• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıs-kanç-lık!

Kızı sildiğim halde tekrar eklenmesine kızın sürekli buna mesaj atmasına kızdım. Yani birinin sevgilisi beni silse tutup tekrar eklemem sevgilsii silmiş istemiyormuş diye sacma değilmi yani

ne gerekçeyle sildin ki kızı.ne sakınca vardı yani.gereksiz bi çekişme yaratmışsınız aranızda.hem sen hem de o.

Arkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
Yok artık ya, dibine kadar haksızsın. Kıskançlık tamamen özgüven eksikliğine bağlı gelişen bir davranış şeklidir. Belli ki özgüvenin yerlerde geziyor. Kıskandığın insan da sevgilinin abisinin müstakbel eşi. Akraban olacak, yüz yüze bakacağınız insan. Kendine mi güvenmiyorsun, sevgiline mi ? Bu kadar kıskançlık kabul edilemez. Acilen tedavi olman lazım, yoksa kimse çekmez bu kadarını benden söylemesi.

ne gerekçeyle sildin ki kızı.ne sakınca vardı yani.gereksiz bi çekişme yaratmışsınız aranızda.hem sen hem de o.
İki aylık ilişkide hemen eklemesine sinir oldum ben iki yıldır sevgliyim gidip be kardeşini ne abisini ekledim. Sildiğin zaman ciddi bişey yoktu aralrnda evlenme kararları bikaç günlük olay. Ciddi bişey yokken eklemesine sinir oldum Hadi ben sildim bi yanlışlık yapıp kızın tkrar eklemesine ayrı bi snir oldum. Yani sen silsen birini sevglnn fcesinden tutup tkrar ekleseler hosmu bu durum ben buna snirlendim

bence sizin ilişkiniz abisinin ilişkisi kadar resmiyet kazanmadığı için kızı rakip gibi görmüşsünüz
sağlıksız düşünceleriniz var her insanın olabileceği gibi canım
biraz sakin düşünün ve olayların içnde değilde biraz daha yukardan bakarsan
olay küçülecek sen büyüyeceksin ben sorunlarımı genelde böyle çözerim
hislerin çok insani ama neden hissettiğimizi bilmeden suçlarız karşıyı çoğu zaman

Malesef biliyorlar :) svgilime sölemişler üzernden haftalar gecmesine ragmen nedn sildi falan diye o da oldu bitti uzatmayın diyip kapatmş. Suan konusu dahi acılmıyor. Mesajları aramları var işte kızın bi o kadat :)
Tamamen haksızsınız, üstelik aileyede çok kötü bir imaj vermişsiniz. Kıskançlığınız hastalık derecesinde ve hiçbir ana baba çocuklarının bu kadar kısıtlanmasını istemezler. Yarın birgün aranızda sorun çıksa sevgilinize " boşver o kızı" diyeceklerinden emin olabilirsiniz.

İki aylık ilişkide hemen eklemesine sinir oldum ben iki yıldır sevgliyim gidip be kardeşini ne abisini ekledim. Sildiğin zaman ciddi bişey yoktu aralrnda evlenme kararları bikaç günlük olay. Ciddi bişey yokken eklemesine sinir oldum Hadi ben sildim bi yanlışlık yapıp kızın tkrar eklemesine ayrı bi snir oldum. Yani sen silsen birini sevglnn fcesinden tutup tkrar ekleseler hosmu bu durum ben buna snirlendim

sen eklemezsin o ekler.sen soğuksundur nerde durmasını biliyosundur o sıcakkanlıdır giirişkendir.herkesin karakteri farklı.sırf sizden farklı diye sinir olmanız garip.alınmayın ama biraz kıskanmışsınız o yüzden bu tepkiniz.kızın tekrar eklemesi de yanlış tabi.ama siz kendi davranışınızla duruşunuzla ilgilenin sadece bence.

Eğer günün birinde ikiniz de o aileye gelin olarak girerseniz ailenin çıkıntısı, sevilmeyen gelini sen olacaksın. Dışlanmayı garantilemişsin tebrikler.

Ben iki tarafın tepkilerini de normal görmedim. Sizin kıskançlığınız fazla abartı. Kızın bunu sezip sizle inatlaşması ayrı bir konu.Sevgilinizin hoşlanmadığınız bir hareketi devam ettirmesi ayrı bir konu..

Sevgilinizin ağabeyinin sevdiği evlenmeye hazırlandığu kızdan mı kıskanıyorsunız pes yani facren eklese ne olacak silmek ne yani sevgilisinr ulaşamayınca kardrşini arıyor nerede diye ne var bunda kendinize mi sevgilinize mi güvenmiyorsunuz evlendiklerinde hep görüşeceksiniz o zaman sizi düşünemiyorum dışardaki kızlara karşı ne önlem alıyorsunuz.yazık kıza sizinle işi zor

Ben aile icindeki kiskancligi anlayamam.
Benim kardesimin gorustugu cocuk, kardesimi esimden kiskandigi an mudahale ettim, kardesime de tavrimi belirttim.
Neticede yurumedi.
İyi de oldu.
Yok artik yani.
Her seyin bir usulu, bir oluru- olmazi var.

Siz boyle yaptikca aile de sizi kiskanc ve agresif diye mimleyecek, kendi ipinizi cekiyorsunuz durduk yere.

Arkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
Sevgi teleskoptan bakar, kıskançlık ise mikroskoptan ... Bu geldi aklıma

Pisman olcaginiz seyler yapmayin ilerde yuzyuze bakicaksiniz

kızın bı hareketınden işkillenmen gerekır
yoksa sadece mesaj atmasında ne var
şahsen sevgılımın kardeşi olsa sırf aılelerıne gırmek kendımı sevdırmek ıcın bahane bulur yıne sorarım abin nerde dıye belkı de aıleden olmak istıyor

kız çirkin dıyosun nesını kıskandın o zaman, ya kızda bısey var hıssettın ya da sen gozu acılmamış kıskanc bırısın anlamsız

Allah akil fikir versin arkadasim, sen basini bir yere mi carptin, gozune perde mi indi, buyu mu yaptilar sana ne oldu kizzz

cok ama cok yanlis yoldasin, cok ama cok haksizsin
boyle devam edersen, cok kiskandigin bir sevgilin kalmayacak haberin olsun

Ohooooo sen şimdiden eltilige baslamissin

Böyle devam ederseniz aile sizi silecek haberiniz yok.

:KK45:
Kızı sildiğim halde tekrar eklenmesine kızın sürekli buna mesaj atmasına kızdım. Yani birinin sevgilisi beni silse tutup tekrar eklemem sevgilsii silmiş istemiyormuş diye sacma değilmi yani
Sende aynisini onun sevgilisine yap

Back
X