K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

v......... o dediğin hayatta çekmez ordaa...reklamlardakiler fasa fisooo...tecrübe konuşuyurr... :KK39:
:KK59::KK59::KK59::KK59:
aaa bu gece egeyi aldım kucağıma biliyomusun....minicikti..dedimki ege 4-5 ayda bu kadarcık olduğunua göre ben bit kadar bişey doğurcam demekki diyodumm... :KK60:
siz dediniz ya bana erkek çocukları özellikle doğduğunda çok çirkin oluyor diye.ondan etkilendim heralde... :KK1:

yaaa.ama söleyim ege bey hiç de minicik değil..dün kontrole gıttık:nazar::nazar:6 aylık ve tammm 9 kilo benım oğlum:KK60:..tam tosuncuk...ama ılk dogduklarında ufaacık oluyolar gercekten tutmaya kıyamıyo ınsan..o zıbın takımları ben de 1 bucuk aydan sonra gelmemeye basladı..cok cabuk buyuyolar kuzular..kız elif senınkıde maşallah baya buyud nerdeyse dogurcan tarıhı ne hangı aya denk gelıyo:emir_bebek::emir_bebek:

yaaa.ama söleyim ege bey hiç de minicik değil..dün kontrole gıttık:nazar::nazar:6 aylık ve tammm 9 kilo benım oğlum:KK60:..tam tosuncuk...ama ılk dogduklarında ufaacık oluyolar gercekten tutmaya kıyamıyo ınsan..o zıbın takımları ben de 1 bucuk aydan sonra gelmemeye basladı..cok cabuk buyuyolar kuzular..kız elif senınkıde maşallah baya buyud nerdeyse dogurcan tarıhı ne hangı aya denk gelıyo:emir_bebek::emir_bebek:

biliyorumm.egenin hastanedeki halini çok iyi hatırlıyorumm..etli bi gıdığı vardı...
şimdide tam bi tosuncuk olmuşşş...erkekim benimmm... :emir_bebek:
yavrukuşum benim ağustosun ilk haftası dedi iki dr.da ama bakalımmm...inşallahh vaktinde sağlıcakla gelir kuzucumm..
nesli yaaa alışverişe nezaman başladın senn.ama öyle bir iki takım falan değill..tamaıyle ciddi ciddi nezaman başladınn.7 . aya kadar durayım diyorum ama...sıcaklara denk geliyorr..bide benim belim çok zorlıycak beni...anlaşıldı...ağırlaştıkça iyice robot olurummm... :KK59:

vala burdan kopamıyorum internete girdim gibi burda buluyorum kendimi.ama yaklaşık 7 aydır üyeyim kimse sevmedi beni bi arkadaş edinemedim:KK43:

günaydın naneeşekerimmmmm... :KK16:
Evet yaa kimse yokk...gerçi zaten millet burda olduğumuzu bilmiyokii.sen ben tınkerr... :KK1:

yavyum nabersin kıs bizim topiğe bi girdiniz bi daha kaybuoldunuz yakaladım sizi artık bende biliyorum burda olduğunuzu sizi gidi siziler :KK47::KK47::KK47::KK47:
bu arada oğluşun olcakmış çok sevindim:KK16::KK16::KK16: ben henüz cinsiyetini öğrenmedim ama banada erkekmiş gibi geliyo

yavyum nabersin kıs bizim topiğe bi girdiniz bi daha kaybuoldunuz yakaladım sizi artık bende biliyorum burda olduğunuzu sizi gidi siziler :KK47::KK47::KK47::KK47:
bu arada oğluşun olcakmış çok sevindim:KK16::KK16::KK16: ben henüz cinsiyetini öğrenmedim ama banada erkekmiş gibi geliyo

hoşgeldin canım..topiğe girdik ama ne zaman girsek kımseler yoktu ...vallahi herkesler dağıldı..bi kısmı asil kadında..bi kısmı orda bzen bız de buraya gelıyoz..napalım oyalanıyoz işte...:KK24:

yavrukuşum hoşgeldinn. :KK16: inanki geçen eski topiğe bakındım.sen geldin aklıma.dedim hiç girmiyor heralde...
ya kızlarr hadi dönelim eski topiğe orası bizim şöyle möyle kandırdılar bizi..ama şimcik kimse yok...o gece girdik bidaha kimseden ses çıkmadı... :KK5:
gerçi şartlar çok değişti...herkes ya hamile ya bebeği oldu falann...
herneyse...
evet canımm..allahın izniyle oğlum olacakmış...sen niye öğrenmedin cinsiyetii...
çok olmuş seninde...aynı zamanda doğurcaz Allah nasip edersee... :emir_bebek:
nasıl gidiyor hamilelik anlat bakalımmm... :97:

mercaaan sende hoşgeldiiiiiiinnnn.... :KK54:

