- 9 Ocak 2008
- 3.432
- 2
-
- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
- #1.281
Bende iyi ki ezdirmemişim o görgüsüze diyorum şimdi..
Ya orayı bi adam o kadına vermiş kimseden para almadan okutacaksın, tüm masraflar benden demiş ama zilli oraya gelenlerden taaa 10 sene önce 30TL alıyordu :mymeka:
o parayla da evini yaptırmış :mymeka:
aaaaaaaaaaaaah bammbikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
amanin bammbikkkkkkkkkkkkkkkkkkk oyyyyyyyy oyyyyyyyyyy
gözlerimden yas aktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allah seni gülmekten uzaklastirmasin emiiiiiiiiiiiiiiiiii
hala gülüyorum :roflol: :roflol:
ibonun davasinda bende hakime öyle yapim..önce istediklerini yapmim,ben hakimim derse yanlisiniz var efendim siz moksunuz diyim delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
hahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahaha
bammmbikim koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol:
tamam atarım canımnurancım cok sagol canım benım..
lady ınankı cok ıstemısdım genede senden ozelden adresını alım ne olur olmaz belkı ce derım..bı ıhtımal..
rosum ya ablam hamıleydı 3 aylık bebek karnında olmuş bıde mıyon cıkdı onla gttım hastaneye sabah 7 de amelıyat yapıcaklar..bebek ölelı 10 gun olmus ve zehırlemeye baslamıs..
mıyonda hızla yayılıyomus..arkadaslar ne olur dua edın kazasız belasız gecsın dıye..
Bende iyi ki ezdirmemişim o görgüsüze diyorum şimdi..
Ya orayı bi adam o kadına vermiş kimseden para almadan okutacaksın, tüm masraflar benden demiş ama zilli oraya gelenlerden taaa 10 sene önce 30TL alıyordu :mymeka:
o parayla da evini yaptırmış :mymeka:
gözlerimden yas aktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allah seni gülmekten uzaklastirmasin emiiiiiiiiiiiiiiiiii
ibonun davasinda bende hakime öyle yapim..önce istediklerini yapmim,ben hakimim derse yanlisiniz var efendim siz moksunuz diyim delikafadulden
:lepi:
metrobuse bıncen okmeydanı durağında ınıcen halıcıoğlundan sonraki kaydirigubbakcemile2
sonra ben sızı alıcemm zemuszemus
ben 7 yasinda falan camiye gittim, kuran kursuna yani..araliksiz 13 yasima kadar falan.. cok sevdigim bir hocam vardi.. onun sayesinde ögrendim herseyi.. simdi hala biliyorum ama dedigim gibi internetten okumak daha iyi geliyor :icecream:
hepınıze merhaba hayırlı cumalar dılerım..
hayırlı bol bereketlı huzurlu,saglıklı agız tadında bı ramazan ayı dılerım..
bence saat 18 de bulusalim..benim ucak taksim meydaninda inecek ona göre..isterseniz gelin beraber gidelim ladye ordan cikista hepinizi evine atarim ( tam anlamiyla atarim,hemde parasütle) -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
bencede 18 tam uygun nede olsa geçerken benide alcaksın uçaklaaa
Cennette Reyyan denilen bir kapı vardır. Oradan sadece oruçlular girer. Oruçlular girdiler mi artık kapanır, kimse oradan giremez." (Tirmizi"nin rivayetinde şu ziyade var: "Oraya kim girerse ebediyyen susamaz.
(Tirmizi, Savm 5).
..........susuzluk çekenlere gelsin....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Annem beni de gönderdi ama hiç bişi öğrenemedimm mafoldumben
..............
bak yine aklıma geldi dur bi polis göndereyim oraya :1ninca:
burda tarif etmiyim butun kk basar evimi -tatlicadiarzu-
mesaneden konusuruk yarın evden kk ya girerim özelden konusuruk
net saati belirleyelim de
pasaklı gelirse erken gelir diye düşünüyorum :ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol:
tamam atarım canım
Allah şifa versin :Saruboceq:
:çok üzgünüm:
bak sennn
ne denir ona şimdii :mymeka:
yok la ne kaybedecem kaydirigubbakcemile3hee dede gör gününü:mymeka:
çok olsa davayı kaybedersin:icecream::roflol:
:kedi:sawol Allah senide uzaklaştırmasın gülmektenn bu topikteki herkesii :kedi:
ŞenizŞenizŞeniz
yok bence sen hakime öyle deme :ecrin_bebek: nolur nolmaz kaydirigubbakcemile3
Allah allah millet hatlar karisti.. :uhm:
annem aradi simdi,millete dagitilan imsakiye yanlismis.. diyanetin takviminde baska yaziyor, imsakiyede baska.simdi internetten baktim diyanetin sayfasinda ordada bambaska birsey yaziyor :sm_confused:
:1ninca: kafamçokkarıştı nası böle bi karışıklık yaptılar ki alla alla :çok üzgünüm:
nasiii
nan sımdık ezan kacta okuncakk :bbo:
ben dun eve yenı adım attım okunmuştu 8 ı gecıyordu