:1hug: saol özbekçimvildancm ümidini hiç yitirme hele birde senin bir kızın var ben 5 senedir polikistik over hastasıyım ve yumurta tembelliğim var 4 aydır tedaavi görüyorum yumurtam oldu catladı döllenme olmadı bazı ay yumurtam büyümedi bazı ay kist olustu allahıma cok şükür 4.ayda meleğim geldi hala inanamıyorum yani kısaca hiç bir zaman ümitsizliğekaplmayın allahımdan hep bebğimin olcagını biliyordum ama hayırlı zamanda ver diye dua adiyordum kızlar tek duanız bu olsun allahm sizlerede hayırlı zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin
canım bende öyle yapmaya calısacagım artık benden yana hepinize helal olsunsenağlama
inşallah olur hepimizinde cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ben çok acıkmaya başladım nilüş
kıs kaynanamlar hacca gidiyolar biliyinmi sositososito özgürüm artık yuppiiiiiiiiiiiii:lepi:
nilüş lahana yemeği belkide beni çok acıktırıyodur bilemiyorum ama menüyü değiştiriyim diyorum
bu haftada haşlanmış sebze yoğurtlayıp yiyiciim bakalım hedefim en az 1 kg vermek
2-3 gündür sporda yapamıyom geri almaktan korkuyom :kedi:
cnm benim geçecek inşallah
sıkma canını artık
burdan itiraf ediyorum bak bende bebek defterini kapattım diyorum ama kapatamadım malesef
her gece kocike neden ben kusurluyum özürlüyüm diyorum
oda ben inanıyorum yine olacak diye beni teselli ediyor ama bende o umut yok
hiç olmaz gibime geliyo
dr gitmek istemiyorum bıktım
kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum ama nafile
eltim bana bebek tulumu hediye etti
kaynanamla hacca gönderecem tulumu
peygamber efendimizin mezarının ayak ucuna koyup benim için dua edecek
geri getirecek tulumu bende olursa inşallah bebişime giydirecem :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kız hem istiyon hemde ölemi düşünüyon hiç gülcem yoktukaydirigubbakcemile3lahanayı yinedemi haşlıycam ıyyyy-tatlicadiarzu-olur bence ama lahanayı salata yaparkende haşlanması gerekiyor çitoscum...
ay negüzel vildo..bak bebeğin için nekadar güzel dua etme şansı bulmuşsun...rabbi inşallah dualarınızı kabuleder sana bir bebe gönderir.......
bende daha bebek olmadan doğurmaktan korkuyorum.acayip fobi var bende...
geçen düşünüyroumda hamile olsaydım hala 2 ay sonra doğumum vardıdelikafaduldenbunu bile düşünmek korkutuyor beni....
geçen eşime diyorumda ayy ucuz yırttım diyorum gülüyor:1ninca:
tövbe tövbeee....allahım hem versin istiyom hem doğuramıyom nasıl olcek bilmem:uhm:
:1hug: saol özbekçim
tabiki siz bize moral oluyosunuz
hemen hemen aynı şikayetler var bizdede yumurta tembelliği pko falan...siz hamile kalınca rabbim veriyomuş deyip bizde 4 elle sarılıyoz
biraz kafamı toplayım kilo veriyim dr konuşacam adam akıllı tedavimi olacam
geç oldu ama güç olmasın inşallah
4 ay sonra kızım 9 yaşını bitirecek allah kısmet ederse
aralarını bu kadar açmak istememiştim ama kısmet olmadı napalım
inşallah toparlanalım topikten gidişimiz suskun olmuştu geri dönüşümüz muhteşem olacak
fitnes center diye açtığımız dükkanı nisaiye polikliniği yaparık evelallah :lepi:
canım helal olsun yaww o nasıl laf tüylerim diken diken oldu ben sana ne diyosam sen onu bi dene bırak gavura kızıp oruç bozma yaaaaawwwwlmaz:
