adamı yemeğe çıkardım bana sımsıkı yapışcagına 3-5 günlük kizlar icin üzüyo ve buna da izin veren benim haklısın insanlar biz izin verdigimiz kadar uzebilirler bizi. Hem nasılsa onlayken de üzülüyorum ne fark varki mutlu etmiyo ki beni surekli baska kizlar surekli ilgisizlik özlem yaşatıyo bana onu hayatimdan sonsuza kadar silip hakedicek olanlara fırsat tanimam gerek..
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.