kaydirigubbakcemile3hakketten öle allahın saftirik kulusun :roflol:yine dört ayağının üstüne düştünnaniknanik:roflol:
slm fıstık naber hoşgeldinŞenizŞeniz
delikafaduldenkız ekmekçikler yenmedinden küflenmişmi kaydirigubbakcemile3yürü tabe bu hafta yaydın totonu iyice yürüde yak yağlarını:mymeka:
geçmiş olsun ayşecima.s.umarım çabuk iyi olursun ve aramıza katılırsın cnm :1hug:kızlar bende çok hastayım valla ama diyeti bozmadım ekmek yemiyorum üç gündür tartılmıyorum yarın sabah tartılınca yazarım şimdiden birşey yazmayayım canlarım öptüm sizi
Şenizcanım umarım sende şimdi iyisindir çok özledim senide Şenizselaaaaaaaaaammmmm opuyorumnanaktan
ben kaç gündür doğru düzgün bişi yemiyorum kızlar ya
çarşamba halam geldi cuma gitti
o 3 gün belki akşamları bi tabak makarna gündüzleri de elmayla mandalinayla geçirdim
hiç keyfim yok iştahımda yok iki gündür çayımı da içmiyordum bu sabah bi bardak içtim
opuyorumnanaktangünaydın ayşeekızlar günaydın nasılsınız bende buğün hiç keyfim yok adetimde bitmek bilmiyor ama kilo almıyorum bugün tartılmadım çünkü vermemişimdir buralar çok soğuk yürüyüşte yapamıyorum işte bu kadar sabah az bi ekmek ve beyaz peynirr iki bardkta çay ama açık arada bir gevrek ve mandalina yedim öğleye de yoğurtlu makarna yapcam ama az yerim küçük bi tabağa katarım yerim size iyi rejim ler öptüm bybyyyyyyyyyyyyyyy
opuyorumnanaktangünaydın eleynaagunaydın kızlar kımse yok nerdesınız
kaydirigubbakcemile3hee unuttuk seni sende kimsin gözüm bir yerden ısırıyor ama çıkaramadımkaydirigubbakcemile3Merhabalarr.
Uzun zaman oldu demi görüşmeyeli unutulmuş olabilirim. :sinifsinif:
Umarım iyisinizdir kızlar.
Kilolar gidiyodur inşallah. kaydirigubbakcemile2
ayşecim afiyet olsun canım a.s.
eleyna ben buradayım canım ama malum ptesi sabahı yoğunum biraz :sinifsinif:
ecmelim aşkolsun seni unutur muyuz yaaa gel bakem buraya opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktangünaydın ayşee
opuyorumnanaktangünaydın eleynaa
kaydirigubbakcemile3hee unuttuk seni sende kimsin gözüm bir yerden ısırıyor ama çıkaramadımkaydirigubbakcemile3
kız sen topişe gelmeden kilonu listeye ekledim bile:lepi:tebrikler cnm vereliniortaksen burda yazmamışın ama ben müjdeyi vereyim 2,400 kg vermişin kaydirigubbakcemile5