- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme cnım kardeşim bende bir gram bile verememişim hadi beraber ağlyalımmafoldumbenmafoldumben
bende kilo veremedim sanırım
kayınvalidemlere gidersek haftasonu tartılıcam :sinifsinif:
eve bi tartı alsam süper olacak galiba kaydirigubbakcemile3
meltemcim ben çarşamba günü neredeyse iki saat spor yaptım
eve yakın bir sürü park var belediyenin parklara koyduğu spor aletleri falanda oluyor ya
önce biraz hızlı hızlı yürüyüş yaptım sonra ısınınca biraz koştum sonra da twist yaptım epeyce
şimdi karın kaslarım ve sırt kaslarımda bacaklarımın üst kısımlarında acayip bir ağrı var ama mutluyum hihoyyyt
kızlar bende kilo veremedim buahafta aynıyım yaaaakafamçokkarıştı
adet haftamdayım acaba ondanmı diyorum ama bilemem.....
inşallah haftaya 1 kg gidecek:lepi:
yaaaa kızlar nerdesiniz hadi gelin
dünkü menü
sabah:
1simit
1barsak yeşil çay
kuşluk:
2mandalin
öğlen:
1 dilim ekmek
az peynir
bolca lahana salatası
akşam:
4-5 adet köfte
bolca lahana salatası
bu kadarcık arkadaşlar ama halabir gram oynama yokfisfisfis kilolar benimle dalga geçiyor :tomato:beni zorluyor sabrımı sınıyor ama yok öle yağmaÇok üzgünüm çoook bende alt tarafı 22 kiloya pabuç bırakacak göz varmı yoklmaz: yemezlerkaydirigubbakcemile3
günaydın çıtırlar....
vildoş yok kız ne iyisi tık yok bendede....canım ben tatlı krizine girdim resmen onla savaşmaktan strese girdim....
dün akşam eşimin ttlısında yedim 2 çatal sonunda...ama masum bir tatlıda değil yani..kaymaklı ekmek kadayıfı..akannehirçok tatlıydııı hemde:tomato:
arada kaçıyor işte ama buhafta çok sıkı yapcem aç gezicem resmen.bi şoklamaya ihtiyacım var....
dün yediklerim ise şöyle...
sabah.......küçük bir tost.içinde 2 sucuk vardı 1 bardak çay
öğlen........fırında 3 köfte 1 kase cacık
akşam......ızgara 3 köfte 1 sucuk ekmek yok..salata yedim yanında..
tatlıdan 2 çatal...
ama sabah kalktığımda bile toktum nedense.....çokmu geldi anlamadım....
lmaz:rejimde yağcılığa yer yokkötükedihüsobeni kandıramazsınız aynen devam haftaya karşıma kilo vermiş olarak çıkın bakiimlmaz:naniknaniklaf aramızda bende seni seviyom beloşumŞenizŞenizama şımarmak yok klava:yanlız kızlar çitos duymasın yer bizi çıtır çıtır gerçi şimdi rejimde ordan kurtarıyoruz işi ama yinede kulağına gitmesin çitoooooos biz seni çok seviyooooz:))))
kaydirigubbakcemile3kız bu hafta hepiniz anlaşmış gibi verememişiniz akannehirama neyse kknın yavaşlığından tam ilgilenemedim sizlerle haftaya karşıma bomba gibi çıkın bakemhihoyyytkızlar bende kilo veremedim buahafta aynıyım yaaaakafamçokkarıştı
adet haftamdayım acaba ondanmı diyorum ama bilemem.....
inşallah haftaya 1 kg gidecek:lepi:
:roflol::roflol:sende yırttın arada hadi herkes sen gibi verememiş:roflol:yoksa kabak gibi ortada kalıcaktınsırnaşık şeymopsy sen çok iyi gidiyon canım ben senin kadar olsam daha ne :asigim:
lmaz:rejimde yağcılığa yer yokkötükedihüsobeni kandıramazsınız aynen devam haftaya karşıma kilo vermiş olarak çıkın bakiimlmaz:naniknaniklaf aramızda bende seni seviyom beloşumŞenizŞenizama şımarmak yok klava:
kaydirigubbakcemile3kız bu hafta hepiniz anlaşmış gibi verememişiniz akannehirama neyse kknın yavaşlığından tam ilgilenemedim sizlerle haftaya karşıma bomba gibi çıkın bakemhihoyyyt
:roflol::roflol:sende yırttın arada hadi herkes sen gibi verememiş:roflol:yoksa kabak gibi ortada kalıcaktınsırnaşık şey
çıtırlar selama.s.
kaydirigubbakcemile3hakketten öle allahın saftirik kulusun :roflol:yine dört ayağının üstüne düştünnaniknanik:roflol:lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 ben allahın sevgili kuluyum tek komadı beni yanıma arkidiş verdi delikafadulden
slm fıstık naber hoşgeldinŞenizŞenizçıtırlar selama.s.
delikafaduldenkız ekmekçikler yenmedinden küflenmişmi kaydirigubbakcemile3yürü tabe bu hafta yaydın totonu iyice yürüde yak yağlarını:mymeka:citos sabah sporumu yaptım cnm
bugün kaynanamlarla çarşıda buluşacaz çarşıya kadarda yürüyüş yapacaz kızımla 1 saate anca gideriz çarşıya ordada gezecez nerden baksan 3 saat yürümüş olacam
sabah kahvaltıdada ekmek yiyemedim küflenmiş dolapta :roflol: