K.K Klişeleri

Ramazanınız mübarek olsun kızlar.....a.s.

zemusuuuuum nerelerdesin ya eskisi gibi gelmiyosun sık sık
özlüyorum seni çok Şeniz Şeniz

bende anlayamadım cnm daha dün öğrenmişim gibi oysa zaman akıp gidio farkında olmadan sağlıkla kavuşurum inş bebişime :Saruboceq:

evet haklısın canım inşallah sağlıcakla kavuşacaksın bebeğine hayırlısı ile gülüm :Saruboceq:

Allah razı olsun canım gözlerim dolu dolu okudum senağlama
Rabbim kabul etsin inşallah :Saruboceq:
Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız
içim açıldı huzur geldi ya :gitme:

kafamçokkarıştı laelaelaelaelae :teytey::dance::tomato::uhm: yasin okumak istemişsin ya nete girebilseydim onu bulup yollardım ben sağa diidim bebem Şeniz
yasının çıktısını aldım ben yerimseniben Şeniz
migdemden sesler geliyor :kedi:
benımde :kedi:
okudum özlemcim Allah kabul etsin inşallah
uyyşş gözlerim doldu be okurken nedense böyle dua falan ederken çok duygulanıyorum ben mafoldumben
bende :gitme:
Allah kabul etsin kızlar :Saruboceq:

ben katkıda bulunamadım ama her zaman dualarımdasınız a.s.
olsun canım burda herkes benim dualarımda Şeniz
geldim la duayı yazıodum
özel bı duası yok..yasin okumakda şart değil..
ama dediğim gibi böyle yaparsan daha güzl olur

okudum yasin :Saruboceq:

ah canlarim ah..ben bu müslüman olmayanlara orucu nasil anlatayim ? kaydirigubbakcemile3
bir müvekkil geldi demin alman.. nasil oruc tutuyorsunuz,sagliksiz degilmi diye sorup durdu adam..kötü niyeti yok bes belli,meraktan soruyor..

sirin bir amcaydi..anlatabildigim kadar anlattim bakalim

Allah kabul etsin canim :Saruboceq:

ben yasini olsun baska sureleri olsun internetten acip hem dinliyor hem takip ediyorum..cogu zaten hep alt yazili..Kurani kerimi okuyabilmeme ragmen öylesi daha kolayima geliyor ve en azindan dört dörtlük okundugundan emin olabiliyorum..
:asigim:

iyi etmişin meraklı amcaya anlatmaklaalkisalkisalkis

zemus gönül yarası candy hoşgelmışlerr Şeniz

aldım okudum canım Şeniz

lady geldin mi canımmmm
dualrını ALLAH kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:

Allah kabul etsin ladymm :Saruboceq:

Sılacım evet zor ama onlarında değişik bir ibadeti olabilir buda bizm kutsal sayılan ramazan ayında yani yılın bi ayı yaptığımız bi ibadet diyebilirsin a.s.

Sılacım evet zor ama onlarında değişik bir ibadeti olabilir buda bizm kutsal sayılan ramazan ayında yani yılın bi ayı yaptığımız bi ibadet diyebilirsin a.s.

anlattim..zaten cogu biliyor nasil oruc tuttugumuzu..burda radyolar bin bir kez anons yapti zaten müslümanlarin ramazan ay'i basladi,ofislerde is yerinde dikkatli davranin, önlerinde yemek yemeyin,islerini hafifletin diye :asigim:

adamlar sagolsun düsünüyor ya.. bizim millet olsa gavurun ibadetinden banane der kapatir konuyu :mymeka:

allah kabul etsin lady...tefriciyeleri de dualarıda
aminn :Saruboceq:
çok güzel ya :asigim:
ben okuyamıyom arapça :kedi:

lady biz size nasıl gelcez?
hangı durakta bulusalım?
sen 500 t bıncen demı :uhm:
metrobusle gelirler heralde böcükle burcu :uhm:
burcu 93 t zeytınburnuna bınebılır

lady geldin mi canımmmm
dualrını ALLAH kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:

anaaam ne güzel laa :ecrin_bebek:
bende onlar düşünmez diodum
eşimin çalıştığı firma alman firması
bize kumanya falan veriliyor ramazanda ama eşimin çalıştığı yerde yok böle bişi
o yüzden şaşırdım şimdi ne güzel ne kadar düşünceliler alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay valla mıı helal olsun be vereliniortak
ay koptum hakketen öyle bizim millet :roflol:

aaaa ladym ebet onu hiç konuşmadık metrobüse bindim diyelim ben nası gelicem eğer ki izin kopartabilirsem hihoyyyt
:lepi:
metrobuse bıncen okmeydanı durağında ınıcen halıcıoğlundan sonraki kaydirigubbakcemile2
sonra ben sızı alıcemm zemuszemus

çok güzel ya :asigim:
ben okuyamıyom arapça :kedi:

ben 7 yasinda falan camiye gittim, kuran kursuna yani..araliksiz 13 yasima kadar falan.. cok sevdigim bir hocam vardi.. onun sayesinde ögrendim herseyi.. simdi hala biliyorum ama dedigim gibi internetten okumak daha iyi geliyor :icecream:

lady ben 500 t ye bincem köprüden...
nerde inmem gerekiyor....size an yakın durakta inem..
bütün kızlar orda buluşalım bence..
yoksa toplaşmak zor olur...

Ayy :asigim::asigim:
bizim millet gavurun ibadetinenden önce kendi milletine de banane oruçtan diyip geziniyorr :umursamaz:
Şuan istiklal caddesinde milyon vardır oruç tutmayan (banane ondan) ama oruç tutana saygı göstermeyenlere sinir oluyorumm :umursamaz: hea biri bişi yerken benim canım çekiyor da ondan mı sinir oluyorum hayırr :umursamaz: kesinlikle canım çekmiyor ben ibadetimi yapıyorum ama bu kadar duyarsız olunması insanın sinirine dokunabiliyor :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…