- 1 Haziran 2009
- 6.224
- 0
-
- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
- #1.221
tşk seninnde ramazanın mübarek olsunkaydirigubbakcemile5Ramazanınız mübarek olsun kızlar.....a.s.
bende anlayamadım cnm daha dün öğrenmişim gibi oysa zaman akıp gidio farkında olmadan sağlıkla kavuşurum inş bebişime :Saruboceq:
Ramazanınız mübarek olsun kızlar.....a.s.
bende anlayamadım cnm daha dün öğrenmişim gibi oysa zaman akıp gidio farkında olmadan sağlıkla kavuşurum inş bebişime :Saruboceq:
Allah razı olsun canım gözlerim dolu dolu okudum senağlamakızlar biliyorsunuz ladye tefriciye okuduk...
şimdi isterseniz hep birlikte duasını yapalım
böyle dua konusunda falan çok becerikli değilim
bilgimde yok ama lady için elimden gelenin en iyisini yapıcam
hatam varsa mazur görün...
bu duanın sonuna sizde lady için dualrınızı ekleyebilirsiniz..
........................
ne olur rabbim...ladynin kayınpederi ladylerde kalmasın..ladye sıkıntı verdiklerini anlasınlar artık yarabbim..bu mübarek tefriciye duasının hürmetine,şu mübarek ay hürmetine,senin için tutulan oruçlar,kılınan namazlar hürmetine...rabbim el aman el aman.....
aminn..[/B]
yasının çıktısını aldım ben yerimseniben Şenizkafamçokkarıştı laelaelaelaelae :teytey::dance::tomato::uhm: yasin okumak istemişsin ya nete girebilseydim onu bulup yollardım ben sağa diidim bebem Şeniz
benımde :kedi:migdemden sesler geliyor :kedi:
bende :gitme:okudum özlemcim Allah kabul etsin inşallah
uyyşş gözlerim doldu be okurken nedense böyle dua falan ederken çok duygulanıyorum ben mafoldumben
olsun canım burda herkes benim dualarımda ŞenizAllah kabul etsin kızlar :Saruboceq:
ben katkıda bulunamadım ama her zaman dualarımdasınız a.s.
geldim la duayı yazıodum
özel bı duası yok..yasin okumakda şart değil..
ama dediğim gibi böyle yaparsan daha güzl olur
lady gördün mü la duayı..
Allah razı olsun canım gözlerim dolu dolu okudum senağlama
Rabbim kabul etsin inşallah :Saruboceq:
Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız
içim açıldı huzur geldi ya :gitme:
yasının çıktısını aldım ben yerimseniben Şeniz
ah canlarim ah..ben bu müslüman olmayanlara orucu nasil anlatayim ? kaydirigubbakcemile3
bir müvekkil geldi demin alman.. nasil oruc tutuyorsunuz,sagliksiz degilmi diye sorup durdu adam..kötü niyeti yok bes belli,meraktan soruyor..
sirin bir amcaydi..anlatabildigim kadar anlattim bakalim
zemus gönül yarası candy hoşgelmışlerr Şeniz
aldım okudum canım Şeniz
Allah kabul etsin ladymm :Saruboceq:
Sılacım evet zor ama onlarında değişik bir ibadeti olabilir buda bizm kutsal sayılan ramazan ayında yani yılın bi ayı yaptığımız bi ibadet diyebilirsin a.s.
aminn :Saruboceq:allah kabul etsin lady...tefriciyeleri de dualarıda
aminn :Saruboceq:Allah kabul etsin canim :Saruboceq:
ben yasini olsun baska sureleri olsun internetten acip hem dinliyor hem takip ediyorum..cogu zaten hep alt yazili..Kurani kerimi okuyabilmeme ragmen öylesi daha kolayima geliyor ve en azindan dört dörtlük okundugundan emin olabiliyorum..
:asigim:
sen 500 t bıncen demı :uhm:lady biz size nasıl gelcez?
hangı durakta bulusalım?
lady geldin mi canımmmm
dualrını ALLAH kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:
anlattim..zaten cogu biliyor nasil oruc tuttugumuzu..burda radyolar bin bir kez anons yapti zaten müslümanlarin ramazan ay'i basladi,ofislerde is yerinde dikkatli davranin, önlerinde yemek yemeyin,islerini hafifletin diye :asigim:
adamlar sagolsun düsünüyor ya.. bizim millet olsa gavurun ibadetinden banane der kapatir konuyu :mymeka:
ay valla mıı helal olsun be vereliniortakanlattim..zaten cogu biliyor nasil oruc tuttugumuzu..burda radyolar bin bir kez anons yapti zaten müslümanlarin ramazan ay'i basladi,ofislerde is yerinde dikkatli davranin, önlerinde yemek yemeyin,islerini hafifletin diye :asigim:
adamlar sagolsun düsünüyor ya.. bizim millet olsa gavurun ibadetinden banane der kapatir konuyu :mymeka:
:lepi:aaaa ladym ebet onu hiç konuşmadık metrobüse bindim diyelim ben nası gelicem eğer ki izin kopartabilirsem hihoyyyt
Allah kabul etsin ladymm :Saruboceq:
Sılacım evet zor ama onlarında değişik bir ibadeti olabilir buda bizm kutsal sayılan ramazan ayında yani yılın bi ayı yaptığımız bi ibadet diyebilirsin a.s.
aminn :Saruboceq:
aminn :Saruboceq:
çok güzel ya :asigim:
ben okuyamıyom arapça :kedi:
anlattim..zaten cogu biliyor nasil oruc tuttugumuzu..burda radyolar bin bir kez anons yapti zaten müslümanlarin ramazan ay'i basladi,ofislerde is yerinde dikkatli davranin, önlerinde yemek yemeyin,islerini hafifletin diye :asigim: