Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın derincimopuyorumnanaktangünayyydınnnn tontişşşlerimmm!!!opuyorumnanaktan
günaydın çubukumŞenizcanlarım güzel dombililerim Şeniz
günaydın kaydirigubbakcemile3
KK yavaş
anlayacağım selam verip gidicim :bbo:
günaydın tontişimŞenizGÜnaydın Şekerlerİm
ŞenizŞenizŞenizgeçmiş olsun bidenema.s.Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Dün akşam yemekte annemdeydim, iki üç tane misket köfte, biraz makarna yedim, birazda yoğurt yedim kalktım
Gece de halam geldi hiç iyi değilim, midem çok bulanıyor, ağrım var çokk mafoldumben
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Dün akşam yemekte annemdeydim, iki üç tane misket köfte, biraz makarna yedim, birazda yoğurt yedim kalktım
Gece de halam geldi hiç iyi değilim, midem çok bulanıyor, ağrım var çokk mafoldumben
çok teşekkürler cnm...dombililerrrr kaydirigubbakcemile2
yaw noldii KK ya laelaelaelaelae
mospy basınız sağolsun benneyaptımki mekanı cennet olsun teyzecinin :Saruboceq:
osmaniye nere gidiysen ya Çok üzgünüm çoook modaya mı uydun sende
diyetin en sıkıcı tarafı bu zamanlar.çbazen takılıp kalıyorsun beloşcum ama pes etmek yok...zafer bizim olacak merak etme:lepi:günaydın dobiş kardeşlerim dün siteye malumunuz üzre herkeş gibi bende giremedimyasakkelime
iki günlük menüde kaynadı arada aman zaten öleeee kayda değer bişey yemedim:kedi:
ya bide dün tartıldım ben bi gram bile vermemişim :çok üzgünüm:bu hafta çok verimsiz geçiyor :umursamaz:
sizler nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanherkese günaydınlarrrr
evet beloş dün bizde giremedik ama yediklerimi bugün yazacağım
dün sabah
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim kızarmış köy ekmeği (ince dilim)
1 yeşil soğan domates ve salatalık
1 bardak çay şkrsz
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorbası
salata ve yoğurt
AKŞAM
etli kuru bamya yarım porsiyon
2 kaşık pilav
1 tabak salata 1 kase yoğurt
ara öğünlerde meyva ve yeşilçay içtim
evine baktım ladyyyy çok beğendim mükemmel olmuş canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/325426-lady-nin-fakirhanesi.html
divinityy
sana link getirdim kaydirigubbakcemile3
günaydın beloş ablişim canım benimgünaydın dobiş kardeşlerim dün siteye malumunuz üzre herkeş gibi bende giremedimyasakkelime
iki günlük menüde kaynadı arada aman zaten öleeee kayda değer bişey yemedim:kedi:
ya bide dün tartıldım ben bi gram bile vermemişim :çok üzgünüm:bu hafta çok verimsiz geçiyor :umursamaz:
sizler nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
çok teşekkürler cnm...
diyetin en sıkıcı tarafı bu zamanlar.çbazen takılıp kalıyorsun beloşcum ama pes etmek yok...zafer bizim olacak merak etme:lepi:
çitoscum süper diyet yapıyorsun tam adabına uygun....
akşam pilav yedin diyemi ekmek yemedin????
sağol nilüşüm ben diyet listem var ona göre yiyom geçen sene gittiğim doktr yazmıştı bende ona uyuyomzemuszemusewet cnm pilav yada makarna varsa hiç ekmek yok bende sadece sabahları yiyom ekmek 2 dilimcik :kedi:diğer iki öğün sadece yemek sositosositosende azimle lahanayı yemeye devam ediyon maşallah iyi bıkmadın ben bi gün yedim fena oldum:bbo:çok teşekkürler cnm...
diyetin en sıkıcı tarafı bu zamanlar.çbazen takılıp kalıyorsun beloşcum ama pes etmek yok...zafer bizim olacak merak etme:lepi:
çitoscum süper diyet yapıyorsun tam adabına uygun....
akşam pilav yedin diyemi ekmek yemedin????