tamam bu yolda cok yoruldum ama her dr giddiğimde her adım attığımda allahım bir daha ki ay beni buraya getirme diye dua ettim teknoloji cok ilerledi size sadce tek tavsiyem bence gec kalmadan tedavine başla diyetede devam ederisn ama hiç aralık verme birde ben cok özele gittim hiç tedavi yapmadan senin cocuğun olur dediler yolladılar sonra inat ettim kadın doğum hastanesi inferlite devvlet hastanesine gittim ve cok memmnum kaldım:lepi:
yeni evime taşınıyım inşallah başlıycam cnm
işin doğrusu maddi anlamda bu ara biraz içeri girdik
tedaviyi onun için bırakmadım istersem giderim ama bizi çok sıkıştırır
onun için o zamana kadar inşallah kendi gelir gelmezse gidecem mecbur paşa paşa
canım bebişin hayırlı ömürlü olsun inşallah:Saruboceq:hayırlısı canım şimdiden evinde güle güle oturman dileğiyle ama san yine söylüyorum devlet hastanesi varsa inferlite bölümüne git bir kuruş para bile vermedim özele gitmeni tavsiye etmiyorum sonuçta ordaki drlarda böyle araştırma ve geliştirme hastanelerinden mezun oluyorlar
hayırlısı canım şimdiden evinde güle güle oturman dileğiyle ama san yine söylüyorum devlet hastanesi varsa inferlite bölümüne git bir kuruş para bile vermedim özele gitmeni tavsiye etmiyorum sonuçta ordaki drlarda böyle araştırma ve geliştirme hastanelerinden mezun oluyorlar
canım inşallah sağ salim gelir meleğin yada meleklerin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:citoscum 5 senelik evliyim calıştığım için birsenedir istiyordum düzensizliğm vardı dr başvurunca kan testleri sperm analizi rahim filmi simir...... hepsi yapıldı ve hepsi normal cıktı ilk ay günde bir klomen yumurta oluştu catladı ama döllenme olmadı 2.ay yine günde 1 tablet yumurta 10mm kaldı büyümedi 3.ay günde iki tablet yumurta oluştu catladı döllenme olmadı 4.ay yine iki klomen 3 yumurta 3 de catladı ve allahıma şükürler olsun meleğim geldi belkide meleklerimiz cünkü 3 yumurtam vardı
evt canım yine haşlanıyo sonra şerit şetit kesiliyo zeytinyağ limon pulbiber..güzel olur ama..inşallah olur hepimizinde cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kız hem istiyon hemde ölemi düşünüyon hiç gülcem yoktukaydirigubbakcemile3lahanayı yinedemi haşlıycam ıyyyy-tatlicadiarzu-
ben özele gidiyodum
sivasta devlet hastanelerindeki jinekologlar hep erkek
benim kocik ölse salmaz beni namahreme akannehir
o güzel bak ben yeşil çay içiyordum devam ediyim o zaman:lepi:sende pko yoktu dimi nilüş :uhm:evt canım yine haşlanıyo sonra şerit şetit kesiliyo zeytinyağ limon pulbiber..güzel olur ama..
ya haşlarken çok haşlamıyosun gerçi.salatanınki hafif diri kalıyo..oyüzden çok kokusu çıkmadan söndürürsün istersen...
yada boşver lahana yerine 2 bardak yeşilçay iç.oda metabolizmayı çok güçlendiriyo....kayınvalidemin bi akrabası diyetisyende dün cenaze diye karşılaştık işte kilo vermişin falan diyince bende lahana çorbası içiyorum dedim.oda yeşilçayı tavsiye ederim dedi.günde 2 bardak sadece dedi....
aynı benimkide öyle ya erkek doktora hiç göndermiyo...bende bayanlara pek güvenemiyom sanki birazdaha hoyrat oluyo muayeneleri falan....
ama yinede bursada buldum ikitane bayan isimyapmışşş...nebilim artık bikaçay sonra giderim bende hamiş kalmazsam.
opuyorumnanaktaniyiyim cnm diyette süper gidiyor bu hafta 2. haftamız ben 4 kg verdim:lepi:merhaba kıslar nasıl gidiyor diyetleriniz
opuyorumnanaktaniyiyim cnm diyette süper gidiyor bu hafta 2. haftamız ben 4 kg verdim:lepi:
sen nasılsın cnmyerimseniben