k.peder sorunu

SAfsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.562
1.440
Sorun duzeldigi icin silmek geregi duydum konuyu. K.p psikolojik bir buhran geciriyordu sanirim. Artik kendine geldi ve eski haline döndüsorun kalmadi.

Son düzenleme:
Kimsenin kölesi değilsin.Gitmek istemiyorsan gitmezsin.Alınmış küsmüşmüş.Boşver bunları.Senden daha kıymetli mi

barı maasını versın sıgortanı yapsın hıc degılse

Babanın hayrına yapmıyorsun herhalde, bu işleri yaptırırken sana para veriyor mu ?
Para vermiyorsa bir dakika durmana gerek yok mutlu değilsen, para veriyorsa da yine istemezsen parayı da işi de bırakırsın.
Yani çok zor bir denklem değil. Parayı veren düdüğü çalar ne yazık ki.

Size güvenidükkân açtı tuvalet temizlemek falan ne demek deli mi ne

Cocuklarina guvenip dukkan acti. Ama herkesi kacirdi yaninda he solede bir sey var biz kayinpederin evinde oturuyoruz su an. Ve onun icin bir kredi cektim hep kendi safligimdan. Simdi krediyi odemezse diyede korkuyorum. Adam dukkan acinca bir degisti cunku

Valla canim para icin gelmedim buraya evet para veriyor sigortam var ama beni cagirirken kIzim gel kasada dur diye cagirdi. Gittikce cigrindan cikti olaylar. Ustelik allaha sukur meslegimde var. Muhasebeciyim o donem calismiyordum kendi isimiz nasilsa diye destek olmak istedim ama tamamen ezildim

çırak bulsun bir tane kendine kp

1 elemanimiz var ama yetisemiyor. Zaten bunlari yapmami kynpeder solemiyor. Ama isler yetismeyince mecbir yapiyorum. Zamanla ole bir duruma geldiko yapmadigim.zaman surat asar oldu.

zor bir durum ama ozaman ikinci çırak alsın kendine, gerçi sizin ihtiyacınız var mı bilmiyorum paraya ama bu devirde kimin ihtiyacı yokki

bir tane daha yardımcı alsın kendine enzaından tuvalart temizlemek için..açıkça söyle baba tek başıma yapamıyorum yoruluyorum diye...

buarada sigortanın ödenmesi senin yararına...

zor bir durum ama ozaman ikinci çırak alsın kendine, gerçi sizin ihtiyacınız var mı bilmiyorum paraya ama bu devirde kimin ihtiyacı yokki

Canim calismwzsam sıknti yasamam. ama en basta dedigim gibi gelme sebebim
1 esime kusmesin diye. Kotu olmalarini istemem babasi sonucta
2 tek basina kalicakti cok yipraniyor sabah 6 gece 1 paso dukkanda destek olurum dedim
3 kpeder icin kredi cektim gitmezsem almam zor olur diye geldim

bir tane daha yardımcı alsın kendine enzaından tuvalart temizlemek için..açıkça söyle baba tek başıma yapamıyorum yoruluyorum diye...

buarada sigortanın ödenmesi senin yararına...

Ortak aldi yanina onlarinda 2.oglu varmis ben yabancilarla kendi dukkanimda eleman gibi calismak istemiyorum. Zaten esimde gelmemi istwmiyor. Yaklasik 1 ay once 1 mevzu oldu kesinlikle gitmiceksin dedi. Ama ben sabah kalkkip geldim. Vicdan yapiyorum dayanamiyorum. Bundan kurtulmam lazim

maaş alıyormusun?
eşinin dayanamadıgına sen ıyı dayanmısın

Sen vicdan yapiyorsun ama kayinpeder yapmiyor.

Ewet ole bole degil gunlerdir icim icimi yiyor. Cunku biz hic bir zaman kaynana kayinpeder gelin olmadik onlar benim anne babam ben onlarin kiziydim. Kaynanamla su zamana kadar h9c sorun yasamadik. Allah razi olsun ondan. Birazda onun etkisi var kayinpeder savurgandir cok borc yapmisti bem toparladim. Kadin uzuluyordu. Onca sene calismis ev almis kendine simdi borca batmak zor geliyor. Ama kayinpeder anlamiyor

eşin ne iş yapıyo şimdi

Esim elektrik teknisyeni canim. Bizimki tamamen salaklik aslinda mesleklerimizi birakip babamiza destwk olmak istedik ama olmadi o anlamadi. Esim allaha sukur isin neresinden donersen kardir diyerwk cikti. Buyuk bir firmada su an . babasnin yaninda aldigindan 2 katini yeri geliyo daha fazlasini aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…