K.K Klişeleri

merhaba balım ben sabah 7 den berı hastandeydım hala acıkmadım ama gelınce sıcakdan az susadım..rabbım sabrını verıyo zaten suan ıcın guzel gecıyo..sen nasılsın ?..

[B
iiyim evi süpürdüm ,sildim felan içim kavruldu bea,oruçluken fazla iş yapmamk lasım günah bise yaf,sen nee hastanee gittin bebişimCADIARZU
hoşgeldin canım sanada hayırlı ramazanlar

hb cnmŞeniz

Cennette Reyyan denilen bir kapı vardır. Oradan sadece oruçlular girer. Oruçlular girdiler mi artık kapanır, kimse oradan giremez." (Tirmizi"nin rivayetinde şu ziyade var: "Oraya kim girerse ebediyyen susamaz.
(Tirmizi, Savm 5).

..........susuzluk çekenlere gelsin....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Cennette Reyyan denilen bir kapı vardır. Oradan sadece oruçlular girer. Oruçlular girdiler mi artık kapanır, kimse oradan giremez." (Tirmizi"nin rivayetinde şu ziyade var: "Oraya kim girerse ebediyyen susamaz.
(Tirmizi, Savm 5).

allah razı olsun cnmŞeniz

:çok üzgünüm:
başka zamana inşallah

:roflol:

kuzenimin çocuğu var 8 yasında yazın yazlıkta kalıyo sülalecek
demek istiyorum kurana gönder yanlış anlarlar diye bişi demiyom :sinifsinif:
iyikide göndermişler seni kaydirigubbakcemile5

canim yazin bende gitmezdim cünkü türkiyede olurduk kaydirigubbakcemile3
o yüzden tatilde degilde normal günlerde,hatta sadece hafta sonlari gitse bile yeter.
düsün ben 7 yasimda basladim 9 la hatim yaptim.. daha sonra devam okudum,hocamiz o kadar iyiydiki yarismalar falan yapardi...ilahi grubumuz vardi..
camiden ciktigimizda annelerimiz yemek hazirlar hep beraber yerdik..cok güzeldi yaaaa..

bide isin en güzel yani,hocamiz o kadar sert degildi..yani kizlar ve erkekler bir kocaman salonda ders görürdük.. anlamadigimzida kizmazdi..tekrar tekrar anlatirdi..sakayla karisikda anlatirdi..Allah binlerce kez razi olsun ondan ! :1hug: :nazar:

ben uzaniim azcık,sora iftara hazırlanacam,
hepinizin oruçları kabul,sofraları bereketli ossun kıslarŞeniz

evet duyarlilar..haklarini yememek lazim :umursamaz:

canim benimde aklima gelmezdi belki o yasta gitmek,hep annem ve babam vesile oldu..babam giderken benide götürdü..orda cocuklarla tanistim bi baktimki her cumartesi ve pazar camideyim.. seve seve gidiyordum hoca degisinceye kadar :dilcikar:
yatili camiye babamlar asla göndermedi..iyikide göndermemisler mirmirmirmir

Annem beni de gönderdi ama hiç bişi öğrenemedimm mafoldumben
hocalar bi harf gösteriyodu git çalış gel geçireyim seni diyolardı ben nasıl öğrenceksem tek başıma :mymeka:
sonra hocalar gıcıktı anneme ben oraya gitmem dedim gideceksin dedi.. gittim ama parka gittim kaydirigubbakcemile3
sonra kuzenimle beni yatılı bi yere verdiler
ordaki zalak hatun :mymeka: aklıma geldikçe gidip boğasım geliyo
bana yemek zıkkımlandığı sofrayı sildirmeye çalıştı
sen kimsinde ben senin artığını temizlicem dedim
ben hocanım dedi bende o anki sinirle yanlış biliyosun sen boksun demiştim
sonra kapıyı kilitliyorlardı kimse çıkamasın diye gittim kapıyı aç ben gidicem dedim
kapıyı açmadılar oranın üst katında yengemin arkadaşı oturuyodu bahçeye çıktım çabuk polis çağır beni bu kaçak kursta zorla tutuyolar demiştim tabi bunlar tutuştuu çıktım o ablaya oturdum rahatadım sonrada zaten kuzenimide alıp çıktım
bak yine aklıma geldi dur bi polis göndereyim oraya :1ninca:

(Tirmizi, Savm 5).

allah herseyin sabrini veriyor.. ne yalan söylim belki dayanamam diyordum ama bu saat oldu hic aclik hissetmiyorum..cok sükür susamadimda..
baska gün olsaydi kesin acikmistim kaydirigubbakcemile2

biz burcuyla buluşur geliriz metrobüs durağında..gelince sana haber veririz..
ya tarif edersin ya da gelir alırsın ordan bizi
burda tarif etmiyim butun kk basar evimi -tatlicadiarzu-
mesaneden konusuruk yarın evden kk ya girerim özelden konusuruk
net saati belirleyelim de
pasaklı gelirse erken gelir diye düşünüyorum :ecrin_bebek:

(Tirmizi, Savm 5).