Son düzenleme:
yavrukuşum hoşgeldinn. :KK16: inanki geçen eski topiğe bakındım.sen geldin aklıma.dedim hiç girmiyor heralde...
ya kızlarr hadi dönelim eski topiğe orası bizim şöyle möyle kandırdılar bizi..ama şimcik kimse yok...o gece girdik bidaha kimseden ses çıkmadı... :KK5:
herneyse...
evet canımm..allahın izniyle oğlum olacakmış...sen niye öğrenmedin cinsiyetii...

mercan bakındı ama gıttı sonra...bu aralar ziyaretçilerimiz bollaştı cicim..:KK55:

hoşgeldin canım..topiğe girdik ama ne zaman girsek kımseler yoktu ...vallahi herkesler dağıldı..bi kısmı asil kadında..bi kısmı orda bzen bız de buraya gelıyoz..napalım oyalanıyoz işte...:KK24:
hoş bulduk canım evet bende bazen bakınıyorum kimse yok dağıldık biraz ama biz toparlanmasınıda biliriz dimi
herneyse...

hoş bulduk balım valla benimde aklımdan sen geçiyorsun çünkü senle nerdeyse aynı kaderdeyiz benimde eşim ayrı benden burda ihalaesi bitti istanbula gitti bir aydır ayrıyız bir ay sonra gelecek inan yanlızlık o kadar zor ki gerçi kardeşimle kalıyoz ama eş çok başka
canım cinsiyetini sormadım çünkü apar topar gitmiştim kahverengi akıntı gelince çok ağladım korktum ultrasyonda bebek iyi diyince dünya benim oldu cinsiyetini sormayı unutmuşum ama bu hafta üçlü tarama için gidecem onda söler
sen testlerini yaptırıyomusun

kıslar ya iyi güzel hoş ta topiğiniz çok yavaş cevap beklemekten ağaç oldum burda:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:.

hoş bulduk canım evet bende bazen bakınıyorum kimse yok dağıldık biraz ama biz toparlanmasınıda biliriz dimi hoş bulduk balım valla benimde aklımdan sen geçiyorsun çünkü senle nerdeyse aynı kaderdeyiz benimde eşim ayrı benden burda ihalaesi bitti istanbula gitti bir aydır ayrıyız bir ay sonra gelecek inan yanlızlık o kadar zor ki gerçi kardeşimle kalıyoz ama eş çok başka
canım cinsiyetini sormadım çünkü apar topar gitmiştim kahverengi akıntı gelince çok ağladım korktum ultrasyonda bebek iyi diyince dünya benim oldu cinsiyetini sormayı unutmuşum ama bu hafta üçlü tarama için gidecem onda söler
sen testlerini yaptırıyomusun

canım üzülme napalımm.herkesin bi sınavı varr..ben iki yıldır yalnızımm...eşimin hafta sonları gelmesine bile içimden geldiği gb sevinemiyorumm..çünkü yanımda kalacağı zaman çok kısıtlı ve sürekli saat hesabı yapmak kötü oluyorr... :KK25:
Hep Rabbime sığınıyorumm...diyorum bu sınavında bi bitişi varr...sabrımızında mükafatı varr...inanıyorumki Rabbim mükafatını kat kat verecekk...bebeğimizle birlikte yuvamızıda kurmuş olucaz...sende gönlünü ferah tut...şükret tamammıı... :KK34:

canım ikili testi yaptırmadım ben.ultrasonda ense kalınlığına baktı..normal dedi..eğer bebekte sorun varsa aldırırım diyorsan baktır yoksa sen bilirsin dedi...bizde eşimle Allah ne verirse kabulümüz dedikk..baktırmadık...16.haftada da 3 lüyü yaptırdık... ultrasonda gördük bebişi..kan verdimm...sorun yok dedi dr.cumm...bu arada ikili için gittiğimde söylemişti dr cinsiyetini..yüzde 99 erkek diye...üçlü için gittiğim dr. başka..oda erkek dedi..sende öğren bi an önce.başla mavişlereee.... :KK69:

kıslar ya iyi güzel hoş ta topiğiniz çok yavaş cevap beklemekten ağaç oldum burda:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:.

