K.K. Gzellik salonu & Fitness Center

ÖNEMLı NOT=DıYET LıSTESıNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kı AYNI AY ıÇERıSıNDE 3 KEZ DıYETıNı BOZANLAR AY CANIM ÇEKTı DAYANAMADIM BOZDUM GıBı MAZERETLER KABUL EDıLMEMEKTEDıR.
GELELıM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN ıSMıNı ıMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHıR EDECEĞıM TABıKı BAŞ TARAFINA ŞıŞKO VE YAHUT TOMBALAK GıBı LAKAPLAR TAKARAK TEŞHıR EDECEĞıM ONUN ıÇıN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DıYETıMıZı HıÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK ıSTEYENLER LıSTESı

DıVıNıTY=boy=1,65=kg=70 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm tebrikler divinity 3,5 kg vermiş:lepi:

CıTOS2903=boy=1,65=kg=84 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos toplam 6 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMıNıKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=56=ideal kg=50 tebrikler pasaklıminiktanrıça 3 kg vermiş:lepi:

BELENAY=boy=1,56=kg=72ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay toplam 3 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=57=ideal kg=52kg

DıLOOM=( KG ALMAK ıSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANıYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MıNıŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMıLE DıYETı YAPIYOR)=boy=1,60=kg=58=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLıHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=64=ideal kg=60kg tebrikler mopsy 1,800 gram vermiş:lepi:

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=63,20=ideal kg=50 kg tebrikler xaysex 1,800 gram vermiş:lepi:

KISMETSıZKEDı=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

TOPıKE DEVAMLI GELMEYENLER LıSTEDEN ADI SıLıNECEKlmaz:

Son düzenleme:

1 ay olmuştu alalı dolaptan alıp alıp yiyodum
derin dondurucuya atsam bişey olmazdı ama erindiğimden oldu laa

selaaaaaaaaaammmmm opuyorumnanaktan

ben kaç gündür doğru düzgün bişi yemiyorum kızlar ya
çarşamba halam geldi cuma gitti
o 3 gün belki akşamları bi tabak makarna gündüzleri de elmayla mandalinayla geçirdim
hiç keyfim yok iştahımda yok iki gündür çayımı da içmiyordum bu sabah bi bardak içtim

merhaba kızlar nasıl gidior hayattt ?? beni özleyen yok muuu ben hepinizi çok özledmmm

kızlar bende çok hastayım valla ama diyeti bozmadım ekmek yemiyorum üç gündür tartılmıyorum yarın sabah tartılınca yazarım şimdiden birşey yazmayayım canlarım öptüm sizi

neyse bende n önce gelen olmamış kızlar bugün fena diiim sabah tartıldım ne almışım ne vermişim çok şükür bundan sonra yemek içmek yok ama ya benim bağırsak sonrunum var o olmasa şimdiye çoktan zayıflamıştım ha bu arada bugün 64 1 gramdım aç karna aynıyım almadımya ona seviniyorum vallah öpüyorum sizi

herkese günaydınlarr mutlu bir hafta geçirmek dileğiyle günün ilk msjı benden olsun bismillah dükkanı açayım:lepi:
kızlar dün tartıldım ve 2 kg daha vermişimrejim yaparken çektiğim sıkıntının meyvasını almaya başladım delikafaduldençok şükür azmim ve hırsım arttı rejime devamsüprizzzzzpes etmek yok yasakkelime

cumartesi öğlen yediklerim
yoğurtlu ıspanak yemeği bir kase
1 adet haşlanmış patates
akşam
3 ızgara köfte
2 kaşık pilav
1 tabak salata 1 kase yoğurt

PAZAR MENÜM
sabah kahvaltı
7 adet zeytin
1 k.k kaşar peynir
1adet haşlanmış yumurta
1 domates
2 dilim k.ekmeği
2 bardak açık çay şekersiz
öğlen yemek yok sadece 2 adet burçak bisküvi ve yeşil çay içtim
akşam
enginarlı tavuk 1 porsiyon
2 kaşık şehriye pilavı
1 tabak semizotu salatası ve cacık
PAZARTESı
sabah
1 kase tarhana çorbası
5 adet zeytin
2 dilim k,ekmeği
2 kuru kayısı yedim

kızlar bende çok hastayım valla ama diyeti bozmadım ekmek yemiyorum üç gündür tartılmıyorum yarın sabah tartılınca yazarım şimdiden birşey yazmayayım canlarım öptüm sizi
geçmiş olsun ayşecima.s.umarım çabuk iyi olursun ve aramıza katılırsın cnm :1hug:

Şenizcanım umarım sende şimdi iyisindir çok özledim senide Şeniz

ÖNEMLı NOT=DıYET LıSTESıNE UYMAYANLAR CEZA ALICAKTIR!!!
ŞÖYLE Kı AYNI AY ıÇERıSıNDE 3 KEZ DıYETıNı BOZANLAR AY CANIM ÇEKTı DAYANAMADIM BOZDUM GıBı MAZERETLER KABUL EDıLMEMEKTEDıR.
GELELıM CEZAYA KAÇAMAK YAPAN ARKADAŞIN ıSMıNı ıMZA BÖLÜMÜME YAZARAK TEŞHıR EDECEĞıM TABıKı BAŞ TARAFINA ŞıŞKO VE YAHUT TOMBALAK GıBı LAKAPLAR TAKARAK TEŞHıR EDECEĞıM ONUN ıÇıN LÜTFEN KURALLARA UYALIM DıYETıMıZı HıÇ BOZMAYALIM!!!
ZAYIFLAMAK ıSTEYENLER LıSTESı

