- 9 Ocak 2008
- 3.432
- 2
-
- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
- #1.241
anaaam ne güzel laa :ecrin_bebek:
bende onlar düşünmez diodum
eşimin çalıştığı firma alman firması
bize kumanya falan veriliyor ramazanda ama eşimin çalıştığı yerde yok böle bişi
o yüzden şaşırdım şimdi ne güzel ne kadar düşünceliler alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay valla mıı helal olsun be vereliniortak
ay koptum hakketen öyle bizim millet :roflol:
:lepi:
metrobuse bıncen okmeydanı durağında ınıcen halıcıoğlundan sonraki kaydirigubbakcemile2
sonra ben sızı alıcemm zemuszemus
aminn :Saruboceq:
Ayy :asigim::asigim:
bizim millet gavurun ibadetinenden önce kendi milletine de banane oruçtan diyip geziniyorr :umursamaz:
Şuan istiklal caddesinde milyon vardır oruç tutmayan (banane ondan) ama oruç tutana saygı göstermeyenlere sinir oluyorumm :umursamaz: hea biri bişi yerken benim canım çekiyor da ondan mı sinir oluyorum hayırr :umursamaz: kesinlikle canım çekmiyor ben ibadetimi yapıyorum ama bu kadar duyarsız olunması insanın sinirine dokunabiliyor :umursamaz:
evet maalesef canim..ben hatirliyorum lisedeykende alman arkadaslar hep arkasini dönüp yada siniftan cikip birseyler yerlerdi..ögretmenler sinavlari ertelerdi bizim icin..ac karna sinavda kafamiz calismaz diye,yada beden egitimine gitmezdik,ögretmenler izin verirdi eve gidin diye :1hug:
hepınıze merhaba hayırlı cumalar dılerım..
hayırlı bol bereketlı huzurlu,saglıklı agız tadında bı ramazan ayı dılerım..
ramazanınız hayırlı ossun kıslar,nasıl gidii oruçlu olanlaamirmirmirmir
helal olsun valla küçük yaşta gitmekle iyi yapmışsınben 7 yasinda falan camiye gittim, kuran kursuna yani..araliksiz 13 yasima kadar falan.. cok sevdigim bir hocam vardi.. onun sayesinde ögrendim herseyi.. simdi hala biliyorum ama dedigim gibi internetten okumak daha iyi geliyor :icecream:
metrobus durağı ile 500t den ineceğin durak karsı karsıyalady ben 500 t ye bincem köprüden...
nerde inmem gerekiyor....size an yakın durakta inem..
bütün kızlar orda buluşalım bence..
yoksa toplaşmak zor olur...
aynen :umursamaz:
Ayy :asigim::asigim:
bizim millet gavurun ibadetinenden önce kendi milletine de banane oruçtan diyip geziniyorr :umursamaz:
Şuan istiklal caddesinde milyon vardır oruç tutmayan (banane ondan) ama oruç tutana saygı göstermeyenlere sinir oluyorumm :umursamaz: hea biri bişi yerken benim canım çekiyor da ondan mı sinir oluyorum hayırr :umursamaz: kesinlikle canım çekmiyor ben ibadetimi yapıyorum ama bu kadar duyarsız olunması insanın sinirine dokunabiliyor :umursamaz:
ay valla mı o kadar mı duyarlılar ya
evet maalesef canim..ben hatirliyorum lisedeykende alman arkadaslar hep arkasini dönüp yada siniftan cikip birseyler yerlerdi..ögretmenler sinavlari ertelerdi bizim icin..ac karna sinavda kafamiz calismaz diye,yada beden egitimine gitmezdik,ögretmenler izin verirdi eve gidin diye :1hug:
aminn :Saruboceq:hepınıze merhaba hayırlı cumalar dılerım..
