k.peder sorunu

azmıs canım ne kadar kalıyorsun dukkanda
emınım cok yoruluyorsundur
Sabah 9bucuk gibi geliyorum. Aksam 6da cikiyorum. Butun gun ayaktayim ve sacma sapan insanlarla ugrasiyorum. Ki hic aliskin olmadigim bir durum. Ewet zorlaniyorum cumartesi gunleri 8de 9 da cikiyorum pazar tatil. Spora gidiyordum yetisemedigim icin parasni odememe ragmen gidemiyorum

Sabah 9bucuk gibi geliyorum. Aksam 6da cikiyorum. Butun gun ayaktayim ve sacma sapan insanlarla ugrasiyorum. Ki hic aliskin olmadigim bir durum. Ewet zorlaniyorum cumartesi gunleri 8de 9 da cikiyorum pazar tatil. Spora gidiyordum yetisemedigim icin parasni odememe ragmen gidemiyorum
anladım esının durumu nedır ne dıyor?
cafe gıbı bır yerde calıstıgınızı dusunuorumda o durumdan hosnut mu?
bence esınız gıtmek ıstemedıgınızı soylemelı artık

Kizlar merhaba

Bir konuda fikrinize ihtiyacim var vicdanimla beynim arasinda sıkıstım cunku.

Yaklasik 1bucuk senelik evliyim k.pederim biz evlendikten sonra bir dukkam acti ve esimi kaynimida yaninda calistirmak istedi. Onlarda babalarina destek icin gittiler. Tam 3 ay harclik haricinde maas falan almadilar ki biz yeni evliydik ve kiradaydik. Esim sabah 6 da gidip gece 10 da 12 de geliyordu. Bizi ne kadar olumsuz etkiledigini siz dusunun. Arada gecen bir suru olaylar sonrasinda esim dayanamadi ve ayrildi babasinin yanindan. Ilk degildi bu daha oncede.cikmis babasina kiyamayip geri donmustu. Bu defa kararliydi. Kayinpeder kizdi hemde baya. Kaynmda sehir disindaydi uzun bir sure tek basina kalicakti. Hem kayinpedere kiyamadigim icin hemde esime kizip kusmesin diye ben gelirim dedim ama kasaya telefonlara bakmak icin. Tabi zamanla bu ocak yakmak yerlere paspas cekmek tuvalet yikamak servis yapmaya kadar gitti. Inanin cok zoruma gidiyor ama tek kalirsa yetisemez babam sonucda diye geldim dayandim. Artik benide eleman olarak gormeye basladi ve bir is olsa benim yapmami bekliyor yerinden kalkmiyor. Otursam gozune batiyor. Surati asiliyor. Bu bole uzar gider . lafin kisasi pazartesi ortak gwlicek yanina. 1 ay sonrada adamin 2 oglu gelicek. Gelmek istemedigimi soledim ama gelmemi istiyor. Surat asiyor trip atiyor resmen. Dunde hastalandim gelmedim soran elemanlara gelmedi iste bosver demis . inanmamis yani kizmis. Napmam gerekiyor gelmem mi dogru gelmemem mi cok kararsizim
Siz olmasanız sizin yerinize "yabancı" birini bulması gerek ve ona her işi yaptıramaz çünkü elin oğlu daha kolay rest çeker. Konuştunuz mu siz bu konuyu onunla? Destek olma amaçlı da gitmiş olsanız verdiği parayı hakediyorsunuz, yani öyle bedavaya adam çalıştırmak gibi bir dünya yok. O sizin hakkınız. Ama para veriyor diye bu dert çekilmek zorunda değil, sonuçta en başta sizi ezmemesi gerekirdi bence. Bilmiyorum bir de kadınsınız sonuçta siz, kim olursa olsun size kafasına göre iş veremez orada, her şeyi yapmanızı bekleyemez.