DıVıNıTY=boy=1,65=kg=70 ideal kg=60 v.ö=bel=82cm=basen=107cm=göğüs=100cm tebrikler divinity 3,5 kg vermiş:lepi:

CıTOS2903=boy=1,65=kg=84 ideal kg=65 v.ö=bel=87cm=basen=1,22=göğüs=1,18 cm tebrikler citos toplam 6 kg vermiş:lepi:

PASAKLIMıNıKTANRIÇA=boy=1,62 =kg=56=ideal kg=50 tebrikler pasaklıminiktanrıça 3 kg vermiş:lepi:

BELENAY=boy=1,56=kg=72ideal kg=50 v.ö=bel=78cm=basen=1,16cm=göğüs=98cm tebrikler belenay toplam 3 kg vermiş:lepi:

ECMEL=boy=1,55=kg=54,6=ideal kg=52kg tebrikler ecmel 2,400 gram vermiş :lepi:

DıLOOM=( KG ALMAK ıSTEYEN)=boy=1,60=kg=45,5=ideal kg= 55kg

ELEYNA=boy=1,57=kg=59=ideal kg=49kg

OSMANıYE=boy=1,71=kg=74=ideal kg=65kg

MıNıŞ=boy=1,65=kg=65=ideal kg=55kg v.ö =bel=84cm=basen=106cm=göğüs=105cm

KAYRA=(HAMıLE DıYETı YAPIYOR)=boy=1,60=kg=58=ideal kg= 75kg v.ö=bel=100cm=basen=107cm=göğüs=90cm

NESLıHAN165=boy=1,71=kg=81=ideal kg=70kg

MOPSY=boy=1,69=kg=64=ideal kg=60kg tebrikler mopsy 1,800 gram vermiş:lepi:

ROŞUM=boy=1,70=kg=69=ideal kg=65 kg

XAYSEX=boy=1,55=kg=63,20=ideal kg=50 kg tebrikler xaysex 1,800 gram vermiş:lepi:

KISMETSıZKEDı=boy=1,63=kg=92=ideal kg=60 kg

TOPıKE DEVAMLI GELMEYENLER LıSTEDEN ADI SıLıNECEKlmaz:

Günaydın kızlar
ben hafta sonu tartılma imkanı bulamadım kilo verip vermediğimi bilmiyorum ama recimimi bozacak şeyler yemedim hiç
daha doğru neden bilmiyorum iştahım yok kaç günlerdir
meyve yiyip geçiştiriyorum hep öğünleri
gittiğimiz yerlerde yemek yesemde ekmek yemiyorum
hafta sonu doğru düzgün su da içmedim anca günde 1 lt içmişimdir

kızlar günaydın nasılsınız bende buğün hiç keyfim yok adetimde bitmek bilmiyor ama kilo almıyorum bugün tartılmadım çünkü vermemişimdir buralar çok soğuk yürüyüşte yapamıyorum işte bu kadar sabah az bi ekmek ve beyaz peynirr iki bardkta çay ama açık arada bir gevrek ve mandalina yedim öğleye de yoğurtlu makarna yapcam ama az yerim küçük bi tabağa katarım yerim size iyi rejim ler öptüm bybyyyyyyyyyyyyyyy

Merhabalarr.
Uzun zaman oldu demi görüşmeyeli unutulmuş olabilirim. :sinifsinif:
Umarım iyisinizdir kızlar.
Kilolar gidiyodur inşallah. kaydirigubbakcemile2

ayşecim afiyet olsun canım a.s.

eleyna ben buradayım canım ama malum ptesi sabahı yoğunum biraz :sinifsinif:

ecmelim aşkolsun seni unutur muyuz yaaa gel bakem buraya opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktangünaydın ayşee

gunaydın kızlar kımse yok nerdesınız
opuyorumnanaktangünaydın eleynaa

Merhabalarr.
Uzun zaman oldu demi görüşmeyeli unutulmuş olabilirim. :sinifsinif:
Umarım iyisinizdir kızlar.
Kilolar gidiyodur inşallah. kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3hee unuttuk seni sende kimsin gözüm bir yerden ısırıyor ama çıkaramadımkaydirigubbakcemile3
kız sen topişe gelmeden kilonu listeye ekledim bile:lepi:tebrikler cnm vereliniortaksen burda yazmamışın ama ben müjdeyi vereyim 2,400 kg vermişin kaydirigubbakcemile5

ayşecim afiyet olsun canım a.s.

eleyna ben buradayım canım ama malum ptesi sabahı yoğunum biraz :sinifsinif:

ecmelim aşkolsun seni unutur muyuz yaaa gel bakem buraya opuyorumnanaktan

canım benim Şeniz

gördüm canım benim sağol.
şu hedef kiloyu değiştirsekmi diyorum 52 den 50 ye çeksek :kedi:

ohh maşallah ecmelcim çok iyi gidiyosun
sen geçen hafta veremiyodun demi şimdi nasıl olduda verdin ne yaptın çabuk bizede söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…