K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

bende kilo veremedim sanırım
kayınvalidemlere gidersek haftasonu tartılıcam :sinifsinif:

eve bi tartı alsam süper olacak galiba kaydirigubbakcemile3

üzülme cnım kardeşim bende bir gram bile verememişim hadi beraber ağlyalımmafoldumbenmafoldumben

ablişim ben bu hafta sporda yapamadım bide biraz fazla kaçtı heralde yediklerim lahana çorbamda yoktu
kocik evdeyken hep böyle oluyo yaaa
ama haftaya gececi sadece lahana çorbası yiycem verecem 1 kilo görürsünüz

yanlız kızlar çitos duymasın yer bizi çıtır çıtır gerçi şimdi rejimde ordan kurtarıyoruz işi ama yinede kulağına gitmesin çitoooooos biz seni çok seviyooooz:))))

meltemcim ben çarşamba günü neredeyse iki saat spor yaptım
eve yakın bir sürü park var belediyenin parklara koyduğu spor aletleri falanda oluyor ya
önce biraz hızlı hızlı yürüyüş yaptım sonra ısınınca biraz koştum sonra da twist yaptım epeyce
şimdi karın kaslarım ve sırt kaslarımda bacaklarımın üst kısımlarında acayip bir ağrı var ama mutluyum hihoyyyt

kızlar bende kilo veremedim buahafta aynıyım yaaaakafamçokkarıştı
adet haftamdayım acaba ondanmı diyorum ama bilemem.....
inşallah haftaya 1 kg gidecek:lepi:

yaaaa kızlar nerdesiniz hadi gelin

dünkü menü

sabah:
1simit
1barsak yeşil çay

kuşluk:
2mandalin

öğlen:
1 dilim ekmek
az peynir
bolca lahana salatası

akşam:
4-5 adet köfte
bolca lahana salatası
bu kadarcık arkadaşlar ama halabir gram oynama yokfisfisfis kilolar benimle dalga geçiyor :tomato:beni zorluyor sabrımı sınıyor ama yok öle yağmaÇok üzgünüm çoook bende alt tarafı 22 kiloya pabuç bırakacak göz varmı yok:eek:lmaz: yemezlerkaydirigubbakcemile3

meltemcim ben çarşamba günü neredeyse iki saat spor yaptım
eve yakın bir sürü park var belediyenin parklara koyduğu spor aletleri falanda oluyor ya
önce biraz hızlı hızlı yürüyüş yaptım sonra ısınınca biraz koştum sonra da twist yaptım epeyce
şimdi karın kaslarım ve sırt kaslarımda bacaklarımın üst kısımlarında acayip bir ağrı var ama mutluyum hihoyyyt

hihoyyyt süpersin miray
o ağrılar sporunun işe yaradığına işaret
devamını bekliyoruz
ilk zamanlar bende hamlıyodum spor yaparken ama artık vücut alıştı hamlamıyor hihoyyyt hihoyyyt :dance:

30 ekim cuma

sabah:
2 dilim ekmek
çok az peynir
3 zeytin

öğle:
haşlanmış karnıbahar
2 kaşık yoğurt

akşam:
1 incik
3 kaşık bulgur pilavı
yeşil çay
metabolizma h. çayı

aralarda:
mandalina
elma
kivi

su: 2,5 lt

spor:
30 dk bisiklet
50 twister
30 şinav
30 sağ , 30 sol bacak hareketi

gece:1 tane haşlanmış yumurta

şimdi bu gece gece ne yumurtası dersiniz hemen açıklayım
akşam yemeğini saat 5 te yedik ve ben gece 1 de yatağa girdim
bişeyler yememek için meyve falan yedim ama oda beni daha çok acıktırdı
boş ekmeksiz 1 yumurta haşladım yedim bende :tomato:

mopsy sen çok iyi gidiyon canım ben senin kadar olsam daha ne :asigim:

günaydın çıtırlar....
vildoş yok kız ne iyisi tık yok bendede....canım ben tatlı krizine girdim resmen onla savaşmaktan strese girdim....
dün akşam eşimin ttlısında yedim 2 çatal sonunda...ama masum bir tatlıda değil yani..kaymaklı ekmek kadayıfı..akannehirçok tatlıydııı hemde:tomato:
arada kaçıyor işte ama buhafta çok sıkı yapcem aç gezicem resmen.bi şoklamaya ihtiyacım var....

dün yediklerim ise şöyle...
sabah.......küçük bir tost.içinde 2 sucuk vardı 1 bardak çay
öğlen........fırında 3 köfte 1 kase cacık
akşam......ızgara 3 köfte 1 sucuk ekmek yok..salata yedim yanında..
tatlıdan 2 çatal...
ama sabah kalktığımda bile toktum nedense.....çokmu geldi anlamadım....

