- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
azmıs canım ne kadar kalıyorsun dukkandaGunluk 40 lira falan aliyorum harclik gibi. Esim 1 sene dayandi. Benim daha 4 ay oldu ama tak etti canima
emınım cok yoruluyorsundur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azmıs canım ne kadar kalıyorsun dukkandaGunluk 40 lira falan aliyorum harclik gibi. Esim 1 sene dayandi. Benim daha 4 ay oldu ama tak etti canima
Sabah 9bucuk gibi geliyorum. Aksam 6da cikiyorum. Butun gun ayaktayim ve sacma sapan insanlarla ugrasiyorum. Ki hic aliskin olmadigim bir durum. Ewet zorlaniyorum cumartesi gunleri 8de 9 da cikiyorum pazar tatil. Spora gidiyordum yetisemedigim icin parasni odememe ragmen gidemiyorumazmıs canım ne kadar kalıyorsun dukkanda
emınım cok yoruluyorsundur
anladım esının durumu nedır ne dıyor?Sabah 9bucuk gibi geliyorum. Aksam 6da cikiyorum. Butun gun ayaktayim ve sacma sapan insanlarla ugrasiyorum. Ki hic aliskin olmadigim bir durum. Ewet zorlaniyorum cumartesi gunleri 8de 9 da cikiyorum pazar tatil. Spora gidiyordum yetisemedigim icin parasni odememe ragmen gidemiyorum
Siz olmasanız sizin yerinize "yabancı" birini bulması gerek ve ona her işi yaptıramaz çünkü elin oğlu daha kolay rest çeker. Konuştunuz mu siz bu konuyu onunla? Destek olma amaçlı da gitmiş olsanız verdiği parayı hakediyorsunuz, yani öyle bedavaya adam çalıştırmak gibi bir dünya yok. O sizin hakkınız. Ama para veriyor diye bu dert çekilmek zorunda değil, sonuçta en başta sizi ezmemesi gerekirdi bence. Bilmiyorum bir de kadınsınız sonuçta siz, kim olursa olsun size kafasına göre iş veremez orada, her şeyi yapmanızı bekleyemez.Kizlar merhaba
Bir konuda fikrinize ihtiyacim var vicdanimla beynim arasinda sıkıstım cunku.
Yaklasik 1bucuk senelik evliyim k.pederim biz evlendikten sonra bir dukkam acti ve esimi kaynimida yaninda calistirmak istedi. Onlarda babalarina destek icin gittiler. Tam 3 ay harclik haricinde maas falan almadilar ki biz yeni evliydik ve kiradaydik. Esim sabah 6 da gidip gece 10 da 12 de geliyordu. Bizi ne kadar olumsuz etkiledigini siz dusunun. Arada gecen bir suru olaylar sonrasinda esim dayanamadi ve ayrildi babasinin yanindan. Ilk degildi bu daha oncede.cikmis babasina kiyamayip geri donmustu. Bu defa kararliydi. Kayinpeder kizdi hemde baya. Kaynmda sehir disindaydi uzun bir sure tek basina kalicakti. Hem kayinpedere kiyamadigim icin hemde esime kizip kusmesin diye ben gelirim dedim ama kasaya telefonlara bakmak icin. Tabi zamanla bu ocak yakmak yerlere paspas cekmek tuvalet yikamak servis yapmaya kadar gitti. Inanin cok zoruma gidiyor ama tek kalirsa yetisemez babam sonucda diye geldim dayandim. Artik benide eleman olarak gormeye basladi ve bir is olsa benim yapmami bekliyor yerinden kalkmiyor. Otursam gozune batiyor. Surati asiliyor. Bu bole uzar gider . lafin kisasi pazartesi ortak gwlicek yanina. 1 ay sonrada adamin 2 oglu gelicek. Gelmek istemedigimi soledim ama gelmemi istiyor. Surat asiyor trip atiyor resmen. Dunde hastalandim gelmedim soran elemanlara gelmedi iste bosver demis . inanmamis yani kizmis. Napmam gerekiyor gelmem mi dogru gelmemem mi cok kararsizim
anladım esının durumu nedır ne dıyor?
cafe gıbı bır yerde calıstıgınızı dusunuorumda o durumdan hosnut mu?
bence esınız gıtmek ıstemedıgınızı soylemelı artık
Siz olmasanız sizin yerinize "yabancı" birini bulması gerek ve ona her işi yaptıramaz çünkü elin oğlu daha kolay rest çeker. Konuştunuz mu siz bu konuyu onunla? Destek olma amaçlı da gitmiş olsanız verdiği parayı hakediyorsunuz, yani öyle bedavaya adam çalıştırmak gibi bir dünya yok. O sizin hakkınız. Ama para veriyor diye bu dert çekilmek zorunda değil, sonuçta en başta sizi ezmemesi gerekirdi bence.