anladım esının durumu nedır ne dıyor?
cafe gıbı bır yerde calıstıgınızı dusunuorumda o durumdan hosnut mu?
bence esınız gıtmek ıstemedıgınızı soylemelı artık

Esim hic memnun degil bir kere cok kizdi kesinlikle gitmiceksin dedi ama ben dayanamadim sabh kalkip geldim. Esimin pek yuzune bakmiyor kpeder birdan ayrildi diye yine ben idare ediyordum arayi. Zaten kiyafet yuzunden cok sorun yasiyoruz acik bir bayanim. Gunluk kiyafetlerimi burda giyince sorun cikiyor. Kisin sorun olmuyordu ama yaz geldi

Siz olmasanız sizin yerinize "yabancı" birini bulması gerek ve ona her işi yaptıramaz çünkü elin oğlu daha kolay rest çeker. Konuştunuz mu siz bu konuyu onunla? Destek olma amaçlı da gitmiş olsanız verdiği parayı hakediyorsunuz, yani öyle bedavaya adam çalıştırmak gibi bir dünya yok. O sizin hakkınız. Ama para veriyor diye bu dert çekilmek zorunda değil, sonuçta en başta sizi ezmemesi gerekirdi bence.

Onunla konusamiyorum cunku ters konusuyor kizinca yada hic cevap vermiyor beni kirmamak icin buda beni deli ediyor. Inanin parasinda degilim gecen kis 2 ay para almadan geldim yardima. Al kizim buda senin hqrcligin olsun bile demedi sikntida etmedim. Ama para verince elemani saniyor galba bilmiyorum. Lafa gelince o benim kizim kasada dursa yeter bi tanedir benim gelinim diyor. Anlayamiyorum

Kizlar merhaba

Yaklasik 1bucuk senelik evliyim k.pederim biz evlendikten sonra bir dukkam acti ve esimi kaynimida yaninda calistirmak istedi. Onlarda babalarina destek icin gittiler. Tam 3 ay harclik haricinde maas falan almadilar ki biz yeni evliydik ve kiradaydik. Esim sabah 6 da gidip gece 10 da 12 de geliyordu. Bizi ne kadar olumsuz etkiledigini siz dusunun. Arada gecen bir suru olaylar sonrasinda esim dayanamadi ve ayrildi babasinin yanindan. Ilk degildi bu daha oncede.cikmis babasina kiyamayip geri donmustu. Bu defa kararliydi. Kayinpeder kizdi hemde baya. Kaynmda sehir disindaydi uzun bir sure tek basina kalicakti. Hem kayinpedere kiyamadigim icin hemde esime kizip kusmesin diye ben gelirim dedim ama kasaya telefonlara bakmak icin. Tabi zamanla bu ocak yakmak yerlere paspas cekmek tuvalet yikamak servis yapmaya kadar gitti. Inanin cok zoruma gidiyor ama tek kalirsa yetisemez babam sonucda diye geldim dayandim. Artik benide eleman olarak gormeye basladi ve bir is olsa benim yapmami bekliyor yerinden kalkmiyor. Otursam gozune batiyor. Surati asiliyor. Bu bole uzar gider . lafin kisasi pazartesi ortak gwlicek yanina. 1 ay sonrada adamin 2 oglu gelicek. Gelmek istemedigimi soledim ama gelmemi istiyor. Surat asiyor trip atiyor resmen. Dunde hastalandim gelmedim soran elemanlara gelmedi iste bosver demis . inanmamis yani kizmis. Napmam gerekiyor gelmem mi dogru gelmemem mi cok kararsizim
atarsa atsın ohh kendine gelin değil köle almış sanki

kendi öz oğulları kaçmış sen mi çekeceksin derdini kaç kurtul.