yaaaa kızlar nerdesiniz hadi gelin

dünkü menü

sabah:
1simit
1barsak yeşil çay

kuşluk:
2mandalin

öğlen:
1 dilim ekmek
az peynir
bolca lahana salatası

akşam:
4-5 adet köfte
bolca lahana salatası
bu kadarcık arkadaşlar ama halabir gram oynama yokfisfisfis kilolar benimle dalga geçiyor :tomato:beni zorluyor sabrımı sınıyor ama yok öle yağmaÇok üzgünüm çoook bende alt tarafı 22 kiloya pabuç bırakacak göz varmı yok:eek:lmaz: yemezlerkaydirigubbakcemile3

ablişim süpersin söylememe gerek varmı
bende geçen hafta durakladım sende demekki duraklıyosun
bu haftayı es geçtik varsayalım önümüzdeki hafta en az 1 kilo gidecekkkkk :lepi: :lepi:

günaydın çıtırlar....
vildoş yok kız ne iyisi tık yok bendede....canım ben tatlı krizine girdim resmen onla savaşmaktan strese girdim....
dün akşam eşimin ttlısında yedim 2 çatal sonunda...ama masum bir tatlıda değil yani..kaymaklı ekmek kadayıfı..akannehirçok tatlıydııı hemde:tomato:
arada kaçıyor işte ama buhafta çok sıkı yapcem aç gezicem resmen.bi şoklamaya ihtiyacım var....

dün yediklerim ise şöyle...
sabah.......küçük bir tost.içinde 2 sucuk vardı 1 bardak çay
öğlen........fırında 3 köfte 1 kase cacık
akşam......ızgara 3 köfte 1 sucuk ekmek yok..salata yedim yanında..
tatlıdan 2 çatal...
ama sabah kalktığımda bile toktum nedense.....çokmu geldi anlamadım....

nilüş 2 çatal tatlıda ne var yawru ben resmen 2 dilim yedim ondan sonrada şapa oturdum tabi kilo neyim veremedim -tatlicadiarzu-

yanlız kızlar çitos duymasın yer bizi çıtır çıtır gerçi şimdi rejimde ordan kurtarıyoruz işi ama yinede kulağına gitmesin çitoooooos biz seni çok seviyooooz:))))
:eek:lmaz:rejimde yağcılığa yer yokkötükedihüsobeni kandıramazsınız aynen devam haftaya karşıma kilo vermiş olarak çıkın bakiim:eek:lmaz:naniknaniklaf aramızda bende seni seviyom beloşumŞenizŞenizama şımarmak yok :eek:klava:

kaydirigubbakcemile3kız bu hafta hepiniz anlaşmış gibi verememişiniz akannehirama neyse kknın yavaşlığından tam ilgilenemedim sizlerle haftaya karşıma bomba gibi çıkın bakemhihoyyyt

mopsy sen çok iyi gidiyon canım ben senin kadar olsam daha ne :asigim:
:roflol::roflol:sende yırttın arada hadi herkes sen gibi verememiş:roflol:yoksa kabak gibi ortada kalıcaktınsırnaşık şey

:eek:lmaz:rejimde yağcılığa yer yokkötükedihüsobeni kandıramazsınız aynen devam haftaya karşıma kilo vermiş olarak çıkın bakiim:eek:lmaz:naniknaniklaf aramızda bende seni seviyom beloşumŞenizŞenizama şımarmak yok :eek:klava:

kaydirigubbakcemile3kız bu hafta hepiniz anlaşmış gibi verememişiniz akannehirama neyse kknın yavaşlığından tam ilgilenemedim sizlerle haftaya karşıma bomba gibi çıkın bakemhihoyyyt

:roflol::roflol:sende yırttın arada hadi herkes sen gibi verememiş:roflol:yoksa kabak gibi ortada kalıcaktınsırnaşık şey

lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 ben allahın sevgili kuluyum tek komadı beni yanıma arkidiş verdi delikafadulden

citos sabah sporumu yaptım cnm
bugün kaynanamlarla çarşıda buluşacaz çarşıya kadarda yürüyüş yapacaz kızımla 1 saate anca gideriz çarşıya ordada gezecez nerden baksan 3 saat yürümüş olacam
sabah kahvaltıdada ekmek yiyemedim küflenmiş dolapta :roflol:

şimdi 3 gündür yazamıyordum yediklerimi malum kk yavaşlığından dolayı:enbuyukkk:
sadece dün itibariyle yediklerimi yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
maydonoz ve domates 2 dilim k,ekmek
1 bardak çay zeytin yemedim hiç
öğlen
çeyrek tost ve 1 ayran eve gitmeye üşendiğim için:mymeka:
akşam misafirlikteydim menüde
1 kase tarhana çorbası
ızgara biftek 1 küçük parça
2 kaşık pilav 1 tabak salata ve 1 kase yoğurt ara öğün meyve ve çay şekersiz
bugün sabah
1 kase çorba içtim 1 dilimde ekmek 2 kuru kayısı

lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 ben allahın sevgili kuluyum tek komadı beni yanıma arkidiş verdi delikafadulden
kaydirigubbakcemile3hakketten öle allahın saftirik kulusun :roflol:yine dört ayağının üstüne düştünnaniknanik:roflol:

çıtırlar selama.s.
slm fıstık naber hoşgeldinŞenizŞeniz

citos sabah sporumu yaptım cnm
bugün kaynanamlarla çarşıda buluşacaz çarşıya kadarda yürüyüş yapacaz kızımla 1 saate anca gideriz çarşıya ordada gezecez nerden baksan 3 saat yürümüş olacam
sabah kahvaltıdada ekmek yiyemedim küflenmiş dolapta :roflol:
delikafaduldenkız ekmekçikler yenmedinden küflenmişmi kaydirigubbakcemile3yürü tabe bu hafta yaydın totonu iyice yürüde yak yağlarını:mymeka:

X