atarsa atsın ohh kendine gelin değil köle almış sankiKizlar merhaba
Yaklasik 1bucuk senelik evliyim k.pederim biz evlendikten sonra bir dukkam acti ve esimi kaynimida yaninda calistirmak istedi. Onlarda babalarina destek icin gittiler. Tam 3 ay harclik haricinde maas falan almadilar ki biz yeni evliydik ve kiradaydik. Esim sabah 6 da gidip gece 10 da 12 de geliyordu. Bizi ne kadar olumsuz etkiledigini siz dusunun. Arada gecen bir suru olaylar sonrasinda esim dayanamadi ve ayrildi babasinin yanindan. Ilk degildi bu daha oncede.cikmis babasina kiyamayip geri donmustu. Bu defa kararliydi. Kayinpeder kizdi hemde baya. Kaynmda sehir disindaydi uzun bir sure tek basina kalicakti. Hem kayinpedere kiyamadigim icin hemde esime kizip kusmesin diye ben gelirim dedim ama kasaya telefonlara bakmak icin. Tabi zamanla bu ocak yakmak yerlere paspas cekmek tuvalet yikamak servis yapmaya kadar gitti. Inanin cok zoruma gidiyor ama tek kalirsa yetisemez babam sonucda diye geldim dayandim. Artik benide eleman olarak gormeye basladi ve bir is olsa benim yapmami bekliyor yerinden kalkmiyor. Otursam gozune batiyor. Surati asiliyor. Bu bole uzar gider . lafin kisasi pazartesi ortak gwlicek yanina. 1 ay sonrada adamin 2 oglu gelicek. Gelmek istemedigimi soledim ama gelmemi istiyor. Surat asiyor trip atiyor resmen. Dunde hastalandim gelmedim soran elemanlara gelmedi iste bosver demis . inanmamis yani kizmis. Napmam gerekiyor gelmem mi dogru gelmemem mi cok kararsizim
atarsa atsın ohh kendine gelin değil köle almış sanki
kendi öz oğulları kaçmış sen mi çekeceksin derdini kaç kurtul.
Bunu acikladim canm en basta esimle kotu olmadinlar diye. Sonra kayinval8deme kiyamadim anne gibidir bana. Kayinpeder cok borc yapti ben toparladm biraz gelince. Kredi ckmstk kaynpeder icin benm adma onu rahat alabilmek icin. Ve cok yalnz kaldi psikoljisi bozuldu yiprandi normalde hic bole degildir. Kiyamadim iste destek olmakbistedim ama bende yiprandimKocan bile gitmiyoken sen neden gidiyosun ki?
Ortak aldi yanina onlarinda 2.oglu varmis ben yabancilarla kendi dukkanimda eleman gibi calismak istemiyorum. Zaten esimde gelmemi istwmiyor. Yaklasik 1 ay once 1 mevzu oldu kesinlikle gitmiceksin dedi. Ama ben sabah kalkkip geldim. Vicdan yapiyorum dayanamiyorum. Bundan kurtulmam lazim
Esimle pek konusmuyor ki o soylerse tartisirlar. Kaynanama dedim o konuscak ama tepkisi ne olur bilmiyorum. Bana gelip bir sey demez. Esimexe demez ama kaynanama solenicektir. Hep sen simartiyorsun diye kadina dusman kesiliyoreşin söylesim babasına artık gelmicek çalışmasını istiyorum diye..yapacak tek şey bu..
umarım sorun çıkmadan halledersiniz..Esimle pek konusmuyor ki o soylerse tartisirlar. Kaynanama dedim o konuscak ama tepkisi ne olur bilmiyorum. Bana gelip bir sey demez. Esimexe demez ama kaynanama solenicektir. Hep sen simartiyorsun diye kadina dusman kesiliyor
Hem yanında başka çalışanlar varken sizin tuvalete varana kadar temizlemeniz ne kadar doğru? Bunun ayrimini yapamiyor musunuz??
Sinirlendim kusura bakmayin, hormonlarım tavan yapti yine
Lokanta tarzi bir yer canimKAYINPEDERINIZLE NE DUKKANI ISLETIYORSUNUZ MERAK ETTİM DE.
Ben senin yerinde olsam hic bulasmazdim.cirpindikca batmissin anladigim kadariyla..esinle konus gitmek istemiyorum artik de.babasina soylesin.oda olmuyosa kv dene soyleBunu acikladim canm en basta esimle kotu olmadinlar diye. Sonra kayinval8deme kiyamadim anne gibidir bana. Kayinpeder cok borc yapti ben toparladm biraz gelince. Kredi ckmstk kaynpeder icin benm adma onu rahat alabilmek icin. Ve cok yalnz kaldi psikoljisi bozuldu yiprandi normalde hic bole degildir. Kiyamadim iste destek olmakbistedim ama bende yiprandim
tutsun ıkı eleman calıstırıversın ne evlatları ne sız onun kolesı degılsınız kusura bakmasın..!!Kizlar merhaba