canım kimsecikler yokki.eski topiğe dönme olayından sonra durgunlaştı topiciğimiz.neslininde okuldaki neti yok gb bişeyy.arada geldiğinde giriveriyorr.benimkide öyle arada gidiyorr...idare ett... :KK1:

canım üzülme napalımm.herkesin bi sınavı varr..ben iki yıldır yalnızımm...eşimin hafta sonları gelmesine bile içimden geldiği gb sevinemiyorumm..çünkü yanımda kalacağı zaman çok kısıtlı ve sürekli saat hesabı yapmak kötü oluyorr... :KK25:
Hep Rabbime sığınıyorumm...diyorum bu sınavında bi bitişi varr...sabrımızında mükafatı varr...inanıyorumki Rabbim mükafatını kat kat verecekk...bebeğimizle birlikte yuvamızıda kurmuş olucaz...sende gönlünü ferah tut...şükret tamammıı... :KK34:

canım ikili testi yaptırmadım ben.ultrasonda ense kalınlığına baktı..normal dedi..eğer bebekte sorun varsa aldırırım diyorsan baktır yoksa sen bilirsin dedi...bizde eşimle Allah ne verirse kabulümüz dedikk..baktırmadık...16.haftada da 3 lüyü yaptırdık... ultrasonda gördük bebişi..kan verdimm...sorun yok dedi dr.cumm...bu arada ikili için gittiğimde söylemişti dr cinsiyetini..yüzde 99 erkek diye...üçlü için gittiğim dr. başka..oda erkek dedi..sende öğren bi an önce.başla mavişlereee.... :KK69:
başlangıçta çok zor geldi bu ayrılık kendimi sahipsiz gibi hissettim oturup ağlıyodum şimdi alıştım gelmesi için gün sayıyoz bi hafta durup gidecek ne anlicaksak
canım iki testi bilmiyorum neden yaptırdım ama bi doktor kesin yaptır önlem alırsınız dedi, yaptırdım ama henüz sonucunu gidip almadım yani boşuna yaptırmış gibi bişi oldu
ikili test için ikinci bi ultrasyon oluyo ya ayrıntılı orda incelerken doktor ağzından kaçırdı hadi koçum oyna dedi. bende erkekmi yoksa dedim içime öyle doğuyo dedi. o günden itibaren oğlana yoğunlaştım gözüm hep mavilerde:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

canım kimsecikler yokki.eski topiğe dönme olayından sonra durgunlaştı topiciğimiz.neslininde okuldaki neti yok gb bişeyy.arada geldiğinde giriveriyorr.benimkide öyle arada gidiyorr...idare ett... :KK1:

peki peki de gelin şu topiği bizimkiyle birleştirelim yarısı orda yarısı burda yarısı asil kadinda nereye bakacağımı şaşırıyorum ayol gebe gebe:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ay napalım bacım ınternet karubeladan kalma gırıyom ama anlık..ilk zamanları baya guzeldı..daha kalabalıktık..aksamları arada bakıyom kımseler olmuyo ne eskıde ne yenıde cıkıyom ben de..ama aksam muhabbetlerı ayrı oluyo be...
ya değişik değişik güzel takvimler görüyorum..çok hoşuma gitti.nerden buluyonuz bunları.ben de istiyom da :))

canım profılıne gırıp yapıyorsun ama hamılemısın ..neye gore ıstıyorsun sana bı kaç link vereyım de gır..
http://lilypie.com/Pregnancy_step3mini.phphamıleysen burdan yapabılırsın ..ama ben yapayım ıstersen sat lazım bırde muhtemel dogum tarıhı
:KK24:

başlangıçta çok zor geldi bu ayrılık kendimi sahipsiz gibi hissettim oturup ağlıyodum şimdi alıştım gelmesi için gün sayıyoz bi hafta durup gidecek ne anlicaksak
canım iki testi bilmiyorum neden yaptırdım ama bi doktor kesin yaptır önlem alırsınız dedi, yaptırdım ama henüz sonucunu gidip almadım yani boşuna yaptırmış gibi bişi oldu
ikili test için ikinci bi ultrasyon oluyo ya ayrıntılı orda incelerken doktor ağzından kaçırdı hadi koçum oyna dedi. bende erkekmi yoksa dedim içime öyle doğuyo dedi. o günden itibaren oğlana yoğunlaştım gözüm hep mavilerde:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

ayrılık çok zor demi ama insanoğlu öle bı yapıdaki her duruma kendını adapte edebılıyo...bunlarda gecer canım sen sıkma canını

X