k.peder sorunu

ben olsam gitmem... sonuçta elinizden gelen destegi vermişsisnz buzamana kadar köle değilsiniz ya

sanırım para veriyor diye herşeyi yapmanızı istiyor

bizim buralarda bir söz var verdiğin 1 yumurta canımı aldın dürte dürte diye sizinki ona dönmüş

Ben senin yerinde olsam hic bulasmazdim.cirpindikca batmissin anladigim kadariyla..esinle konus gitmek istemiyorum artik de.babasina soylesin.oda olmuyosa kv dene soyle

Ewet ole oldu. Cok sacma bir durum farkindayim ama rahatlamak istedim buraya yazarak baskasi olsa ne yapardi bilmek istedim. Inanin ole kolayda olmuyor rest cekmek. Ama kaynvalidem konuscak aksam. Bir sey der mi wsolenir falan ama bana degil arkamdan solenir

tutsun ıkı eleman calıstırıversın ne evlatları ne sız onun kolesı degılsınız kusura bakmasın..!!
Elemanlarlada gecinmiyor ki . 2 gunde kaciyor gelen. 1 senede 40 milyar borc yapti. 4 ayda 10 mlyar kadarni ben birda toparlattirdim kapattirdim. Cok zora kalirsam evi satarim oderim dio. O evde bizim oturdugumuz ev oluyor

ben olsam gitmem... sonuçta elinizden gelen destegi vermişsisnz buzamana kadar köle değilsiniz ya

sanırım para veriyor diye herşeyi yapmanızı istiyor

bizim buralarda bir söz var verdiğin 1 yumurta canımı aldın dürte dürte diye sizinki ona dönmüş

Para vermedigi zamanda boleydi. Kayinvalidem yardima geliyor ona bile bir suru laf soluyor. Cok tuhaflasti zaten anlamiyoruz onu artik.

Kizlar merhaba

Bir konuda fikrinize ihtiyacim var vicdanimla beynim arasinda sıkıstım cunku.

Yaklasik 1bucuk senelik evliyim k.pederim biz evlendikten sonra bir dukkam acti ve esimi kaynimida yaninda calistirmak istedi. Onlarda babalarina destek icin gittiler. Tam 3 ay harclik haricinde maas falan almadilar ki biz yeni evliydik ve kiradaydik. Esim sabah 6 da gidip gece 10 da 12 de geliyordu. Bizi ne kadar olumsuz etkiledigini siz dusunun. Arada gecen bir suru olaylar sonrasinda esim dayanamadi ve ayrildi babasinin yanindan. Ilk degildi bu daha oncede.cikmis babasina kiyamayip geri donmustu. Bu defa kararliydi. Kayinpeder kizdi hemde baya. Kaynmda sehir disindaydi uzun bir sure tek basina kalicakti. Hem kayinpedere kiyamadigim icin hemde esime kizip kusmesin diye ben gelirim dedim ama kasaya telefonlara bakmak icin. Tabi zamanla bu ocak yakmak yerlere paspas cekmek tuvalet yikamak servis yapmaya kadar gitti. Inanin cok zoruma gidiyor ama tek kalirsa yetisemez babam sonucda diye geldim dayandim. Artik benide eleman olarak gormeye basladi ve bir is olsa benim yapmami bekliyor yerinden kalkmiyor. Otursam gozune batiyor. Surati asiliyor. Bu bole uzar gider . lafin kisasi pazartesi ortak gwlicek yanina. 1 ay sonrada adamin 2 oglu gelicek. Gelmek istemedigimi soledim ama gelmemi istiyor. Surat asiyor trip atiyor resmen. Dunde hastalandim gelmedim soran elemanlara gelmedi iste bosver demis . inanmamis yani kizmis. Napmam gerekiyor gelmem mi dogru gelmemem mi cok kararsizim
yaşlılarla buyuklerle anlaşmak çok zor ben şahsen kayınpederimle asla çalışamam

öyleyse size nazının geçtiginin farkında her dediğimi yaparlar havasında
Sanirim nazinin gectigi degilde mecbir yapicaklar havasinda. Esim birdan.cikarkende ekmek burda geri gelcen yine diye arkasindan laf yapmisti. Ona destek olmaya caliatigimizin farkinda degil. Hayla bana destek olmadiniz diye kayinvalideme ve esime laf soler tabi arkalarindan

Ewet ole oldu. Cok sacma bir durum farkindayim ama rahatlamak istedim buraya yazarak baskasi olsa ne yapardi bilmek istedim. Inanin ole kolayda olmuyor rest cekmek. Ama kaynvalidem konuscak aksam. Bir sey der mi wsolenir falan ama bana degil arkamdan solenir
peki kardesler toplanip bi karar alinsa i dukkani k.peder degil de gencler isletse? Yuzde hesabi calisirsiniz karismasin yeter ki.

Sanirim nazinin gectigi degilde mecbir yapicaklar havasinda. Esim birdan.cikarkende ekmek burda geri gelcen yine diye arkasindan laf yapmisti. Ona destek olmaya caliatigimizin farkinda degil. Hayla bana destek olmadiniz diye kayinvalideme ve esime laf soler tabi arkalarindan
valla canım iyilik bilmeyene iyilik yapmayacksın bu devirde babanda olsa

peki kardesler toplanip bi karar alinsa i dukkani k.peder degil de gencler isletse? Yuzde hesabi calisirsiniz karismasin yeter ki.

Imkansiz onlar sirf babalarinin gonlu olsun diye girdi bu ise. Esim elektrik teknisyeni su an.kendi isini yapio cok rahat. Kaynim pc yazilimcisi bende muhasebe. Hic alakamiz yok birayla. Anlamiyoruzda zaten. Biz bu zararada raziyiz kapat diyoruz ama kapatmiyorda. En son ortak almasina ikna ettim. Dedm coxuk olursa ben gelemem baba diye. Ama ortak almasina ragmen gelmem icin israr ediyo

X