opuyorumnanaktan

hocalar bi harf gösteriyodu git çalış gel geçireyim seni diyolardı ben nasıl öğrenceksem tek başıma :mymeka:
sonra hocalar gıcıktı anneme ben oraya gitmem dedim gideceksin dedi.. gittim ama parka gittim kaydirigubbakcemile3
sonra kapıyı kilitliyorlardı kimse çıkamasın diye gittim kapıyı aç ben gidicem dedim
kapıyı açmadılar oranın üst katında yengemin arkadaşı oturuyodu bahçeye çıktım çabuk polis çağır beni bu kaçak kursta zorla tutuyolar demiştim tabi bunlar tutuştuu çıktım o ablaya oturdum rahatadım sonrada zaten kuzenimide alıp çıktım

hahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahahahahhahahhahaha

bammmbikim koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol:

nurancım cok sagol canım benım..
lady ınankı cok ıstemısdım genede senden ozelden adresını alım ne olur olmaz belkı ce derım..bı ıhtımal..
rosum ya ablam hamıleydı 3 aylık bebek karnında olmuş bıde mıyon cıkdı onla gttım hastaneye sabah 7 de amelıyat yapıcaklar..bebek ölelı 10 gun olmus ve zehırlemeye baslamıs..
mıyonda hızla yayılıyomus :KK43:..arkadaslar ne olur dua edın kazasız belasız gecsın dıye..

bence saat 18 de bulusalim..benim ucak taksim meydaninda inecek ona göre..isterseniz gelin beraber gidelim ladye ordan cikista hepinizi evine atarim ( tam anlamiyla atarim,hemde parasütle) -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:

sonra kuzenimle beni yatılı bi yere verdiler [/COLOR]
kapıyı açmadılar oranın üst katında yengemin arkadaşı oturuyodu++++ bahçeye çıktım çabuk polis çağır beni bu kaçak kursta zorla tutuyolar demiştim tabi bunlar tutuştuu çıktım o ablaya oturdum rahatadım sonrada zaten kuzenimide alıp çıktım
++bak yine aklıma geldi dur bi polis göndereyim oraya :1ninca:
zor kurtarmışın kendini:1ninca::1ninca:

kptum ama okurken:roflol::roflol::roflol:

lady ınankı cok ıstemısdım genede senden ozelden adresını alım ne olur olmaz belkı ce derım..bı ıhtımal..
rosum ya ablam hamıleydı 3 aylık bebek karnında olmuş bıde mıyon cıkdı onla gttım hastaneye sabah 7 de amelıyat yapıcaklar..bebek ölelı 10 gun olmus ve zehırlemeye baslamıs..
mıyonda hızla yayılıyomus :KK43:..arkadaslar ne olur dua edın kazasız belasız gecsın dıye..

allah acil sifalar versin canim Şeniz

çok geçmş olsun bidanem,inş. çabuk toparlanır,allah acil şifa versinŞeniz

canım geçmiş olsunmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
dularımız sizinleee:Saruboceq:

bammmbikim koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol:

Bende iyi ki ezdirmemişim o görgüsüze diyorum şimdi..
Ya orayı bi adam o kadına vermiş kimseden para almadan okutacaksın, tüm masraflar benden demiş ama zilli oraya gelenlerden taaa 10 sene önce 30TL alıyordu :mymeka:
o parayla da evini yaptırmış :mymeka:

canim yazin bende gitmezdim cünkü türkiyede olurduk kaydirigubbakcemile3
o yüzden tatilde degilde normal günlerde,hatta sadece hafta sonlari gitse bile yeter.
düsün ben 7 yasimda basladim 9 la hatim yaptim.. daha sonra devam okudum,hocamiz o kadar iyiydiki yarismalar falan yapardi...ilahi grubumuz vardi..
camiden ciktigimizda annelerimiz yemek hazirlar hep beraber yerdik..cok güzeldi yaaaa..

bide isin en güzel yani,hocamiz o kadar sert degildi..yani kizlar ve erkekler bir kocaman salonda ders görürdük.. anlamadigimzida kizmazdi..tekrar tekrar anlatirdi..sakayla karisikda anlatirdi..Allah binlerce kez razi olsun ondan ! :1hug: :nazar:
böyle olmalı ya sevdirmeliler
ama sevdirmiyolar anlatırken itici oluyorlar neden yaaa benneyaptımki

ben uzaniim azcık,sora iftara hazırlanacam,
hepinizin oruçları kabul,sofraları bereketli ossun kıslarŞeniz
amin canım kolay gelsin Şeniz

:1shok:
öle hoca mı olunur le
ay Allah ım sen müslüman kullarını şaşırtma kafamçokkarıştı

allah herseyin sabrini veriyor.. ne yalan söylim belki dayanamam diyordum ama bu saat oldu hic aclik hissetmiyorum..cok sükür susamadimda..

dün açlıktan ölen bu saatte bugun tokum susamadım bile :ecrin_bebek:
Allah yardım ediyo işte
sıcakken tutamam oruç dememeliler bence :çok üzgünüm:

çok çok geçmiş olsunn umarım kazasız belasız atlatırsınız :teselli::teselli:

böyleleri insanı daha çok soğutuyorlar dinden kurandan..
allah ıslah etsin vallaaa

kesinlikle öyle...
iman kuvveti zaten bunu yaptıran
allah yardım ediyor..
burda tarif etmiyim butun kk basar evimi -tatlicadiarzu-
mesaneden konusuruk yarın evden kk ya girerim özelden konusuruk
net saati belirleyelim de
pasaklı gelirse erken gelir diye düşünüyorum :ecrin_bebek:

opuyorumnanaktan
tamam la msn den konuşuruk..biz o durağa gelince sana haber veririz
ordan tarif edersin..ay inş.gelir pasaklı ya çok istiyorum gelmesini

lady bizi iftara çağırdın ya
bu da sana gelsin...:lepi::lepi::lepi:

Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır. Üstelik bu sebeple oruçlunun sevabından hiçbir eksilme olmaz.
(Tirmizi, Savm 82, (807); İbnu Mace, Sıyam 45, (1746))

X