iste her halkdan iyiside kötüsüde var kaydirigubbakcemile5aa walla süperlermiş.. şimdi hayran oldum almanlara alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ramazanınız hayırlı ossun kıslar,nasıl gidii oruçlu olanlaamirmirmirmir
iyi gidiyo yemekten sudan bahsetmediğiniz sürece -tatlicadiarzu-ramazanınız hayırlı ossun kıslar,nasıl gidii oruçlu olanlaamirmirmirmir
senindeee :1hug:
Ben hala acıkmadım azcık susadım okaa :ecrin_bebek:
helal olsun valla küçük yaşta gitmekle iyi yapmışsın
bizimkilerin neden aklına gelmedi ya mafoldumben
bizim ülkemizde oruc tutmamıza karsılardı ööğretmenler kafamçokkarıştı
naber kar :ecrin_bebek:
gelcen mi bise
senindeee :1hug:
Ben hala acıkmadım azcık susadım okaa :ecrin_bebek:
bbi saat belirleyelim o saatde herkes orda olsun
en mantıklısı bu
merhaba balım ben sabah 7 den berı hastandeydım hala acıkmadım ama gelınce sıcakdan az susadım..rabbım sabrını verıyo zaten suan ıcın guzel gecıyo..sen nasılsın ?..ramazanınız hayırlı ossun kıslar,nasıl gidii oruçlu olanlaamirmirmirmir
cok sagol bammbik Şenizsanada hayırlı cumalar hayırlı ramazanlarr :1hug:
cok sagol ozlemcım canım arım balım petegım..hoşgeldin....sana da hayırlı ramazanlar..Şeniz
yok lady yaa cok ıstıyorum annemde dun gece sahurda gıt kızım dedı 10 da evde ol yanlız dedı ..ama yarın baska bısı cıkdı gelemıyom cok sagol dusunupde benıde davet ettıgın ıcın canım benım..ınankı cok ıstıyordum gelmeyıde..helal olsun valla küçük yaşta gitmekle iyi yapmışsın
bizimkilerin neden aklına gelmedi ya mafoldumben
metrobus durağı ile 500t den ineceğin durak karsı karsıya
aynı yerde buluşmuş olucez yani kaydirigubbakcemile5
ama saatler uyacak mı :uhm:
aynen :umursamaz:
bizim ülkemizde oruc tutmamıza karsılardı ööğretmenler kafamçokkarıştı
naber kar :ecrin_bebek:
gelcen mi bise
bbi saat belirleyelim o saatde herkes orda olsun
en mantıklısı bu
hoşgeldin canım seninde ramazanın hayırlı olsunhepınıze merhaba hayırlı cumalar dılerım..
tebrik etrmek lazım ya nekaaa güzell
hoşgeldin canım sanada hayırlı ramazanlarramazanınız hayırlı ossun kıslar,nasıl gidii oruçlu olanlaamirmirmirmir
:roflol::roflol::roflol:bence saat 18 de bulusalim..benim ucak taksim meydaninda inecek ona göre..isterseniz gelin beraber gidelim ladye ordan cikista hepinizi evine atarim +( tam anlamiyla atarim,hemde parasütle) -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
:çok üzgünüm:yok lady yaa cok ıstıyorum annemde dun gece sahurda gıt kızım dedı 10 da evde ol yanlız dedı ..ama yarın baska bısı cıkdı gelemıyom cok sagol dusunupde benıde davet ettıgın ıcın canım benım..ınankı cok ıstıyordum gelmeyıde..
:roflol:bence saat 18 de bulusalim..benim ucak taksim meydaninda inecek ona göre..isterseniz gelin beraber gidelim ladye ordan cikista hepinizi evine atarim ( tam anlamiyla atarim,hemde parasütle) -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
evet duyarlilar..haklarini yememek lazim :umursamaz:
canim benimde aklima gelmezdi belki o yasta gitmek,hep annem ve babam vesile oldu..babam giderken benide götürdü..orda cocuklarla tanistim bi baktimki her cumartesi ve pazar camideyim.. seve seve gidiyordum hoca degisinceye kadar :dilcikar:
yatili camiye babamlar asla göndermedi..iyikide göndermemisler mirmirmirmir