Kocan bile gitmiyoken sen neden gidiyosun ki?
Bunu acikladim canm en basta esimle kotu olmadinlar diye. Sonra kayinval8deme kiyamadim anne gibidir bana. Kayinpeder cok borc yapti ben toparladm biraz gelince. Kredi ckmstk kaynpeder icin benm adma onu rahat alabilmek icin. Ve cok yalnz kaldi psikoljisi bozuldu yiprandi normalde hic bole degildir. Kiyamadim iste destek olmakbistedim ama bende yiprandim

Ortak aldi yanina onlarinda 2.oglu varmis ben yabancilarla kendi dukkanimda eleman gibi calismak istemiyorum. Zaten esimde gelmemi istwmiyor. Yaklasik 1 ay once 1 mevzu oldu kesinlikle gitmiceksin dedi. Ama ben sabah kalkkip geldim. Vicdan yapiyorum dayanamiyorum. Bundan kurtulmam lazim

eşin söylesim babasına artık gelmicek çalışmasını istiyorum diye..yapacak tek şey bu..

eşin söylesim babasına artık gelmicek çalışmasını istiyorum diye..yapacak tek şey bu..
Esimle pek konusmuyor ki o soylerse tartisirlar. Kaynanama dedim o konuscak ama tepkisi ne olur bilmiyorum. Bana gelip bir sey demez. Esimexe demez ama kaynanama solenicektir. Hep sen simartiyorsun diye kadina dusman kesiliyor

Esimle pek konusmuyor ki o soylerse tartisirlar. Kaynanama dedim o konuscak ama tepkisi ne olur bilmiyorum. Bana gelip bir sey demez. Esimexe demez ama kaynanama solenicektir. Hep sen simartiyorsun diye kadina dusman kesiliyor
umarım sorun çıkmadan halledersiniz..

Ay bi de soruyor musunuz ne yapmam lazım sizce diye?

Tabi ki gitmeyeceksin yani. Evlatlarina güvenip açmış, onlar gitmiş siz tuvalete kadar temizlemissiniz daha ne olacak?

Bırakın kuserse küssün, yapamıyorum evimin işleri aksiyor valla sıkıldım deyin açık açık.. Baska yerde çalışıp çıkarken bile bu kadar açıklama yapmıyorsunuz. Alsin yanına bi elaman, size verene kadar ona versin... Hayret yaa, kendi kızı olsa kasadan kaldırmaz :63:

Hem yanında başka çalışanlar varken sizin tuvalete varana kadar temizlemeniz ne kadar doğru? Bunun ayrimini yapamiyor musunuz??

Sinirlendim kusura bakmayin, hormonlarım tavan yapti yine :KK53:

Hem yanında başka çalışanlar varken sizin tuvalete varana kadar temizlemeniz ne kadar doğru? Bunun ayrimini yapamiyor musunuz??

Sinirlendim kusura bakmayin, hormonlarım tavan yapti yine :KK53:

Tabiki yapiyorum . tuvalete takilmis herkes o sole ki orayi bende kullaniyorum ve heryer camur oluyor bende raht ed3miyrm icerdeki paspasla siliyrm yerleri. Tabi bu bile rahatsiz ediyor beni. Ama benim derdim bu kadar seye ragmen vicdanimla basedememem.

Bunu acikladim canm en basta esimle kotu olmadinlar diye. Sonra kayinval8deme kiyamadim anne gibidir bana. Kayinpeder cok borc yapti ben toparladm biraz gelince. Kredi ckmstk kaynpeder icin benm adma onu rahat alabilmek icin. Ve cok yalnz kaldi psikoljisi bozuldu yiprandi normalde hic bole degildir. Kiyamadim iste destek olmakbistedim ama bende yiprandim
Ben senin yerinde olsam hic bulasmazdim.cirpindikca batmissin anladigim kadariyla..esinle konus gitmek istemiyorum artik de.babasina soylesin.oda olmuyosa kv dene soyle

Kizlar merhaba

tutsun ıkı eleman calıstırıversın ne evlatları ne sız onun kolesı degılsınız kusura bakmasın..!!

X