yok canım bende pko....o güzel bak ben yeşil çay içiyordum devam ediyim o zaman:lepi:sende pko yoktu dimi nilüş :uhm:
neeeeeeedelikafaduldensüper yaaaa:lepi:4kg ne demek..1 beden düşmüşsün nerdeyse:lepi:tebriklerrrrrrrrrra.s.opuyorumnanaktaniyiyim cnm diyette süper gidiyor bu hafta 2. haftamız ben 4 kg verdim:lepi:
sen nasılsın cnmyerimseniben
günayyydınnnn tontişşşlerimmm!!!opuyorumnanaktan
)))kaç kg oldun vildoo))))yediklerinin listesini göremedimde ondan canım..evine baktım ladyyyy çok beğendim mükemmel olmuş canım
hayallerimi süsleyen salon zemuszemus opuyorumnanaktan
günaydın beloş ablişim canım benim
hahayytt bende güzel diyet yapoorum :1ninca:
bende ekmek yemoorum :dilcikar:
bende kilo veroorum :umursamaz:
sağol nilüşüm ben diyet listem var ona göre yiyom geçen sene gittiğim doktr yazmıştı bende ona uyuyomzemuszemusewet cnm pilav yada makarna varsa hiç ekmek yok bende sadece sabahları yiyom ekmek 2 dilimcik :kedi:diğer iki öğün sadece yemek sositosositosende azimle lahanayı yemeye devam ediyon maşallah iyi bıkmadın ben bi gün yedim fena oldum:bbo:
ŞenizŞenizŞenizgeçmiş olsun bidenema.s.
geçmişolsun canım.neyin varki??üşüttünmü noldu:teselli:
kaydirigubbakcemile3kıskanç gacı temem temem en çok sen verdin kilo lülülülülülüevine baktım ladyyyy çok beğendim mükemmel olmuş canım
hayallerimi süsleyen salon zemuszemus opuyorumnanaktan
günaydın beloş ablişim canım benim
hahayytt bende güzel diyet yapoorum :1ninca:
bende ekmek yemoorum :dilcikar:
bende kilo veroorum :umursamaz:
ewet cnm ben pkoluyum malesef:gitme:yok canım bende pko....
buarada rüyamda bisürü yumurta gördüm dün gece..ay okdar çok ki anlatamam.
diyoki evliler için çocuğa işaretmiş:)bende şaşırdım..bide diyr çok yumurta görmek erkek çocukmuş..ben kızım olsun dha çok istiyorum ama .hayırlısı bakalım..adetime az kaldı:lepi:
sende pko varmıydı ???
neeeeeeedelikafaduldensüper yaaaa:lepi:4kg ne demek..1 beden düşmüşsün nerdeyse:lepi:tebriklerrrrrrrrrra.s.
a.s.
inşallah vericez cnm hep beraber yaza fit gireriz inşallah :lepi:tabi bebişler gelirse olmazkaydirigubbakcemile3)))kaç kg oldun vildoo))))yediklerinin listesini göremedimde ondan canım..
hımm anladım...ya ozaman kesin verirsin..senin bünyene uygun doğru olan diyet listesiyle vermek negüzel...
ben lahanaıyı yine yapıcam bu pazar günü.ya iyice alıştım ben buna...sabahları içemiyordum illa bikaç lokma ekmek atıyordum.şimdi içiyorum gidiyo valla.öyle tiksinti falan kalmadı.ilk bi iki gün zor içiyodum..
yine yapcam dolapta dursun ...arada içerim..
günaydın lahana güzeli nilüü kız aferin sana azimlisin ben açıkçası vazgeçecektim ama şimdi siz dal gibi olceniz ben dobişmi kalayım dimi ya o yüzden devam:lepi:Şenizay ben gelcemde gelemiyorum toppiğe..şimdi nasıl açıldı bu sayfalar bende anlamdım.bembeyaz bi sayfa takılıp kalıyo.hadi açılır diyom mutfağa inip çay içeyim sigara içeyim gezip geliyorum yine beyaz sayfa takılmış kalmış.pcyi kırcam nerdeyse dinir oldum:dilcikar:
beloş sakın sakın yolundan dönme...yavaş yavaş gitcek.biz bu kiloları 15gunde almadık hemen verelim dimi ama...ya sabır çek arada:roflol:
ben bugün sabah lahana çorbamı içtim
öğlen.....1 kase şehriye çoorbası
1 servis kaş ıspanak yanına yoğurt yedim
akşam.......evde yemek yok dışarda yicez ama neeekafamçokkarıştı buakşam hiç sağlam gelmiyom gözüme valla...:1ninca:kesin yasak bişi kaçacak ama ..ben tavuk yiyeyim diyorum en zarasız ama onunda üzerinde çıtırları oluyo dışardadelikafadulden ne yicem bilmiyomdelikafadulden
bende bende aynı düşünüyordum ama yok yolumuzdan dönmeyelim kilo vermek bi süre dururmuş sonra deam edermiş devam devam sen buraya sık sık gel roşum burası insanı motive ediyorkaydirigubbakcemile5vericez biz bu kilolarısüprizzzzzslm fıstık dombililer,kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
günlerdir girip şööle rahat rahat dolaşamıyorum,
çok az durabiliyorum kaç kez buraya girmee çalıştım,çok uzun sürüyo yada tümden açılmıyo,bendede beklicek sabır yok,
iyice cnm sıkıldı,nasıl olduysa şimci girdim,fazla geçmişi okuyamadım,
mospycim anladıım kadarıyla teyzeni kaybetmişsin,başınız sağolsun,allah rahmet eylesin,:Saruboceq:
osmaniyecik niye gitmş anlıyamadım,
bilen varsa bi desin banada,CADIARZU
benim kilom iyice demir attı,milim oynamıyo baskül sinir oldum ,
işin kötüsü iştahım açılmaya başladı,
kendimi zor tutuyorum,
bazende tutamıyorum ,vermek isterken üstüne alırsam diye çok cnm sıkılıyomafoldumben
herkese günaydınlar:1closedeyes:
sol yanımdan kalktım bugün keyfim yok nedense :1closedeyes:sebeb te yok ama sinirli gibiyimÇok üzgünüm çoookgünaydın da bu surat ne zabah zabah :sm_confused:
sol yanımdan kalktım bugün keyfim yok nedense :1closedeyes:sebeb te yok ama sinirli gibiyimÇok üzgünüm çoook
üzülme cnım kardeşim bende bir gram bile verememişim hadi beraber ağlyalımmafoldumbenmafoldumbengünaydın kızlar cumanız mübarek olsun ben bu hafta kilo veremedim aranıza almayın beni mafoldumben